Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Är det svårt att föra in penisen i slidan?

Är det svårt att stoppa in kuken i tjejen? Jag ska ha sex snart och undrar om det är svårt att stoppa in kuken, är det trögt eller svårt att hitta rätt?

/Kille

 

Svar:

 • Det ska inte vara svårt.Om det är det är det en signal på att det troligen behövs mer förspel. Känns det trögt för dig är risken stor att det gör ont på henne. Jag och min tjej har oftast så mycket förspel att hon hinner komma innan vi kommer till själva samlaget. Det brukar vi båda föredra.

  Att hitta rätt brukar inte heller vara svårt. Använd handen för att föra inte den så är det inte det minsta svårt. Glöm inte att prata om skydd. Kan det finnas risk för könssjukdomar och hur ska ni skydda er mot en oönskad graviditet? Känns det jobbigt att köpa kondom så gör det på nätet, exempelvis från ett nätapotek.
  /Kille, 22
 • Jag var också nervös över det första gången. Men det gick bra och vi hjälptes åt. Viktigt att hon är våt och upphetsad. Om det tar emot är hon antagligen inte det, och då får ni vänta. Jag och min tjej brukar göra mycket innan själva ligget/penetrationen. Smek henne så känner du om hon är våt och upphetsad. Om hon vill alltså. Lycka till!
  /gjorde det första gången för 6 mån sen
 • Ha bra förspel innan, pussa och kram varann, och ta det försiktigt, och känn efter så går det nog bra. Ett tips är att smeka där nere innan och kanske använda tungan och slicka på snippan om du vill, då blir man som tjej våt och det mjukar upp innan killen doppar snoppen. Sen sitter själva öppningen ganska långt ner, men försök hitta rätt.
  /Tjej, 16
 • Hej! Jag har aldrig haft sex, men det jag har lärt mig är att tjejen ska vara jättevåt i fittan, annars är det svårt att stoppa in kuken i fittan. Och sen kan det göra ont i tjejens fitta, och killens kuk kan få skavsår och det gör nog jätteont. Om inte tjejen blir våt då kan man använda mycket glidmedel. Lycka till och ha ett underbara knull. Mvh
  /Anonym
 • Det är ganska lätt så länge man har haft bra förspel och om du inte hittar så kan du känna efter med fingret. Om det inte går eller om det är svårt att få in den så behövs mer förspel.
  /Tjej,15
 • Ha mycket förspel och smek tjejen så hon blir våt och då är det väldigt lätt att föra in kuken och sedan är det bara och jucka på. .men glöm inte att använda kondom. Lovar att det är superskönt.. I love it.
  /Peter 14

Mer på UMO

Artikel

Sexlust och att vara kåt

De allra flesta föds med en kropp som kan känna lust och kåthet. Lusten kan kännas i hela kroppen. Det kan kännas som om det pirrar och pulserar i könet och på andra ställen.

Svara varandra

Hur säger jag till killen att jag måste vara våt när vi har samlag?

Jag gillar honom men hinner inte bli så våt innan vi ligger, vilket får de att göra lite ont.

Svara varandra

I porr har de sex länge, men jag kommer snabbt

Jag är en kille som undrar om det är normalt att komma fort. I porren kan de hålla på hur länge som helst liksom. När jag runkar kommer jag på typ 3 minuter.

Artikel

Hur blir sex skönt?

Sex ska vara härligt och skönt för dig och för den eller dem du har sex med. Prova er fram för att upptäcka hur ni kan göra det skönt för varandra.

Artikel

Sex och samtycke

Du måste vara säker på att den du har sex med vill. Det måste finnas samtycke. Men hur vet man om någon vill?

Till toppen av sidan