Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur var det första gången ni låg med någon?

Hur var det första gången ni låg med någon, och vart var det? Var ni tillsammans?
/07 tjej

 

Svar:

 • Det kändes kul, äventyrligt, mysigt, mjukt och skönt, som en dröm helt enkelt. Vi befann oss i en husvagn när vi var iväg och campade med la familia i Varberg. Vi var tillsammans🥰🥰
  /Gunry
 • när jag var 15 med min tjej, det var hemma hos henne
  /ben
 • Ja den var konstig men ändå härlig och min första gången var inne i omklädningsrummet. Jag låg med en annan tjej och nej vi var KK
  /Lo
 • Första gången var otroligt spännande, då båda verkligen ville få känna hur det känns att stoppa in snoppen i snippan. Var den bästa känslan någonsin när båda vill. Vi gjorde det hemma hos henne i hennes säng och vi var inte tillsammans utan mer som mysiga vänner där vi kände attraktion med varandra, sedan låg vi med varandra jättemånga gånger och för varje gång blev det skönare och bättre. Lycka till 😍
  /Axel
 • Det var nervöst, väldigt nytt. Men när det väl hände kändes det bra.
  /A
 • Asså det va asmysigt och skönt, jag gjorde det förra året med en äldre kille som verkligen visste hur han skulle göra för att det skulle vara skönt för mig. Så länge du hittar rätt person att göra det med så kommer det kännas jättebra.
  /tjej
 • Vi hade blivit tillsammans 3 dagar före. Allt gick så snabbt. Det började med att min kille fingrade mig (båda hade kläderna på). Sen började jag ta lite på han. Vi båda var kåta och tillslut frågade jag "ska vi?". Han hade kondom så vi prövade, men det gick inte så bra för mig. Jag var nervös (fast jag kännde mig tillräckligt bekväm med killen för att ha sex, vi hade kännt varann i 1 månad). När vi tillslut fick in den så hördes ett knäckande ljud i mig. Det tog ont i mig och vi avbröt ganska fort. Vi låg kvar i sängen och plötsligt säger killen att jag kanske borde gå på wc, hade då tydligen blött på lakanen. Efter det hade jag ont där nere i några dagar. Men alla gånger är inte som första gången. Det blir bättre! Är än i dag tillsammans med killen och vi har ett fantastiskt sexliv. Lycka till och ta ingen stress. Du hinner nog. Bättre sent än för tidigt.
  /Hon
 • Det var efter sexualkunskap i skolan då vi båda kände oss kåta så vi drog in varandra i skoltoan och började hångla
  /Tilda
 • Fruktansvärt. Vi va tsm, jag var 14 o vi hade vart tsm 1 vecka. Han tvinga mej o ligga med han o ja skrek hela tiden.
  /anonym
 • Det var hemskt, hade aldrig träffat killen förut vilket var till hans fördel som bara utnyttjade mig för just sexet. Jag trodde han ville ha något seriöst men så var det ju inte, jag var även oskuld vilket gjorde det ännu lättare för honom att få de han ville. Det var på en idrottslokal när jag precis fyllt 15 år inne på en toa. Ligget var inte alls bra, det gjorde ont och han bad mig göra saker jag inte ville. Så gör INGET som inte känns bra för dig!! Ta hand om dig<3
  /Sessa
 • Första gången jag låg med någon hade jag bjudit hem en kille hem till mig. Jag hade ff och vi kollade på film i sängen tillsamans. Vi började sedan haffa och sedan frågade han om vi skulle ha sex och om jag hade haft det förut och då sa jag ja och han sa att vi kunde ta det försiktigt.
  /Anonym
 • Det var fint. Klumpigt, men fint. Jag var 15, var med min kille. Vi tog det försiktigt och långsamt, stressade inte fram nånting. Hade lååångt förspel med hångel, smek och fingrar/händer - checkade av med varandra hela tiden att det kändes bra och att vi var med på allt!! Detta till trots, så tyckte jag ändå det gjorde liiite ont när han förde in kuken i mig vilket gjorde att jag även blödde lite efteråt. Berodde på att jag var lite nervös oavsett.
  /Samtycke och förspel är viktigast
 • Jag var 12 och han var 13 vilket var helt fel åldrar, men vi ville testa på något nytt (hormoner). Det var spännande, ovant och lite läskigt men även kul och härligt på samma gång. Vi var tillsammans (inte längre) och vi var hemma hos honom. Vi gjorde det i hans säng medan hans brorsa var med vänner och hans föräldrar var på promenad i området.
  /anonym
 • Dåligt! Vi var inte ihop men vi var i ett ”situationship”. Det hände på en skoltoalett och var inte särskilt skönt för mig och jag var obekväm under det hela. Då gick jag i 8:tan, nu har jag gått ut första året i gymnasiet och har den bästa pojkvännen som jag har ASBRA sex med honom!
  /16 snart 17
 • Jag var 15 o han var också 15 det började med att vi var kompisar o tyckte jääättemycket om varandra och på rasten så frågade han mig jag sa JA o vi gick in på toan i skolan vi hångla först sen klädde vi av oss och först gick jag på toa sen så hände det han låg på mig han stoppade in sin kuk och det var asskönt det va som en dröm!!!!
  /Gör alltid det som känns bra för dig med att ha sex
 • Jag va 14 och han var 17 tror jag, han är 03a och jag 06a. Jag hade ingen aning om att det var olagligt men vi kom såklart överens om det tillsammans och jag helt med på de. Tyckte de va pirrigt i början men det var en härligt känsla och tyckte det var super skönt. Jag trodde de skulle vara på ett annorlunda sett än var det var då han hade erfarenhet och inte jag.
  / Tjej
 • Det var roligt. Det var första gången för båda och båda var ju nervösa. När vi väl fick till det gjorde det ju lite ont i början men de släppte efter ett tag. De var så skönt. Vi var hemma hos mig. Vi va inte tillsammans då men vi är det nu:)
  /Tjej,18
 • Första gången jag hade samlag var en unik men extremt skön upplevelse, endorfinet rinner igenom kroppen och man förlorar oskulden med en person man verkligen älskar och beundrar. Rekommenderar att ha sex inom ett förhållande för de känns så äkta om man jämför med en av mina andra upplevelser på en krog i Jönköping. Svårt att hitta en position som båda gillar inne på dem där små toaletterna.
  /Ingenjörstudenten
 • Vi hade precis blivit tillsammans. Vi hade försökt kvällen innan men det gick inte. Denna kvällen gick det dock. Det kändes lite ovant, annars så va det inte så stor grej som jag trott. Det va inte särskilt skönt heller men det blev det de andra gångerna :)
  /Tjej

Mer på UMO

Egna berättelser

Första gången var den bästa upplevelsen

Han frågade om jag ville, då sa jag ”om du vill” och han sa ”ja!”. Så jag låste dörren och började runka honom försiktigt eftersom han redan hade stånd. Det tog det inte så lång tid, vi tog fram en kondom och började. Först gjorde det lite ont men sen blev det superskönt och efter att vi hade haft sex så var klockan ca 02:30 och vi var supertrötta.

UMO-podden

Hur blir sex första gången bra?

04. "När jag hade sex första gången upptäckte jag att könet inte alls såg ut som jag trott, då blev jag jättechockad."

Artikel

Åldersgräns för sex

Du kanske har hört att du blir byxmyndig när du fyller 15 år. Det handlar om lagar som ska skydda barn och unga från att bli sexuellt utnyttjade. Därför är det förbjudet att ha sex med någon som är yngre än 15 år.

Artikel

Funkar sex som i porren?

Det är lätt att tro att sex ska vara som i porren, särskilt om du ser porr innan du har sex med någon första gången. Men porr är inte till för att visa hur sex går till. Den är gjord för att vara upphetsande för den som tittar och för att de som tillverkar porren ska tjäna pengar. Här kan du läsa eller se en film om hur porr skiljer sig från sex i verkligheten.

Egna berättelser

Första gången med min flickvän

Och då hände det.. Min "kvinnliga" oskuld var borta. Vi började smeka varandra och jag njöt som aldrig förr. Jag har aldrig njutit när någon smekt min fiffi förut. Men när hon gjorde det så hamnade jag i sjunde himlen.

Till toppen av sidan