Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur ska jag göra det så bra som möjligt för tjejen som är oskuld?

Jag håller på med en tjej och hon är oskuld med det är inte jag. Detta är första gången jag håller på med en tjej som är oskuld så är osäker på hur man ska ta sig till väga för att undvika smärta för henne. Jag har inte haft samlag med henne än men vi har lekt runt lite. Vad ska jag göra?
/17 och omtänksam

 

Svar:

 • Fråga vad hon gillar och fråga om hon är redo osv. Prata med varandra o kör absolut inte hårt!
  /Hehe
 • Ta de långsamt och prata
  /.
 • Ta det lugnt
  /Tjej
 • Se till att det finns samtycke, att hon är riktigt säker på att hon vill. Sedan tipsar jag om att ta det väldigt lungt och försiktig. Tänk på att fråga ofta om hon är okej eller om det känns okej. Förspel är extremt viktigt, mycket förspel. Lycka till
  /SA
 • Jag tror det bästa är att fråga om det känns okej ganska ofta, och om hon inte vill så bli inte arg.
  /Joline
 • Hej! Det är jättefint att du tar hänsyn till henne, det tror jag hon verkligen uppskattar! :) Mitt bästa tips är nog att ta det lugnt och försöka ha så bra kommunikation som möjligt när ni ska ha samlag. Prata med varandra och fråga om hon vill prova olika ställningar du gillar eller andra saker.

  Tillsammans kommer ni med tiden lära er vad ni gillar och inte gillar osv, och ni kommer lära er vad som funkar bäst för båda! :D Det är alltid bra att ta er tid i början och ta det långsamt, gå framåt i er takt.
  Signatur : <3
 • Fråga innan va hon gillar och om hon är säker, ha förspel så det blir lugnare start. Va försiktig o fråga precis innan också och under om hon vill osv. Va överst och va lugn och inte så på, visa stt hon får säga nej och sluta när som
  /17
 • Var noga med samtycke och försäkra dig om att hon är redo och vill. Det är viktigt med förspel så både hon och du blir kåta, det är viktigt att hon inte är för torr då det kan göra mer ont. Sen kommer det nog göra ont för henne iaf och då kan du ta det lite lugnt. låta hon justera sig så hon vänjer sig vid storleken. det är väldigt bra med kommunikation, hon kan säga till om det gör för ont eller om hon vill att du kör på lite.
  //E
 • Skapa mysstämning innan, pussa och kramas länge, få henne att känna sig trygg. Och kanske smeka henne snippa med handen under förspelet, så att hon blir våt? Och sakta ta av kläder som trosor osv. Jag själv tycker om att killen är därnere med tungan och slickar innan också. Lycka till <3
  /Tjej, 16
 • Se till så att allt du gör är okej med henne. Ha långt förspel och fråga henne vad hon gillar. Ta det försiktigt och i hennes tempo
  /Tjej

Mer på UMO

Artikel

Hur vet du om någon vill ha sex?

Dela med dig av dina tips på hur det kan märkas att någon vill ha sex, eller hur du själv brukar visa det.

Artikel

Samlag - slidsamlag

Slidsamlag är sex där en penis eller sexleksak förs in i slidan. Det är viktigt att du är kåt om du för in något. Slidan behöver vara våt för att det ska glida bra och kännas skönt.

UMO-podden

Hur blir sex första gången bra?

04. "När jag hade sex första gången upptäckte jag att könet inte alls såg ut som jag trott, då blev jag jättechockad."

Artikel

Det finns ingen mödomshinna

Många tror att det finns en hinna som täcker ingången till slidan. Men det är bara en myt. Det finns ingen mödomshinna, och det är inget som spräcks eller går sönder första gången du har samlag.

Egna berättelser

Sex första gången - på mystoan i skolan

Vi började hänga då och då. Första gången vi hängde var jag väldigt nervös men de gick bra han var jätte rolig och skön att vara med.

Till toppen av sidan