Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur kommer jag över honom?

Hur kommer man över ett break-up? Min kille gjorde slut med mig för nästan 5 veckor sedan, och detta har varit väldigt jobbigt för mig. Jag tyckte om honom väldigt mycket och han bara lämnade mig så där. Jag kan inte sluta drömma om honom heller.

Jag har berättat för mina närmaste kompisar men de glömde typ två dagar efter det hände. Jag mår verkligen jättedåligt p.ga detta och vill inte äta eller någonting. Jag älskade verkligen honom och jag kan typ inte tro att han är borta för alltid. Är rädd att jag aldrig kommer komma över han. Hur gjorde ni? Några tips?
/14

 

Svar:

 • Du kommer få detta svaret jätteofta men hitta en ny hobby, om saker inte funkar så brukar jag göra en Spotify-spellista av det och sedan känna ut alla känslor också, det är viktigt att validerar dina känslor för att må bra. Sen så tycker jag att träning också kan hjälpa mycket men då måste du balansera det med bra hälsosamma måltider som är en bra hobby att ha för att tillaga och kommer hjälpa dig livet ut! Det är bra att du sa till någon hur du känner men pröva skriv ner allt för dig själv på ett papper och bränn det sedan :)
  /Alternativet
 • Hej! Jag har 4 tips jag brukar tycka fungerar:
  1. Hitta någon ny! -Jag vet att detta låter omöjligt och kanske inte hjälper... Men det finns hur många killar som helst! Någon är säkert din rätta!
  2. Tänk på hans svagheter! -Låter elakt, men det funkar! Hitta någon av hans svagheter, och plötsligt blir han inte lika perfekt!
  3. Prata med någon! -Hjälper alltid att få uttrycka sig!
  4. Försök att få tillbaka honom! -Berätta hur du känner, att du fortfarande gillar honom!
  /Hoppas det hjälper!
 • Försök att gör roliga grejer med dina kompisar.
  /Hej
 • Hej, har exakt samma problem! Min kille dumpade mig för 3 veckor sen, och det är extremt jobbigt eftersom vi har varit ihop i 4 år. Men här är några tips:
  • Var med kompisar för att tänka på något annat
  • Ta hand om dig själv 
  • Ta bort honom från dina sociala medier, så du inte blir påmind om honom
  • Tänk på allt dåligt med honom som du slipper nu.
  Jag lovar att du kommer komma över honom även om det känns jobbigt nu.
  /Dumpad av sin soulmate
 • Du tänker på dig själv och gör det du mår bra av.
  ///Anonym
Till toppen av sidan