Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Signalerna jag fick var fel

Jag träffade en tjej via en app och vi addade varandra på snap. Den första månaden så skrev vi typ inget och så, men sen så började vi byta bilder med varandra ganska ofta och detta övergick sen i att vi började skriva med varandra och lära kännas och så.

Sen så fann vi ett intresse för varandra och ”klickade” i chatten och vi bestämde oss för att ses. Träffen gick jättebra och hon som vi kan kalla X gav mig signaler som tydde på att vi hade något mer än vänskap. När vi sågs så kysstes vi och skedade i timmar och allt var verkligen toppen, efteråt när jag satte mig på tåget var jag nöjd över dagen.

Dock så vill jag tillägga att det var en liten distans mellan oss.

Problemen började komma sen och det var som att all den romans som vi hade på snap och i verkligheten bara försvann. Från kärleksfulla TikToks och meddelanden till allt mindre förekommande hjärt-emojis. Jag blev såklart väldigt ledsen. Det tog på mig ganska hårt eftersom jag verkligen fick signalerna av X att vi hade något på g och med tanke på den romantiska träff som vi hade.

När jag frågade X hur hon kände, så fick jag bara svaret jag vet inte än, men jag vill ha dig i mitt liv. Så jag lät några dagar gå och sen så kontaktade jag en kompis för att jag mådde så dåligt och den frågade X varför den gjorde så mot mig och sa att det sårade mig.

X skrev då till mig att hon kände att den älskade mig men mer som en vän. Och att distansförhållande inte skulle funka. X förstod även att det var dumt att mysa och kyssas när man sågs eftersom det gav falska förhoppningar.

Så till alla där ute som letar efter kärleken, så vill jag bara säga att även om ni får signaler och gör saker som är romantiska och som man brukar göra när man är kär, så är det ändå bra att veta att det kan vara vänskap eller vadsomhelst och att signalerna kan bli fel.

Jag och X är dock vänner nu och det accepterar jag även om det är jobbigt när man har känslor för personen.

/Missvisande signaler

Mer på UMO

Artikel

Vad är bra med att vara singel?

Vilka fördelar finns det med att vara singel? Dela med dig av vad du tycker eller läs vad andra säger!

Frågor & svar

Min kille dumpade mig, hur blir jag glad igen?

Min kille dumpade mig för två månader sen. Nu kan jag inte sluta tänka på honom. Jag gråter när jag tänker på hur mycket jag älskar honom.

Till toppen av sidan