Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag och bästisen sög av varandra

Jag och min bästa kompis Jimmy skulle testa oralsex på varandra då vi båda nyligen upptäckt tidigare okända känslor för varandra.

Allt började med att jag då gick hem till Danny för ett vanligt häng liksom skulle checka lite netflix och käka popcorn bara ha det riktigt nice. Sen så går han för att byta om till sina kvällskläder då det börjar bli rätt sent på kvällen. Då kände jag mig extremt kåt och beslutade mig att följa efter och kolla på igenom nyckelhålet. Då såg jag Danny helt naken, jag blev extremt tänd av detta.

Men då ser Danny mig naken

Då såg Danny mig och konfronterade mig. Men det sluta med att han förlät mig och istället. Kvällen fortsatt smort och vi skulle gå till sängs. Det var där det hände, jag sover vanligtvis naken och det hade jag tänkt göra denna gång också. Men då ser Danny mig naken och beslutar sig för att komma närmare min penis med sitt ansikte.

Detta gör han tills jag tillslut kommer i hans mun

Han stoppar den in den i munnen och kör den långsamt upp och ner. Detta gör han tills jag tillslut kommer i hans mun. Efter detta tackade jag med att göra exakt samma sak på Danny. Mitt livs första avsugning av min bästis.

/Rasmus 15

Till toppen av sidan