Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur gör ni med kladdet efter onani?

När ni tjejer onanerar i sängen, hur tvättar man av sig sen? Brukar alltid onanera i duschen så man bara sköljer av sen, men känns bekvämare att göra det i sängen, men vad gör man med lubrikationen sen? Vill liksom inte att min pappa (som tvättar alla kläder i familjen) ska se att det är kladd i trosorna liksom.

Och sen om man ska ha samlag, i de böcker jag läst somnar de efter de haft sex. Men ska man inte typ torka av sig eller nåt? Lakanen blir väl stänkta. Har så många frågor…
/Oerfaren tjej på 17

 

Svar:

 • Vet inte om detta bara gäller killar meeen... När jag runkar så gör jag det oftast på toa eller i sängen. På toa är det bara släppa ner i avloppet och kanske torka av lite med papper. Ligger jag i sängen så brukar jag avgöra där och då vad jag gör.

  Kommer det bara lite och jag är trött så låter jag det bara komma, inte så viktigt. Annars håller jag för med hjälp av förhuden och går sen till toa. Runkar jag på morgonen och vet att familjen är uppe så kommer jag i sopkorgen nära sängen(Byter såklart påse efteråt).
  /Olof på 17 bast
 • Jag skulle säga att gör det i sängen men ha papper bredvid dig, och när du känner att du kommer så är det bara att ta fram och torka, släng de sedan i toaletten. Gällande hygienen skulle jag ta vatten och lite tvål, liknande när du tvättar händer så att de inte luktar på huden om det hamnar på det.
  /A
 • Ha toapapper bredvid dig i sängen, om nån sen frågar varför du har det säg bara att det är för att snyta dig eller något. sen släng det på morgonen som vanligt
  /hahshd
 • Glidmedel brukar stanna på sin plats så du kan vara lugn:) jag använder papper för att få bort "kladdet". Använd kondom om det är en ny partner eller om du är rädd för att det ska komma på lakanet (en handduk funkar också då). Dusch efter sex rekommenderas eftersom de kommer svett osså, men det beror också på vad klockan är. Jag har aldrig varit med om att somna direkt efter sex eller en partner som gjort det.
  /Tjej 18
 • Jag brukar bara onanera i sängen och om jag använder en vibrator händer det ibland att jag squirtar så då brukar jag ha en handduk under mig men annars så brukar jag bara ev torka av mina trosor efter och tvätta händerna. Jag bor i dock själv så jag behöver inte oroa mig om min partner kommer på lakanet eller om jag gör det men, en grej du skulle kunna göra är att tvätta lakanet själv, eller bara lägga en handduk under dig!
  /17
 • Jag låter mitt kladd vara kvar byter trosor o sen så ibland torkar jag av med papper. Har aldrig haft samlag men lärt mig av vänner.
  /hemlig :)
 • Lubrikationen märker man inte av så mycket, det är ju typ bara genomskinlig vätska och luktar inte särskilt mycket. Om du ändå är rädd att det ska bli väldigt blött i sängen så kan du ha en mindre handduk där. Din pappa kommer inte leta efter fläckar när han tvättar dina kläder och lakan, han kommer bara sortera upp allt och slänga in det i tvättmaskinen. Man tvättar ju för att det är smutsigt eller hur? <3 så lite fläckar här o där är ju inget konstigt.

  Kladd i trosorna kan ju va lite vad som helst, flytningar t.ex och det kan man ju inte undvika. Vissa somnar lättare efter sex pga alla hormoner som rusar i kroppen och när de känner sig trygga med sin partner men man somnar inte automatiskt efter att man har sex.

  Ibland blir man väldigt pigg efteråt och ibland blir man skönt trött och ibland helt utmattad. Joo man brukar duscha av sig efter sex pga lukten, svetten och de olika vätskorna. Som sagt, lakanen kan täckas över med en handduk och sen får det som blir smutsigt tvättas. Det är inget fel eller konstigt även om det kan kännas pinsamt! Nånstans måste ju lakanen och handduken ta vägen eller hur?
  /Ingenstress
 • När jag onanerar i sängen mm (alltså inte i duschen) brukar jag ha en filt eller handuk under för att lubrikationen ska hamna på filten/ handuken och efter det brukar jag gömma filten för att ingen ska hitta den. Det kan vara ett tips :)
  /tjej född 2009
 • Jag är en tjej på 13 år. När jag onanerar i sängen så har jag trosor på mej. Sen så sticker jag i handen innanför dom och så låter jag det komma i dom. Det syns inte så jätte mycket när det har torkat. Jag byter bara till torra trosor sen.

  Och när jag ligger med pojkvännen i sängen så tycker jag det är skönt att gå upp och till duschen innan sperman rinner ut. Tänkte inte på detta den första gången som vi låg. Det var inte i sängen och vi vart tvungna och ta på kläderna ganska snabbt efteråt. Märkte att sperman började rinna ut i trosorna 😁.
  /Alice
 • Jag brukar inte tycka att det är något problem men du kanske får mer lubrikationer än mig. Jag brukar somna utan trosor och eventuellt torka av mig lite på lakanen. Om du brukar raka dig där nere tror jag att det kan göra så att flytningarna stannar kvar på ett annat sätt så om det är ett problem tycker jag att du ska testa att inte raka dig om du gör det. Det skulle jag säga är mer hygienisk än att raka sig. Annars om det fortfarande är ett problem kan du ju ha lite papper i ditt rum och torka med. Lycka till!
  /Tjej 16 år
 • Bryr mig inte alls, bara kör på utan handduk eller något annat under! Pleasure first är min filosofi, orkar ej tänka på kladd/fläckar när jag är in the mood😍😍
  /Onaniälskaren
 • Köp våtservetter. Kolla bara så att de verkligen kan användas i underlivet. Din pappa borde inte kolla igenom tvätten efter vad för sorts smuts som är där. Han slänger troligtvis bara in det i tvättmaskinen. Du kan också sova utan trosor för att inte smutsa ned trosor mer än nödvändigt. Då hinner det torka och du kan tvätta dig dagen efter.

  När man har sex så brukar det sällan stänka. Självklart kan det bli lite blött av exempelvis saliv eller om man är mycket våt. Men saliv syns inte när det torkar. Vill du kan du använda en handduk eller filt för att skydda sängen. Om en kille kommer i dig så är det bara att hålla för när han drar ut för att sperman inte ska rinna ut i sängen. Antingen med ett papper, en våtservett, handduk eller med handen.

  Jag har även vid vissa tillfällen använt tröjor som ändå ska tvättas. Kom ihåg att utlösning hos både killar och tjejer oftast inte går till som i porrfilm. Det sipprar oftast ut och hos tjejer och jag tror vaginala orgasmer är mycket vanligare än sprutorgasmer. Att somna efter sex är heller inte helt självklart.
  /Storasyrran
 • Om du inte vill att din "pappa" ska se så kan du ha en plastpåse eller papper under. Och OBS! Om detta ska funka så får ingen vara hemma såklart annars blir det konstigt.
  /Tjej på 14 år
 • Efter jag onanerat brukar jag tvätta händerna lite diskret och torka inne i trosorna med papper.
  /Också oerfaren tjej men skit i
 • Man kan tvätta lakanen med varmt vatten, och du kan tvätta händerna efter att ha onanerat.
  /en 13 årig tjej
 • Nu är jag kille men jag brukar spruta i ett papper och sen gå till toan och torka det sista. Det funkar nog för tjejer också.
  /Kille
 • Du kan ha ett papper i trosorna om du inte vill att det kommer på trosorna liksom så pappa ser. Eller så kan du ha något papper på sängen som du sen bara slänger i papperskorgen.
  /Linda/16 år gammal
 • Jag brukar runka på kvällen och på morgonen. Och på kvällen efter man tex duschat så tar man bara en handduk, underkläderna som man hade under dagen eller liknande och kommer på det och sen bara vänder de ut och in när man ska tvätta. Visserligen bor jag själv men ett tips att vända trosorna/kalsongerna ut och in efter du gjort av med kladdet på det.
  /Kille 17 år
 • Brukar ta papper.
  /Bibow
 • Hej! du kan lägga en handduk under dig (du kan även använda dig utav gamla kläder). Jag är pappa och tvättar allt, vet att mina barn onanerar men man kan inte se det på kläderna! oroa dig inte, bara knyckla ihop din hoodie så är allt lungt. Tack
  /Fredrik 42
 • Hej! När jag onanerar i sängen brukar jag gå in på toan efter och torka trosorna med lite papper om det är mycket lubrikation. Men man får ju vanliga flytningar också, tänker att familjen inte vet om det är en vanlig flygning eller lubrikation. När jag har sex med min kille (med kondom) brukar han bara ta av kondomen och torka sig och jag torkar mig med papper. När vi har sex (utan kondom, med P-piller) låter jag sperman rinna ut från mig på papper och sen torkat jag mig eller går och kissar och tokar mig. Han torkar sig också.
  /Lovis
 • Ett tips från mig när du vet att du är ensma hemma eller ska vara hemma ensam över natten så gör man det i sängen sen efter lägger lakanet i tvättmaskinen.
  /14 årig kille
Till toppen av sidan