Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Måste jag suga av min kille?

Min pojkvän brukar gå ner på mig - alltså slicka mig. Han är jätteduktig och jag älskar det. Han tycker om när jag går ner på honom och jag tycker om att se honom njuta. Problemet är att jag tycker att det är jobbigt och svårt att suga av honom. Jag vet inte om det är fel teknik, men jag gillar det inte och tycker att det blir obekvämt och fysiskt krävande. Vad ska jag göra?

Jag vill återgälda njutningen han ger mig, men jag vet inte hur jag ska göra det på ett bra sätt? Jag vill inte heller att han ska känna skuld för att jag smått lider av att suga av honom. Finns det alternativ? Borde jag förklara för honom hur jag känner?
/20 årig tjej som får andbesvär och kväljningar

 

Svar:

 • Du måste inte suga av din kille och speciellt inte om du inte tycker om det, det är bara att berätta det han kommer respektera det jag lovar och om du vill återgälda honom kanske du kan runka honom
  /En omtänksam 14 årig kille
 • Nej du måste inte göra det. Men eftersom du säger att du vill återgälda njutningen så prata med honom om det. Man kan också växla lite och bara ha själva ollonet i munnen samtidigt som du smeker skaftet och kulorna. För en kille är det minst lika bra och inte riktigt lika krävande för den som utför det. Men lycka till och prata gärna med varandra också! Allt blir lättare då👍
  /Daniel
 • Verkligen inte.
  /Usch
 • Hej! Jag brukar byta mellan att suga av och ge ett handjob på min pojkvän när jag blir antigen trött i handleden eller i käken. Du kan ju testa det och om det funkar för dig. Däremot ifall om det inte funkar för dig så tycker jag att du borde kommunicera till din pojkvän att det inte funkar med avsugning för dig och hur krävande det är. Sex ska njutas av båda inte bara av en.
  /en 20årig tjej
 • Nejdå
  /Majken
 • Prata med honom, förklara hur du känner, om du inte är bekväm med det så behöver du inte, du kan alltid pröva och försöka men om du känner dig obekväm så behöver du inte. Det måste kännas bra för båda annars kommer eran relation inte funka. BYE!♡
  /✨️✨️💅🏼💅🏼
 • Hej! Det bästa sättet är att säga det till honom och säga det bara till honom att jag njuter när vi har sex men kan du vara mer försiktigare så jag kan andas för att jag vet att han kommer inte göra det obekvämt för dig utan han vill inte skada dig heller på de sättet
  /99an
 • Testa annan position? Testa nya saker. Är du int bekväm så gör det inte. Försök prata med honom, han kanske vet nått han tycker om utöver det?
  /22
 • Jag hade rekommenderat att prata om vad ni båda gillar. Han kanske inte ens vill ha en avsugning främst. Att han går ner på dig är för att han väljer att göra det och antagligen gillar det. Det finns rätt mycket du kan variera om du vill göra något på honom. Du kan testa att använda en smaksatt kondom på honom, eller bara slicka och pussa på hans snopp. Du kan testa att inte använda munnen alls utan göra en liknande känsla med händerna, kanske stryka på glidmedel och massera den. Testa att massera andra områden som insida lår, pungen…kanske axlar? Nipples? Det finns rätt mycket man kan göra som påminner om en avsugning men man inte behöver munnen alls! Er vilja, lust och kreativitet sätter gränserna, så utforska tillsammans!
  /Kille20
 • Jag skulle säga att det bästa är att förklara för honom och kanske säga att du vill göra det när du känner för det pga att du inte gillar det. Tycker att han ska respektera vad du känner och vill. Jag och min tjej har det så att jag går ner på henne men hon gör det inte på mig. Jag älskar att se henne njuta och respekterar till 100% att hon inte vill gå ner på mig.
  /Kille 19 år
 • Um nej. du kan smeka och använda händerna. Gör inget som gör dig obekväm. Han kmr respektera det
  /Er lilla pirat
 • Berätta med honom om hur du känner han kommer förstå
  /Anonym
 • Varför skulle du behöva det? Sex är sämst
  /Asexuell
 • Nej, du bestämmer när Du vill ha samlag, både du och din partner måste vilja det.
  /Aba
 • Om jag var du skulle jag pratat med min kille om hur jag känner.
  /anonym
 • Sex handlar om er två. Bara ni och vad ni är bekväma med. Om han och du tycker om när han slickar så är det ju bra, men om du inte tycker om något som han tycker om så blir det inte samma sak. Prata med honom och pröva saker som du tycker om som du vet hetsar upp honom. Så fort du hittar något som gör honom upphetsad och som du är bekväm att göra så gör det! Han kan ju också säga till om något inte känns skönt. Baby steps!!!!
  /Tjej, 15 år
 • Du måste absolut inte om du inte vill.
  /Hejhej
 • Hej, jag själv väljer att inte suga av min kille då jag tycker att det smakar ”äckligt” men det händer att jag gör det någon gång men inte hela tiden. Prata med din partner om hur du känner så kanske ni kan komma fram till något annat så du också känner dig bekväm!
  // Ida 21 år
 • Du ska aldrig göra någonting som du inte vill göra. Det finns så mycket andra sätt att ge njutning på. Prata med honom och säg som det är, det är mitt tips. Det brukar alltid bli bäst om man är öppen och ärliga med varandra! <3
  /M, 19 år
 • omg samma problem här, men jag löste de ganska snabbt. Jag har tidigare blivit nertryckt på en kille så att gå ner på min nuvarande (fantastiska) pojkvän är väldigt obehagligt så de är ingenting jag gör särskilt ofta. Jag berättade att de va obekvämt och att jag inte gillade det och han förstog helt, han frågar aldrig om det även fast jag vet att han gillar det och vill ha det. Jag brukar kompensera med en position han gillar och fokusera mer på det eller använda händerna. Ibland slickar och suger jag bara lite på toppen och gör resten med händerna och jag skulle tro att de funkar lika bra. knoppen är ju de som känns toppen. prata med honom så förstår han… annars är han inte rätt
  /20 årig tjej med lösning på andningsbesvär och kväljningar
 • Nej, det måste du inte. Du kan slicka på penis istället, speciellt runt ollonet och strängen. Spotta gärna mycket så det blir bra med glid, runka av penisen och slicka samtidigt ollonet och strängen. Det är superskönt för honom kan jag lova.
  /Haft min kuk hela livet så vet vad som är skönt
 • Gör det du känner.
  /v
 • ewww nej det måste du absolut inte om du inte vill jag brukar inte göra det
  /coolingen
 • Från att bara läsa titeln, nej. Man ska aldrig behöva göra någonting man inte vill. Jag skulle säga att du pratar med honom så listar ni säkert ut något tillsammans
  /Bulle bu
 • Jag tycker du ska prata med honom och helt enkelt fråga vad han tycker om samtidigt som du berättar var dina gränser går!
  /A.m
 • Som kille är det grymt skönt att bli avsugen, iaf för mig. Men ett sätt kan vara att du berättar för killen att du inte känner dig bekväm med att suga eller fråga om det är okej om du bara slickar på ollonet och "skaftet", även det väldigt skönt.

  En av mina tjejkompisar vill inte suga för hon är rädd att jag ska komma i munnen och hon frågade mig om det var okej att hon bara slickade. För mig är det helt okej och jag tyckte att det var bra att hon sa som det var. Jag skulle aldrig tvinga någon att suga.
  /Peter 15
 • Förstår både känslan av att vilja ge tillbaka oralsex, samtidigt så är det viktigt att din njutning och trygghet är lika prioriterad som hans. Att han går ner på dig betyder inte att du automatiskt är skyldig honom att suga av honom. Man måste hitta sätt att ge njutning till varann som är på bådas villkor. Om du känner ett tvång av din kille så är det långt ifrån okej. Du ska inte behöva känna skuld, förstår äckelkänslan och har inte heller känt att det är något jag helst vill göra.
  /Detärokej
 • Om du inte tycker om att ha snoppen i munnen, kan du kanske slicka på den istället. Upp och ner, och runt ollonet. Det kan också ge vara skönt tror jag
  /Tjej 17
 • Tycker inte att du ska behöva suga av han ifall du inte vill men du kanske kan ändra din teknik så det inte blir obekvämt för dig. När jag suger av killar som har stor snopp brukar jag bara suga på ollonet för att det är mer bekvämt än att försöka få in hela snoppen i munnen och killarna brukar tycka att det är skönt och sprutar i min mun ändå. Du kan ju prova att experimentera med olika såna tekniker för att se om nåt passar dej.
 • Du ska absolut inte suga av honom ifall du inte vill eller känner dig bekväm varken fysiskt eller psykiskt. Kommunikation är jättebra i alla lägen, prata med honom, finns det nåt annat han gillar förutom avsugning? Kan ni testa att göra det på något annat sätt? Jag tycker själv att det gör skillnad beroende på om han ligger, sitter eller står upp när jag ska ge avsugning till exempel. Oavsett tycker jag verkligen att ni ska prata om det för det är viktigt att de känns bra för er båda.
  /En tjej som vill hjälpa
 • Ja jag tycker du ska berätta för honom
  /Tjej som älskar oralsex
 • Nä, det måste du inte, man måste inget i sängen. Eller var ni nu håller till. En bra kille förstår om du säger det till honom, jag har visserligen aldrig sugit av någon, men jag har svårt att bara borsta tänderna p.g.a. kväljningar så jag förstår att det är jobbigt! Jag tycker inte du ska känna dig tvingad att göra något i gengäld för att han slickar dig, men man kan ju utforska vad ni båda gillar, kanske kan du bara slicka lite på hans snopp om det går bra, nafsa och sedan runka av honom? Eller ha slidsex eller något. Tvinga dig inte att göra något som du inte mår bra av, och ja, jag tycker du ska berätta.
  /Kille, 22
 • Du behöver absolut inte suga av honom om du inte vill! Det ska vara något du gör för att du vill om du vill och du ska inte behöva känna obehag eller skuld. Jag är säker på att din kille hellre vill att du känner dig bekväm än att få en avsugning. Du kanske kan prata med honom nästa gång ni ska ha sex? Det behöver inte vara något storslaget samtal, du kan bara säga något i stil med: ”jag har kommit på att jag inte gillar att suga av, så finns det något annat du tycker är skönt som vi kan göra istället?” Lycka till!
  //Feminist

Aktuella artiklar

Svara varandra

Hur frågar man om någon vill ha sex?

Hur gör ni när ni frågar om någon vill ha sex? Vad säger ni?

Sexnoveller

Jag red honom istället för basketträning

Jag stönar och han frågar mig om han får gå in i mig. Jag svarar med ett självsäkert ja och sätter mig på honom.

Svara varandra

Tips på nya ställningar?

Jag och min flickvän har börjat ha sex, men vi har svårt att komma på nya positioner att ha det i. Vi kör typ bara missionären. Vilka andra ställningar finns det?

Svara varandra

Jag får inte komma under sex, vad ska jag göra?

Min kille kommer snabbare än jag, och efter det orkar han aldrig fortsätta.

Svara varandra

Hur pratar jag om sex med honom?

Jag och min kille har varit ihop i flera år och vi har aldrig haft sex. Hur ska jag ta upp frågan om samlag med honom?

Svara varandra

Hur blir jag hård när det väl gäller?

Idag var andra gången jag hade problem med mitt stånd. Den blir inte hårdare halvhård, eller ”softish”. Det har varit riktigt pinsamt båda gångerna. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

Egna berättelser

Jag avbröt sexet

Han tar av mig bh:n och börjar suga mina bröst. Han slicka och nafsar på dem. Medan han gör det så trycker jag hans ena hand mot mina trosor för att visa vad jag vill.

Egna berättelser

Kände press att ha sex

Jag ville va vuxen, jag ville ha en historia att komma hem med, och det var ju trots allt hans sista kväll; inte vågade jag göra honom besviken.

Egna berättelser

Jag var sexberoende men fick hjälp

Sen började jag att skicka nudes till killar för att bli kåt, jag låg till och med en kille som var 19! Det fick överstyr men jag brydde mig inte om det. Jag låg med flera på skolan.

Svara varandra

Vad blir ni tjejer kåta av?

Vad blir ni mest kåt över med en kille? Och hur reagerar du?

Till toppen av sidan