Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur gör ni för att inte komma tidigt när ni har sex?

Hej, jag e 15 år och kille och oskuld. Vilken är den bästa sexställningen för att inte komma tidigt? Hur gör ni för att inte få tidig utlösning när ni har sex?

/Kille 15

Svar:

 • Ibland tar jag en liten paus och fokuserar på min tjej en liten stund. Då kan jag hålla på längre.
  /Kille, 22
 • Tänk på något sorgligt.
  /best advicer
 • Personer föredrar olika ställningar men som tjej har jag märkt att killar jag varit med brukar komma snabbt av doggy. Så kanske en ställning där du inte kommer in så djupt? Min kille kan hålla sig och då pausar vi i några sekunder så att vi kan fortsätta mer senare.
  /Breb
 • Gör sånt som är skönt för den andra men inte så stimulerande för dig själv, typ petting, suga/slicka och såna saker. Jag brukar smeka min tjej till orgasm först, sen har vi samlag och då kommer jag rätt snabbt. Om du kommer innan den du har se med kan du ändå fortsätta att göra det skönt för den andra, det tänker inte alla på.
  /Kille 20
 • Dra några snabbisar innan och kör långsamt, när du börjar närma dig antingen byter du position eller använder fingrar eller tunga. Lycka till gubben.
  /Noel
 • Kör saktare eller ta pauser.
  /Smart man
 • Kör sakta.
  /Gggg
 • jag tycker att man får komma när man vill
  /alias
 • Du borde först o främst inte tänka på de förräns du haft sex första gången. Ibland kommer man lite snabbare o ibland betydligt mycke långsammare. Man måste även tänka på att sex inte bara handlar om att kuken ska in i fittan, de kan vara så mycke mer, t.ex med händer och oralsex.
  /anonym
 • Jag brukar räkna till 100, och försöker att tänka på något annat i stunden.
  /!

Mer på UMO

Frågor & svar

Varför har jag börjat få utlösning så snabbt?

Vad är det som har hänt? Vad ska jag göra för att det ska bli som förut? Det här påverkar min självkänsla mycket.

Artikel

Smeksex – att pulla och runka av

Smeksex är när du använder händerna för att smeka och stimulera någons snippa eller penis, eller andra känsliga delar av kroppen. Andra ord för smeksex är petting, pulla, fingra eller runka av. Smeksex med dig själv kallas onani.

Artikel

Oralsex – att suga av

Att suga av någon är när du använder munnen på någons penis. Du kan föra munnen fram och tillbaka runt penisen. Eller suga, slicka och pussa på ollonet, penisskaftet och pungen. Många tycker det är skönt att bli avsugna, men inte alla.

Frågor & svar

Finns det medicin mot tidig utlösning?

Jag har kämpat med tidig utlösning under flera år. Jag har tränat och allt, men inget hjälper.

Till toppen av sidan