Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Opererade bort skinnbiten över slidöppningen

Hej!

För ungefär ett år sedan upptäckte jag att jag hade en liten skinnbit som satt över min slidmynning och delade upp slidmynningen så att det blev som två hål istället för ett (septate hymen). Idag fick jag göra en operation för att få bort skinnbiten och tänkte berätta lite om hur det gick till utifall att någon annan här har liknande problem. :)

Det första jag gjorde var att boka en tid hos ungdomsmottagningen för mitt problem. Där fick jag sedan göra en gynekologisk undersökning. Kvinnan som undersökte mig var väldigt snäll och pratade med mig under tiden. Det var inget som gjorde ont. Efter undersökningen skickade hon en remiss till en gynekologmottagning eftersom hon trodde att det var en bättre idé att jag blev opererad där än på ungdomsmottagningen. Jag fick vänta i 9 månader, men till slut fick jag en tid hos gynekologen.

Operationen var lätt och tog bara en kvart. De gav mig lokalbedövning, klippte av skinnbiten och sydde ihop såren. Om två veckor kommer stygnen ha försvunnit av sig själva och såren vara helt läkta!
/N

Aktuella artiklar

Svara varandra

Osäker på min snippa - hur ser era ut?

Jag är väldigt osäker på min vagina då den har en helt annan färg och är nästan svart vid blygdläpparna, är detta bara jag?

Svara varandra

Kan man gå till gyn bara för att kolla att allt är normalt?

Jag har inget konkret som jag tror är fel. Är mest bara lite nojig och nyfiken då jag inte vet hur det ska se ut.

Svara varandra

När började ni använda tampong?

Jag e 15 och har aldrig använt tampong, asså känns skitskumt.

Svara varandra

Hon vill ha lampan släckt under sex, men jag vill se

Min tjej vill inte visa sin slida för mig. Hur känner andra tjejer? Har det hänt andra killar?

Egna berättelser

Jag kissade på mig i skolan

Då märker jag att det är lite blött och jag kollar neråt och ser att jag kissat ner mig och hela stolen är blöt.

Egna berättelser

Slidan var för trång - operation löste problemet

Tillslut hade jag samlat mod för att kunna gå till ungdomsmottagningen och kolla upp det. Där berätta att de att hålet var så litet att inte ens en tops kunnat komma in.

Frågor och svar

Hur använder man intimdeo?

Jag tänkte börja med intimdeo för att snippan ska lukta gott och kännas fräsch. Hur använder man den? Kan det vara dåligt på något sätt?

Egna berättelser

Min mentor hjälpte mig när jag fick mens

Ju längre tid som hinner gå får jag bara en mer och mer obehaglig känsla av att jag har blött igenom. Jag funderar på vad tusan jag ska göra.

Egna berättelser

Min första gynundersökning

Hon pratade med mig under hela "undersökningen" och var supertrevlig. Och det gjorde verkligen inte ont och kändes knappt.

Svara varandra

Orakad fitta vid sex - vad tycker ni om det?

Jag har mycket hår jämfört med andra orakade har jag sett och de flesta av mina vänner rakar sig. Skulle ni gå ner på nån eller slicka nån som inte är rakad?

Till toppen av sidan