Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Har aldrig fått orgasm - vad gör jag för fel?

Hej!

Jag är 16 år, tjej och har aldrig fått en orgasm. Jag vet, i-landsproblem much men känner mig inte normal. Känns som jag provat allt: inne i slidan, utanför, klitoris, stimulera brösten samtidigt, duschtrycket, duschtrycket med kallt vatten (närmaste jag varit), och i princip allt fast jag har sextat med min kille samtidigt.

Vad gör jag för fel? Är jag onormal? Känns som alla här pratar om hur de kommer bara av att onanera vanligt.
/Anonym

Svar:

 • Äsch stressa inte över det, de sker när de sker. Men de finns ju väldigt många olika sätt att onanera, men testa typ mycket glidmedel på fingrarna och försök bygga upp en stämning, tänd ljus, lyssna på sexig musik ect.
  /14 åring
 • Jag har alltid haft lätt för att komma men inte under sex förens jag märkte att när jag är lite kissenödig så kommer jag med en gång. Testa det! O har du sex försök att rida o typ gnida dig fram o bak så din klitoris stimuleras :) /Tjej
 • Ingen press. Jag har samma sak, Det är inte så lätt som det låter. Om du vill ha en orgasm så skulle jag säga fortsätt som du gör!! Ingen känner din kropp som dig haha. När det känns bra så bara fortsätt så tills du känner att du är nära. Pröva att lyssna på moaning asmr, d hjälper mig fett mycket. Bara fortsett att hitta det som gör dig kåt och gör det!!
  /Tjej,15 år
 • Hej! Du är inte onormal! Det kan va så att du kanske inte är helt bekväm eller avslappnad, det kan vara svårt att få orgasm om du är spänd. Det kan också vara så att du är för fokuserad på att få orgasm så att du stressar eller inte lyssnar på din kropp och njuter. Jag är ingen expert det är bara av egna upplevelser.
  /Anonym
 • Det är inte alls konstigt. Du behöver inte vara orolig. Tro mig, det finns många fler som aldrig har fått orgasm förut. Som jag. Vissa har väl bara lite svårare och andra har det enklare så du behöver inte vara orolig.
  /Tjej
 • Hej! Vill börja med att säga att du är inte onormal då vi människor har olika lätt för att uppnå en orgasm. En vanlig orsak till att det kan vara svårt att uppnå en orgasm kan vara att du kanske inte är avslappnad i kroppen till 100%. Brukar du ha mycket tankar i huvudet som sätter spärr för att slappna av?
  /Anonym
 • Köp en leksak som stimulerar klitoris.
  /Pöjk
 • Prova att gnida fittan mot en kudde/ett täcke säger jag bara, alltså du anar inte hur skönt det känns/är!!!! Mmmmmm….😍😍😍😍😍 och blir alltid såååå himla kåt och våt av det också, pirrar i hela fittan! Gör det naken😫😫😫
  /12345
 • Hej! Jag är en kille på 17 år men studerar en del om detta. Du ska verkligen inte känna dig onormal på något sätt. Minns jag rätt så borde det på ett ungefär vara runt cirka 25-30% av kvinnorna i Sverige som inte upplever någon orgasm eller sällan gör det under onani eller samlag. Du är lika mycket människa som alla vi andra :D
  /Den erfarne!
 • Jag har haft en kompis som upplevt samma sak. Jag tror verkligen att du bara inte ska stressa det! Jag lovar att det kommer komma och jag vet att det låter jobbigt. Stressa bara inte fram det. För att komma behöver många vara avslappnade och när man hela tiden tänker på: hur ska jag komma? kom jag nu? så blir det väldigt krävande och ansträngande. Mitt tips är nog att njuta av hela processen och försöka göra det skönt även fast man inte kommer och så är orgasmen en extra bonus på slutet! :)
  /Det kallas hej hej
 • Du ska inte sätta för mycket press på dig själv eller stressa fram en orgasm. Det kanske du inte gör, men jag vet att om jag aktivt fokuserar på att komma så brukar der inte bli bra. Testa dig fram i din egen takt och njut av resan, för målet kan vara närmare än man tror.
  /19-årig tjej
 • Prova med eltandborste!
  /Anonym 15 tjej
 • Hej! Jag är en tjej på 15 år och relaterar till dig otroligt mycket! För mig har de varit så att jag har väldigt svårt att komma av andra, jag kommer när jag är själv och använder min lufttrycks vibrator men inte av penetrationssex eller av att någon pullar mig. Jag tror att du kan känna dig lite besviken på dig själv? Jag tror verkligen inte det är något fel på dig. Du kan prova att köpa en lufttrycksvibrator, det går att beställa billiga och få hem i paket som de inte står vad det är i eller köpa i butik. Eftersom du har varit nära att komma i duschen så skulle jag säga att du kan fortsätta försöka men gör det när du har lust och inte när du är irriterad och har mycket tankar om att de inte går. Försök slappna av:)
  /En ledsen maskott
 • Jag trodde exakt samma sak när jag var i din ålder. Jag har varit tillsammans med min kille i över 4 år och under majoriteten av tiden inte trott att jag kunnat komma. Jag har känt väldigt starka känslor och fysiska reaktioner under samlag och onani, till och med att jag börjat gråta för att det varit så skönt. Det fanns även en så kallad "vägg" som jag upplevde ibland. Jag kände uppbyggnad av njutning som senare stannade av och jag kunde aldrig bygga upp förbi den punkten. Då kändes det hopplöst! För ungefär ett år sedan insåg jag att jag kanske visst kommer under samlag då jag gråter av hur skönt det är. Enda sedan dess har jag försökt att hitta den känslan under samlag och onani (klitoris stimulans och inne i slidan) och kan nu med säkerhet säga att jag kommer ofta. Jag tror det var så att min kropp kunde komma, men att mitt mentala var inte "kopplat" till kroppen. Så jag fick lära känna av mina egna signaler lite bättre för att göra kopplingen. Sedan dess har jag upptäckt att mitt mentala mående kan påverka mycket om jag kommer eller inte. Under tider då jag är mycket stressad och nedstämd går det inte att komma med varken onani eller samlag, men då jag är på ett "normalt" humör sker det ofta med samma insats. Ett tips jag kan ge dig: samlag och onani är skönt oavsett om man kommer eller inte. De skönaste samlagen jag haft, inkluderar inte att jag har kommit. Njut att få ha det skönt och trevligt och lägg mindre fokus på att just komma. Det är fullt normalt det du upplever!
  /Tjej, 21 år
 • Jag känner igen mig, samma för mig.
  /K
 • Det verkar vara ganska vanligt att tjejer har svårt komma, men din kille kanske kan börja ge dig oralsex (dvs slicka din snippa med tungan) så att du kan kan nå orgasm? Annars tror jag vibrator med lufftryck, nån sorts satisfyer, kan vara ett sätt. Och sen tänk inte på att du ska komma, försök slappna av och njuta bara.
  /Tjej 20
 • Som tjej så brukar det va svårare att nå en orgasm än för killar (vet inte varför men känner igen mig och många tjejkompisar har samma ”problem”)

  Mina tips är:
  1: Försök inte tvinga fram det utan slappna av och känn efter vad som verkligen händer i kroppen.

  2: Testa lyssna på nån podcast som handlar om sex och föreställ dig själv med din crush eller nån du tycker är snygg med dig samtidigt som du testar ta på dig själv på olika sätt tills du hittar något som känns bra för dig

  3: Kan va lite dyrt men köpa en vibrator/womanizer med olika nivåer av pulsering och tryck (de ska funka väldigt bra sägs det).
  /Jaha
 • Tjena, du är absolut inte onormal. Jag hade samma problem tills jag hade sex för första gången, för mig är onanera som att kittla sig själv så jag behövde bara en hjälpande hand från min kille. Så det kan jag föreslå att testa. Hoppas allt löser sig <3
  /Tjej 18 år
 • Har du provat att låta din kille pulla dig eller slicka din fitta (eller båda samtidigt, det tycker jag är skönast) ? Jag tycker iallafall att det lättare att få orgasm när det är nån annan som stimulerar min fitta än när jag gör det själv. När jag låter nån kille slicka mig på fittan och klitoris kan jag komma på typ en minut men om jag onanerar själv tar det minst en halvtimme så det är kanske likadant för dig.
  /13årig tjej
Till toppen av sidan