Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Har aldrig fått orgasm - vad gör jag för fel?

Hej!

Jag är 16 år, tjej och har aldrig fått en orgasm. Jag vet, i-landsproblem much men känner mig inte normal. Känns som jag provat allt: inne i slidan, utanför, klitoris, stimulera brösten samtidigt, duschtrycket, duschtrycket med kallt vatten (närmaste jag varit), och i princip allt fast jag har sextat med min kille samtidigt.

Vad gör jag för fel? Är jag onormal? Känns som alla här pratar om hur de kommer bara av att onanera vanligt.
/Anonym

Skriv ditt svar

Svar:

 • Jag trodde exakt samma sak när jag var i din ålder. Jag har varit tillsammans med min kille i över 4 år och under majoriteten av tiden inte trott att jag kunnat komma. Jag har känt väldigt starka känslor och fysiska reaktioner under samlag och onani, till och med att jag börjat gråta för att det varit så skönt. Det fanns även en så kallad "vägg" som jag upplevde ibland. Jag kände uppbyggnad av njutning som senare stannade av och jag kunde aldrig bygga upp förbi den punkten. Då kändes det hopplöst! För ungefär ett år sedan insåg jag att jag kanske visst kommer under samlag då jag gråter av hur skönt det är. Enda sedan dess har jag försökt att hitta den känslan under samlag och onani (klitoris stimulans och inne i slidan) och kan nu med säkerhet säga att jag kommer ofta. Jag tror det var så att min kropp kunde komma, men att mitt mentala var inte "kopplat" till kroppen. Så jag fick lära känna av mina egna signaler lite bättre för att göra kopplingen. Sedan dess har jag upptäckt att mitt mentala mående kan påverka mycket om jag kommer eller inte. Under tider då jag är mycket stressad och nedstämd går det inte att komma med varken onani eller samlag, men då jag är på ett "normalt" humör sker det ofta med samma insats. Ett tips jag kan ge dig: samlag och onani är skönt oavsett om man kommer eller inte. De skönaste samlagen jag haft, inkluderar inte att jag har kommit. Njut att få ha det skönt och trevligt och lägg mindre fokus på att just komma. Det är fullt normalt det du upplever!
  /Tjej, 21 år
 • Jag känner igen mig, samma för mig.
  /K
 • Det verkar vara ganska vanligt att tjejer har svårt komma, men din kille kanske kan börja ge dig oralsex (dvs slicka din snippa med tungan) så att du kan kan nå orgasm? Annars tror jag vibrator med lufftryck, nån sorts satisfyer, kan vara ett sätt. Och sen tänk inte på att du ska komma, försök slappna av och njuta bara.
  /Tjej 20
 • Som tjej så brukar det va svårare att nå en orgasm än för killar (vet inte varför men känner igen mig och många tjejkompisar har samma ”problem”)

  Mina tips är:
  1: Försök inte tvinga fram det utan slappna av och känn efter vad som verkligen händer i kroppen.

  2: Testa lyssna på nån podcast som handlar om sex och föreställ dig själv med din crush eller nån du tycker är snygg med dig samtidigt som du testar ta på dig själv på olika sätt tills du hittar något som känns bra för dig

  3: Kan va lite dyrt men köpa en vibrator/womanizer med olika nivåer av pulsering och tryck (de ska funka väldigt bra sägs det).
  /Jaha
 • Tjena, du är absolut inte onormal. Jag hade samma problem tills jag hade sex för första gången, för mig är onanera som att kittla sig själv så jag behövde bara en hjälpande hand från min kille. Så det kan jag föreslå att testa. Hoppas allt löser sig <3
  /Tjej 18 år
 • Har du provat att låta din kille pulla dig eller slicka din fitta (eller båda samtidigt, det tycker jag är skönast) ? Jag tycker iallafall att det lättare att få orgasm när det är nån annan som stimulerar min fitta än när jag gör det själv. När jag låter nån kille slicka mig på fittan och klitoris kan jag komma på typ en minut men om jag onanerar själv tar det minst en halvtimme så det är kanske likadant för dig.
  /13årig tjej
Till toppen av sidan