Panik - lämna sidan!
UMO-podden

Facetimesex

Lyssna på novellen här:

Läs novellen här:

Klockan var runt 2 på natten och jag kunde inte somna. Jag tog upp min mobil och skrev till min vän för att fråga om hon var vaken och om hon var sugen på en sexig bild.

Vi brukade skicka sexiga bilder till varandra ibland på skämt. Det plingade till och när jag slarvigt tittade på mobilen såg jag en tumme upp. 

Så, jag sminkade mig, satte på de långa lösögonfransarna och ett knallrött läppstift. Jag ställde telefonen på skrivbordet intill min sängla mig bredbent på mage i sängen med rumpan upp i luften och tog ett kort. Jag la på ett filter och texten "kan inte sova, önskar att du var här." Jag skickade det som svar på tummen upp. 

Jag hade inte skrivit till min kompis 

Det tog inte lång tid förrän jag fick en notis. Jag öppnade telefon och insåg då att jag inte skrivit med min kompis utan med en kille i min spanskaklass. Och till min förvåning hade han skickat en bild på sig själv, utan tröja. Bara en bild och ingen text. 

Vilken tur att han inte tog illa upp, och att jag inte skickat bilden utan att fråga först. Jag blev ganska snabbt upphetsad av hans bild, hans bröstvårtor och vältränade kropp. Som en reflex tog jag en bild på min röv med stringtrosorna mellan skinkorna. Jag skickade den och sen tog det inte lång tid förrän han ringde mig på videosamtal. 

Jag fick lite panik först men ställde telefon i riktning mot min säng och satte mig  sängkanten, halvnaken med bara trosor och ett tunt linne. Jag svarade. Han svarade tillbaka med en kåt röst. 

Han tog av sin t-shirt 

Jag förstod att han ville leka en lek med mig och jag kände samma sak. Vi såg på varandra i samförstånd och med nåt upphetsat i blicken. Jag drog av mig mitt linne och satte på musik. Han tog av sig sin t-shirt och vred kameran ner mot sin kuk. Jag ställde mig på alla fyra och började jucka mot en kudde. 

Medan jag höll på såg jag att han drog av sig sina byxor och stoppade handen i kalsongerna. Jag tog av mig min bh och han stönade. Jag log och började smeka mig runt brösten. Hans hand låg fortfarande stilla i kalsongerna. Jag började bli riktigt kåt nu. 

Vi är nakna och kåta 

Hans blick följde min hand som rörde sig in under trosorna. Jag drog av mig mina stringtrosor och stod där på knä, naken och kåt. Jag började smeka runt klitoris medan han drog av sig sitt sista plagg. Nu var vi både helt nakna och rejält kåta. Jag fortsatte att smeka klitoris medan han drog sin hand över sin hårda penis. 

Sen kom några stön från honom men inget från mig. Då slutade han och frågade varför jag inte stönade och om det vår nåt fel. Jag svarade att jag inte vågar för att jag trodde att det var osexigt. Han svarade att det inte stämmer och att jag får stöna så mycket jag vill, om jag känner för det. 

Jag förde in fingrarna i snippan och smekte samtidigt runt mitt anus började jag stöna och han stönade tillbaka. Han smed upphetsad röst att jag är sexig. Jag fortsatte och kände att jag snart är där, hela snippan bultade och jag stönade, stön efter stön. 

–  Nu, sjag och spände hela kroppen och började jucka mot handen.  

Han stönade igen och så kom han. Därefter kom jag. Jag flåsade som en törstig hund och han svettades som en ökenråtta. Sen la vi på. 
 
/14 

Mer på UMO

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan