Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hon hotade att sprida nakenbilden om jag inte betalade - vad hade ni gjort?

Jag och en tjej från USA skrev med varandra väldigt mycket i sommras. Det slutade med att hon ville "tradea nudes" på snapchat. Efter att jag skickat min första bild så slutade hon att svara på min text och sedan skickade hon en hotelse samt nudebilden på mig. Kortat stod det att detta skulle spridas osv pengar osv.

Mitt hjärta började såklart att klappa och jag gjorde allt möjligt, rapporterade, tog bort konto osv. Men denne person har ju fortfarande mina nudes. Jag är en man och står upp för mig själv, jag skiter i om de sprids och så, det som är gjort är gjort och bryr mig inte så mycket. Men undrar bara vad ni själva hade gjort och hur ni hade reagerat?

/Kille 16

Svar:

 • Ring polisen. Säg till polisen och sedan blocka så inget händer.
  /akito, 15
 • Jag hade sagt till mina föräldrar så dom skulle kunna hjälpa mig. Då hade mina föräldrar ringt till polisen. Hoppas att det hjälpte.
  /Pauline
 • Asså det är ju någon som inte ens bor i Sverige, sedan så tror ju inte jag att du är Sveriges mest igenkända person. Sannolikheten att något illa skulle hänt om personen spred dina nudes är ganska liten eftersom denna person är ju från USA, inte Sverige.
  /Kille 17
 • Skulle anmält.
  /Saga
 • Anmäl!
  /Anonym
Till toppen av sidan