Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Vad tycker ni om sexleksaker?

Hej, funderar på att skaffa en sexleksak. Har ni några sexleksaker? Hur känns det att använda dem? Och hur köpte ni dem om ni är under 18?

/Nyfiken 17 åring

Svar:

 • Jag har en fleshlight och det är grymt skönt att stoppa in kuken och jucka 😋.. men det är tusen gånger skönare att ligga med en tjej.
  /Peter 14
 • Det verkar mysigt ha en, ska nog köpa typ en Satisfyer när jag fyller 18 via nätet, så kan man hämta anonymt via Instabox typ. Vet också det finns sexbutiker som säljer, men har ingen där jag bor.
  /Tjej 16
 • Hej, tycker du ska köpa dig en sexleksak! Jag är 17 och ska beställa min från nätet. Den kommer i en diskret box så dina föräldrar ser inte att det är en sexleksak. Ingen aning hur det känns men dom flesta verkar ju gilla det. Lycka till!
  /En 17 åring
 • Ja känner lite samma som dig har också funderat på det! Men vill inte att mina päron ska se det.
  /17
 • Sjukt roligt! Att jobba i en sexbutik hade varit väldigt roligt! Jag skäms inte för sex och tycker det är naturligt och kul, likaså sexleksaker. Inget att skämmas för :)
 • Jag var 16 när jag köpte min första leksak, bästa jag gjort.
  /G
 • Det är väldigt bra speciellt dildos
  /Johny sins
 • Jag är väl relativt ung, och för ung för sexleksaker och sex osv anser jag iaf. Men jag har funderat på det, väntar nog några år men beställer från nätet sen i så fall.
  /Ej byxmyndig tjej
 • Köpte min satisfyer när jag var 16 och det är ett av mina bästa köp! Rekommenderar den till alla jag träffar haha! Köpte via sexshop på nätet och den kom i diskret paket. Man kan också köpa via apoteket. ÄLSKAR DEN och tycker verkligen du ska UNNA DIG!
  /17-årig tjej
 • Det finns ingen åldersgräns på att köpa sexleksaker, nästan alla online-affärer skickar i diskreta paket med anonym avsändare dvs att personalen inte ser att det kommer från företaget där du köpte ifrån.
  /18 kille
 • Sexleksaker e jättebra, särskilt om du är nyfiken på sex. Jag har en sexleksak, den kom hem diskret, så det var ingen fara, det är en kuk. Jag brukar suga på den, jag vill ha munsex så jag övar på den.
  /16 årig tjej
 • Köpte en billig fleshlight via nätet som kom i en diskret låda via instabox. Jag är inte jätteimponerad av den, därför funderar jag på att köpa en lite dyrare och hoppas på att den är bättre.
  /Kille 17
 • Hej Jag äger flera stycken. De är otroligt sköna. Värt att testa.
  /Sara
 • Jag är inte byxmyndig och jag vågar inte köpa en, men skulle gärna vilja testa, har aldrig använt något annat än fingrarna men en vibrator skulle kanske vara najs.
  /Obyxmyndiga moroten på 13 år
 • Jag har flera. Helt fantastiskt att använda sig av! Köpte i butik i större stad. Det är bra för att testa vad man gillar också! Själv använder jag leksaker både analt och på andra sätt. Det ger en helt galen orgasm med en dildo eller prostataplug där bak samtidigt som man runkar/har samlag!
  /Kille 22
 • Älskar
  /Sexlover
 • Jag har ett par sexleksaker. Ganska mycket bättre än att onanera enbart med ens händer. Dock så tycker jag att det är lite jobbigt då man behöver hålla leksakerna rena då du kör in dem i dig eller tvärtom. Hur det känns är väldigt svårt att svara på då det beror på vilken typ av leksak du syftar på samt vilken modell. Hur din kropp ser ut / fungerar kan även påverka hur det känns. Jag som kille kan inte säga hur det känns för tjejer, men att använda en Fleshlight känns som att stoppa penisen i en mjuk och skön tunnel (typ exakt vad det är) av något slag, ännu bättre när man värmt upp den. Jag var precis som dig innan och undrade hur det kändes och har nu insett exakt hur svårt det är att sätta ord på det då det inte riktigt finns något att jämföra med som andra förstår. Jag skaffade mina vid 18 års ålder. Skulle rekommendera att du gör detsamma då du kan ingå i avtal online och slippa köpa dina produkter av en person face-to-face om det nu är viktigt för dig. Vet inte heller hur butiker har med sina regler för personer under 18. Kolla om det finns en butik nära dig och läs på deras hemsida.
  /19-åring
 • Jag har en Tenga spinner och den är fett najs, dock så behöver den glidmedel!
  /Leon 14
 • Har inte en men när jag flyttar hemifrån kanske jag köper typ en sån där dildo som även stimulerar klitoris (heter väl typ bunny ear dildo eller??) vågar inte köpa nu när jag bor hemma hahah.
  /17
 • Jag tycker att didos är väldigt underskattade, det ger mig en väldiǵt stor orgasm när jag trycker in i analen.
  /Milo
 • Jag själv har en Satisfyer, jag köpte den när ja var 16 online! Och hämtade på Instabox. Så det var inga trubbel, men då jag bor hemma så får man vara sneaky. Men det skall man väl vara ändå ;). Det är otroligt skönt, men man ska aldrig överanvända den! Det är ju mycket trevligare att ha någon att faktiskt röra dig, kanske till och med att ni har den i sex!

  Jag är själv lebb och jag & min tjej använder den via nätet (vi är långdistans) å det funkar suuuper!! Jag kan rekommendera, så länge du är bekväm med dig själv.
  /MissJ, 17.
 • Hej! Jag använder sexleksaker typ varje dag, även fast jag är under 18. Jag brukar ta av min mammas men då måste jag ju såklart tvätta dem. Hon är sexualkunskapslärare och har därför rikligt med leksaker hemma😜 Mitt tips är att kanske använda en eltandborste eller något om du inte kan köpa själv eller om din mamma inte har egna hemma.
  /Juni 14 jordsnurr
 • Alltså jag är 13 (för ung för att kunna använda sexleksaker) men jag brukar ta typ örontopsar och trycka in i snippan.
  /que

Mer på UMO

Egna berättelser

Min familj hittade mina sexleksaker

Efter lite stökande så stannar hon upp, hon hade hittat mitt gömställe... En plastpåse fylld med diverse sexleksaker, kondomer, glidmedel och penisringar!!

Artikel

Hur gör du när du onanerar?

Läs hur andra brukar göra när de onanerar.

Artikel

Onanitips - penis

Det är ofta skönt att smeka penisskaftet och ollonet. Du som är omskuren kan använda glidmedel eller olja och föra handen fram och tillbaka över penisskaftet och ollonet.

Artikel

Onanitips - snippa

Det finns många olika sätt att onanera på. Här får du tips på hur du kan göra.

Till toppen av sidan