Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Min familj hittade mina sexleksaker

Nu ska jag berätta om en händelse som jag tror många unga är rädda för. Det hela började förra helgen. Jag och familjen skulle åka på semester och familjen var fullt upptagna med att packa. Klockan var typ 7 på lördagmorgonen så jag låg fortfarande kvar i sängen och försökte vakna. Min syster ropar och frågar om jag har en extra ryggsäck. "Den ligger i garderoben", svarade jag och hon gick in till mitt rum och började rota.

Jag har alltid varit försiktig vad det gäller min garderob och privata saker, men just då var jag helt väck på grund av tröttheten så jag lät henne leta runt fritt. Efter lite stökande så stannar hon upp, hon hade hittat mitt gömställe... En plastpåse fylld med diverse sexleksaker, kondomer, glidmedel och penisringar!! Hon böjer sig fram och slänger upp hela påsen på min sängkant, plockar fram en väl använd fleshlight och börjar skratta. Själv ligger jag kvar i sängen med hjärtstillestånd och på riktigt skakar. FAN! tänkte jag, nu kommer alla i familjen hata mig och se mig som en pedofil. Men syrran fortsatte plocka fram mina leksaker och synar dom en efter en, helt plötsligt kommer även farsan in med stora ögon. Och nu är hela familjen samlad runtomkring mig, alla verkar vara helt fascinerade av min samling. "Du har det bra" säger morsan och gapskrattar...pinsamt!!

Det hela slutade med att jag fick lägga tillbaka alla mina grejer i garderoben igen, nu visste alla vad jag höll på med så var ingen idé att hitta ett nytt gömställe. Fy vad jag skämdes. Senare när vi var på väg ut mot bilen så tog farsan mig på axeln och sa "det är okej, vi förstår". Samtidigt som syrran glider förbi och ber om ursäkt. Nu hade skammen lagt sig och jag kunde fortsätta onanera med mina leksaker i lugn och ro framöver.

Vad jag vill ha sagt med detta är att det är OKEJ! Det är helt okej att köpa sexleksaker, det är helt okej att vilja onanera med dom. Alla har varit kåta tonåringar en gång i tiden. Sexbutiker är väldigt proffsiga, du kan beställa leksaker och INGEN kommer få reda på att du köpt dom. Det är okej! Så ni killar och tjejer som vill prova men inte vågar för ni är rädda att någon ska veta, var inte det! Även om någon förälder eller syskon hittar din gömma så har dom förståelse, om dom inte förstår så förklara! Berätta varför du har en dildo eller fleshligt liggandes i garderoben, gör ingen stor grej av det. Onani är det bästa som finns och alla borde få göra det hur dom vill, JAG älskar min fleshlight :) Var inte rädda!
/Kåt 18 åring

Mer på UMO

Artikel

Onani

Onani betyder att du har sex med dig själv. Du kan smeka ditt kön eller andra delar av kroppen för att det ska kännas skönt. Det är inte dåligt att onanera och du bestämmer själv om du vill göra det.

Artikel

Sexleksaker

Du kan använda sexleksaker för att det ska bli skönare när du onanerar eller har sex med någon. Du kan köpa sexleksaker på nätet, i sexbutiker och på vissa apotek. Vissa saker du har hemma kan också funka som sexleksaker.

Till toppen av sidan