Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Mådde dåligt men hittade lycka igen

Hej Umo!

Jag är en tjej som vill ge lite hopp till alla som mår dåligt just nu. Förra året blev jag sjukskriven i depression, jag mådde otroligt dåligt och klarade inte av vardagen.

Till alla er som kämpar, ni klarar det! Ni är så starka! Jag vet det. Jag fick hjälp hos bup, fick gå i terapi och kbt. Allt kändes förgäves då och att det inte skulle hjälpa. Men sakta men säkert började jag hitta lycka igen. Det är inte alltid perfekt, men jag känner mig lugn och trygg i mig själv. Jag äter även en antidepressiv medicin. Speciellt vill jag skicka stryka till unga tjejer som mig. Kram ❤️

Aktuella artiklar

Artikel

Må dåligt

Alla mår dåligt ibland. Du kanske har varit med om något jobbigt, oroar dig eller så vet du inte varför du känner som du gör. Det finns flera sätt att må bättre.

Att prata med någon

Innehåll om att prata med någon.

Artikel

Att ha självmordstankar

Ibland kan livet kännas hopplöst och det kan vara svårt att tro att det kommer att bli bättre. Berätta för någon om du känner att du inte orkar leva. Prata med någon du litar på, sök vård eller kontakta en stödjour. Det är vanligt med självmordstankar och det finns bra hjälp att få.

Artikel

UMO frågade: Vad gör du om du vill må bättre?

UMO ställde frågan "Vad gör du om du vill må bättre?". Här är några av svaren och tipsen.

Artikel

Film: Tips för att må bra

Här är några tips på saker du kan göra själv, för att må bättre.

Till toppen av sidan