Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Mådde dåligt men hittade lycka igen

Hej Umo!

Jag är en tjej som vill ge lite hopp till alla som mår dåligt just nu. Förra året blev jag sjukskriven i depression, jag mådde otroligt dåligt och klarade inte av vardagen.

Till alla er som kämpar, ni klarar det! Ni är så starka! Jag vet det. Jag fick hjälp hos bup, fick gå i terapi och kbt. Allt kändes förgäves då och att det inte skulle hjälpa. Men sakta men säkert började jag hitta lycka igen. Det är inte alltid perfekt, men jag känner mig lugn och trygg i mig själv. Jag äter även en antidepressiv medicin. Speciellt vill jag skicka stryka till unga tjejer som mig. Kram ❤️

Aktuella artiklar

Artikel

Må dåligt

Alla mår dåligt ibland. Du kanske har varit med om något jobbigt, oroar dig eller så vet du inte varför du känner som du gör. Det finns flera sätt att må bättre.

Att prata med någon

Innehåll om att prata med någon.

Artikel

Till dig som har tankar på att ta ditt liv - självmord

Ibland kan det känns som att man inte orkar leva vidare. Även om det är väldigt jobbigt att känna så är det bra att veta att det inte är ovanligt eller konstigt. Känns det så för dig finns det hjälp att få. Livet förändras med tiden och kan bli bra på sätt man inte tror innan man får hjälp.

Artikel

Vad gör du om du vill må bättre?

UMO ställde frågan "Vad gör du om du vill må bättre?". Här är några av svaren och tipsen.

Artikel

Film: Tips för att må bra

Här är några tips på saker du kan göra själv, för att må bättre.

Till toppen av sidan