Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur vet man att man är tyst när man onanerar?

Hej!

Jag bad min lillebror att lägga sig eftersom han satt vid datorn sent och så sa han surt att det inte är så kul att höra dig stöna på kvällen. Så jävla pinsamt. Vet inte hur länge detta har pågått och vill egentligen inte fråga mer, utan bara glömma detta. Brukar bita ner på en filt eller liknande för att vara tyst, men verkar inte duga. Har på mig hörlurar med typ musik i medans jag gör det. Har någon några tips/tankar?
/Tjej, 17

 

Svar:

 • Jag tror att din bror ljuger.
  /Anonym
 • När jag runkar, vilket typ görs varje kväll, brukar jag ha lurar på  och andas så tyst det går. Klart att man kanske kan stöna lite när det är skönt, men jag menar ju alla vi grabbar runkar väl och det är inget att skämmas för.
  /Kille 16
 • Jag runkar varje kväll i bland i duschen eller när jag ligger jag sängen och jag bryr mig inte om det hörs när jag stönar till lite , det är bara naturligt.
  /Peter 14
 • Spela in ljud o lyssna sedan om du stönar, du kan också göra det när ingen är hemma (om du hör att du stönar) om du känner dig i obehag att han vet om att du onanerar. Berätta för någon, de flesta i din ålder gör det, om du inte vill prata med dina föräldrar om det, prata med en kompis, eller någon du litar på.
  /Clara, 14 år
 • Spela in och lyssnar. Obs radera videon direkt efter!
  /:)
 • Du kan låta bli hörlurarna eller bara ha på ena örat någon eller några gånger så att du hör dig själv. Då kommer du snart lära dig hur du låter och hur du kan undvika att låta. Mycket stönande kan ju åstadkommas bara genom andningen så för det hjälper ju inte så mycket med en filt i munnen. Sedan kan du ju utnyttja tillfällen när du är ensam hemma för att krypa ned i sängen och onanera med stön. Om din bror onanerar på kvällen ibland kan du kanske kontra med det.
  /Nästan mästare på tyst onani 🤭
 • Prova göra utan musik någon gång, då märker du nog hur mycket du låter. Om du vill vara helt säker så kan du spela in ljud, men kom ihåg att radera direkt efteråt bara.
  /Anonym
 • Själv är jag en sån som är helt tyst när jag runkar. Då jag växt upp i ett hus med tunna väggar. Annars så rekommenderar jag att inte ha hörlurar på så att du hör dig själv så kan du veta ifall han ljuger eller inte...
  /Palmen
 • du kanske kan filma men kameran åt andra sidan när du är klar så kan lyssna på den och höra om du stönar du gör så kan du göra det i duschen du kan öppna kranen eller duschen och göra det.
  /someone

Mer på UMO

Artikel

Sexlust och att vara kåt

De allra flesta föds med en kropp som kan känna lust och kåthet. Lusten kan kännas i hela kroppen. Det kan kännas som om det pirrar och pulserar i könet och på andra ställen.

Artikel

Orgasm

Orgasm får du när du är kåt och den sköna känslan blir som starkast. Du kan få orgasm när du onanerar eller har sex med någon. Orgasmer kan kännas olika starkt och pågå olika länge.

Frågor & svar

Jag får inte onanera eller ha sex för mamma

Min mamma har sagt att jag som tjej inte får ha sex innan jag gifter mig. Hon har också sagt att jag inte får onanera. Har föräldrar rätt att bestämma om det här?

Svara varandra

Hur ofta runkar ni?

Hur ofta onanerar ni?

Till toppen av sidan