Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Första gången var den bästa upplevelsen

Hej!

Jag är 17 år gammal och tänkte berätta när jag blev av med oskulden:) Det började med att jag var superkär i en kille och han viste om det, vi blev bara bättre och bättre vänner och till slut började vi hänga och det slutade med att jag kom hem till honom.

Efter att ha varit hemma hos honom så frågade han chans på mig och jag svarade såklart ja, efter att vi hade varit ihop i 2 månader så började allting, vi kysstes och vågade mer:) Det var en lördag och klockan var ca 18:30 då vi la oss i sängen och kollade på film.

När klockan var ca 22:00 så borstade vi tänderna och bytte om det var då jag såg att han hade stånd. Vi la oss och från början skedade vi bara men han började ta på mig (det var så skönt) vi började hångla och jag började ta på hans kuk och han tog på min fitta.

Han frågade om jag ville, då sa jag ”om du vill” och han sa ”ja!”. Så jag låste dörren och började runka honom försiktigt eftersom han redan hade stånd. Det tog det inte så lång tid, vi tog fram en kondom och började. Först gjorde det lite ont men sen blev det superskönt och efter att vi hade haft sex så var klockan ca 02:30 och vi var supertrötta.

Vi la oss och skedade resten av natten Men det var den bästa upplevelsen jag har gjort och kommer aldrig glömma den;)

 

/M/J

Mer på UMO

Artikel

Sex första gången

Förlora oskulden, tappa oskulden eller sexdebut. Olika personer säger olika om att ha sex första gången. Tänk på att sex inte alltid blir som man tänkt. Och det är alltid okej att pausa eller avbryta.

Till toppen av sidan