Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Första gången med min flickvän

Hon var min absolut första flickvän. Men vi träffades första gången efter ca 3 månader av ett förhållande. Men iallafall, första gången vi sågs var jag väldigt blyg och vågade inte säga så mycket.

Vi träffades på centralen i sthlm vid mcdonalds. Och när jag såg henne... Jag höll på att svimma. Så sjukt vacker och så himla snäll men ändå vågade jag nästan inte säga ett ord även fast vi babblat runt som tusan via telefon. Men iaf jag var så nervös så hon följde med mig ut och rökte (hon röker inte) och sen små pratade vi. Men vi fick inte så mycket tid. För hon skulle åka efter 45 minuter.

Så det vart bara små prat och så. Sen när hon skulle åka gav vi varandra en kram sen så åkte hon pendeltåget iväg. Just då ångrar jag att jag inte greppade tag i hennes nacke och kysste henne men jag var så blyg så jag höll på att skita ner mig. Och jag berättade för mina föräldrar efter det mötet med henne att jag var tillsammans med en tjej. Dem accepterade det på engång. Dem sa " huvudsaken att du är lycklig"

Sen tog det 2 månader innan vi sågs igen när jag åkte till ön hon bodde på. Jag bodde just då på ett behandlingshem i sthlm. Så jag åkte ner med dem dit för en "avslutnings resa på terminen"

Och jag fick träffa henne redan första kvällen... Då.. Greppade jag tag i henne och kysste henne. Men dom sagt det vart ett kort möte den kvällen med. Men tror att vi ska hoppa fram lite grann fram till när hon kom hem till mig den 2/7 ist.

Hon kom hem till mig och jag mötte henne på sundsvalls tågstation. Jag var så lycklig.. Vi var ju inte framme förens kl 20.00 typ på kvällen. Men iallafall så gick vi och la oss runt 22.00 efter att mamma och hon hade hälsat och små pratat lite.

Och då hände det.. Min "kvinnliga" oskuld var borta. Vi började smeka varandra och jag njöt som aldrig förr. Jag har aldrig njutit när någon smekt min fiffi förut. Men när hon gjorde det så hamnade jag i sjunde himlen. Och jag smekte en tjej för första gången i mitt liv. Och det var fantastiskt. Men vi slickade inte varandra den gången. Och sen fortsatte det så i 3 dagar. Sen så åkte hon hem igen men lovade att komma tillbaka så fort hon fick ledigt från jobbet.

Sen 3 veckor efter så kom hon upp igen.. Och det fortsattes med smekningar och så. Sen en kväll när hon jag och mamma kollade på "fifty shades of gray" så kände jag hur min fiffi började pulsera. Jag smsade till F (kan vi kalla henne) att jag gärna vill ha ett svar om jag får gå ner på henne elr inte. Då svarade hon " du får väl testa så märker du" och jag gjorde det efter filmen i sängen. Och hon tillät det.

Jag njöt som fan för att jag fick slicka henne. Trodde då inte att en fiffi kunde smaka så underbart gott.. Och sen fortsatte det så på kvällarna. Sen kom den kvällen då hon gick ner på mig.. Jag höll på att svimma. Fy satan va skönt det var! Har aldrig varit med om något bättre. 

Vi är idag förlovade och ska flytta ihop om 1 månad. Hon flyttar till mina kvarter :) Tack för att jag fick dela min berättelse med er :) Kram

Tjej, 17

Mer på UMO

Artikel

Sexlust och att vara kåt

De allra flesta föds med en kropp som kan känna lust och kåthet. Lusten kan kännas i hela kroppen. Det kan kännas som om det pirrar och pulserar i könet och på andra ställen.

Till toppen av sidan