Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Jag behöver tips inför första kyssen!

Jag är 14 år och har fortfarande inte haft mina första kyss. Jag känner mig nästan typ stressad att kyssa någon, för att det är så många i min ålder som kysst någon redan. Samtidigt är jag rädd att jag kommer vara dålig på det. Har någon tips som jag borde tänka?

Och vad är er tips när man kysser någon första gången?

/I

Skriv ditt svar

Svar:

 • Hej! Jag fyller 14 i år och har heller aldrig kysst någon. Jag vet förstås inte säkert eftersom jag inte har någon erfarenhet, men jag tror att det mesta löser sig bara man är uppmärksam på vad den andra personen verkar gilla/inte gilla. Blir det lite halvdåligt så får det nog vara så. Det är inte hela världen. Det är trots allt första kyssen, eller hur? Och du är inte ensam om att vara i 14-årsåldern och aldrig ha kysst någon! Det är dessutom många som är bra mycket äldre än så som fortfarande inte har kysst någon, bara att de inte pratar om det.
  //Hon som gillar att hjälpa folk.
 • Ta det lugnt allt löser sig av sig självt..Du kommer garanterat att kyssa din partner helt fantastiskt och underbart 🤗
  /Peter 15
 • Hej, du behöver bara ta det lugnt, ingen stress, ingen panik och allt kommer att lösa sig men det kan vara lättast att andas med näsan när du kysser någon.
  //kyssa
 • Kbk! kör bara kör
  /lurifaxen
 • tjejen det är okej. alla känner så men kör ba kör.
  /pussilusken
 • Du, jag är en tjej på 17 och är också okysst. Det är helt normalt! Du ska inte behöva stressa. Kyss någon du vill kyssa och inte bara för att få det gjort. Mina kompisar säger att man lär sig kyssas med tiden. Det finns tekniker man kan lära sig och ha i åtanke när första kyssen väl kommer, t.ex att röra tungan som i en 8 när man hånglar och inte bara runt.
  /Hoppas nåt hjälper!
 • Hej!! 👋 Jag är 11 år och jag har inte heller haft min första kyss. Om du menar att du vill hångla (med eller utan tunga) så är mitt bästa tips: att du kan träna på dörrkarmar, väggar, kuddar, dig själv mm. Det funkar jättebra för mig och jag tror jag är en ganska bra kyssare😘 Men du ska verkligen inte känna dig pressad till att kyssa nån, om du har en kille eller tjej kan du ju prova att kyssa den, om du är trygg och säker med hen kan du både säga att det är din första gång och så kan du fråga om du är en bra kyssare!! ❤️✨Bara så att du vet så måste man inte kyssa någon och om man gjort det är det ingenting att skryta om, allas första gång är nån gång (man måste ju inte kyssas under hela sitt liv alls) ✨❤️
  /Tjej 11år
 • beronde på könet av den du kysser så är det viktigt var du ska sätta händerna eftersom att det kan ofta kännas lite awkward. Jag skulle rekomendera att sätta det på överkroppen och lite lite vidare. Stressa inte och chilla så blir det bra, var cool.
  /Rizzmastern
 • Hej! Jag fyller snart 21 och har heller aldrig kysst någon. Känn ingen stress eller press, det kommer när det kommer. Du ska kyssas för att du vill det. Inte för att alla andra redan gjort det. Jag tror att det en kyss kommer komma naturligt den dagen det är dags. Ta det bara lungt! Kram
  /Tjej på 20
 • Själv så övade jag med en kompis som hade gjort det förut.
  /Lillanopp
 • Känn dig inte stressad. Du är fortfarande bara 14 och en kyss ska man inte ge bara för att ”få det gjort”. Det ska va nåt som känns bra i hela kroppen och hjärtat och som får dig att le flera dagar efteråt. Jag tror det är svårt att vara dålig på att kyssas om båda som kysser varann tycker om varann. Men det viktigaste är att känna in den andras stämning och lust så att det inte blir missförstånd eller obehagligt för nån.
  /Kolasnitt
Till toppen av sidan