Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Den kvällen smekte vi varandra

Vi skulle hänga hos en kompis. Jag och hon hade snackat med varandra några månader men hade bara träffats ett par gånger under sommarlovet. Vi båda gillade varandra men hade inte berättat det för varandra än.

När vi kom dit vid början av kvällen var det inget speciellt som hände, vi bara hängde med våra gemensamma kompisar. Senare på kvällen blev det mer och mer bara vi två som hängde och vi låg i ena soffan och kramades och pratade om allt möjligt.

hon gav mig den första kyssen

Ännu senare på kvällen hade vi lagt oss i vår kompis säng med en annan person som hade somnat. Där började vi ta på varandra utan att han visste om det och hon gav mig den första kyssen.

Senare, vid typ 2 på natten gick jag och lade mig i föräldrarnas sovrum för det var det enda rummet som var tomt och som man kunde vara ensam i. Efter ca. 5 minuter hörde jag hur hon frågade var jag var och dörren öppnades därefter och hon kom in och lade sig vid min sida.

Efter en stund drog hon ner mina byxor och började runka av mig. 

Vi pratade lite och började hångla. Vi båda somnade en timme och när vi vaknade fortsatte vi. Vi började ta på varandra mer och jag tog min hand ner mot hennes fitta och drog ner hennes tröja för att se hennes bröst. Jag minns att jag kollade på henne i ansiktet för hon såg så bra ut medan jag sakta började fingra henne. Efter en stund drog hon ner mina byxor och började runka av mig. Vi fortsatte så i några minuter tills hon kom.

Precis när vi var mitt i det hela så slås dörren upp och vår kompis kommer in. Vi båda kastar oss bort från varandra och försöker låtsas som ingenting. Han går ut från rummet och vi båda stannar kvar och bara stirrar på varandra ett par sekunder.

Vi båda pratade med honom vid enskilda tillfällen och kom överens om att detta aldrig hände. Det var första gången jag visade för henne och hon för mig hur vi kände för varandra påriktigt. Vi har nu varit ihop i lite över ett halvår.

/Pucas

Till toppen av sidan