Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Min tjej vill inte pussas - varför?

Min tjej vill inte pussas. När vi träffades i början så kunde vi pussas när vi hade sex. Men hon säger att man bara gör sånt i början för att inte va konstig.

Har frågat massa gånger varför hon inte vill pussas då jag verkligen saknar det och hon är dessutom min första flickvänn och jag har aldrig pussats eller gjort något annat med någon tjej. Tyvärr får jag aldrig något bra svar.

Känns jobbigt då jag har sett massa bilder då hon pussas med sitt ex, och fått reda på att dem verkligen pussades hela tiden. Känns så jobbigt och får alltid en klump i magen då jag tex kan försöka pussa henne på panna innan jag ska åka till jobbet och hon duckar undan. 

Varför tror ni hon gör så här? Och vad tycker ni att jag ska göra?

/Kille 22

Svar:

 • Prata med henne om det, det kan ju vara så att hon hade en jättedålig relation med sitt ex. Men var inte för tjatig, om hon inte vill pussas så måste det respekteras. Men som sagt, prata me henne om det :)
  /Tjej 14 år
 • Det kan vara så att hon hade en dålig relation med sitt ex, det kan göra så hon känner sig obekväm med pussar osv. Berätta för henne att hon är säker med dig och att du inte kommer tvinga henne att göra något hon inte vill. Även fast det ser ut som att hon hade det mysigt med sitt ex kan det vara så att hon kände sig tvingad av hen.
  / [:
 • Kan vara så att hon inte tycker att du är bra på att pussas eftersom att d då är din första flickvän, ta upp detta me henne om vad du känner och se om d blir bättre
  //🤙🏼🤙🏼🤙🏼🤙🏼
 • Hej! Jag tycker att du borde ta upp det med henne. Säg till henne hur du känner och att du tycker de är jobbigt . Ni måste kunna prata med vararndra för att kunna lösa era problem. Fråga varför? Om känner sig obekväm med de prata om de tillsamman, tänk på saker som gör er båda bekväma.

  Det kan vara att hon tycker att du är inte bra på att kyssa för att de är din första flickvän, men då fråga henne om vad skulle du kuuna förbättra, träna på de tillsamman och kom på saker som gör er båda mer bekväna med varandra. Och jag tycker också om hon var obekväm med de så du kan gör de tydligare för henne att hon kan komma och prata med dig alltid om allt .
  /16 årig kille
 • Prata med henne om att du tycker att detta är jobbigt, om du inte redan har gjort det, kommunikation är det absolut viktigaste för att en relation ska hålla. Jag vet inte hur eran relation det ut, om den är kärleksfull och så, men om den inte är det kanske det kan vara anledningen och då kanske ni ska se över hur man eventuellt skulle kunna lösa detta eller om det är dags att gå skilda vägar (jag vet det är asjobbigt men det kan behövas ibland om det inte är rätt).

  Kanske kan det vara så att hon har utvecklats efter sina ex och inte är lika förtjust i att kyssas. Men oavsett tycker jag absolut att du ska prata med henne och berätta precis hur du känner kring det här och be henne att ge ett bättre svar, kanske kan detta vara att hon bara inte vill och då får du nog acceptera att det är så. Du kan inte tvinga någon att kyssa dig om de inte vill. Hoppas det hjälpte
  /Tjej 16år :))
 • Detta måste kännas väldigt jobbigt och frustrerande. Egentligen kan du inte göra mer än vad du redan gjort, utan nu ligger det lite i hennes händer. Har du försökt och prata med henne, och ställt frågan om varför hon kunde pussas med hennes ex oftare än vad ni gör, och att det får dig att känna dig jämförbar/dålig. Jag anser även själv att man pussas mer ju längre in i ett förhållande man kommer än i början, vilket inte alls är konstigt utan i min åsikt mer normalt. 
  /Wilma
 • Hon kanske känner sig pressad?
  /Gurkorna
 • Hon kanske inte gillar dig så mycket.
  /hejhej
 • hon kanske inte känner sig redo eller så vill hon göra slut.
  /Lea
 • Du kan ta upp det som ett möte t.ex under middagen eller något. Om hon inte vill svara så är det okej hon ska känna sig trygg i att svara.
  /Ace.
 • Hej! Förstår ditt problem! Är själv singel men hade jag haft en kille hade jag velat pussa på honom 😅 Jag tänker att man bör vara ärlig med personen man är tillsammans med. Som jag förstår det har du frågat din tjej varför hon inte vill pussas. Det här kan vara en känslig fråga för henne och det kan vara därför hon undviker att ge ett svar.

  Jag tycker att du ska försöka prata med din tjej igen. Försök att inte ”attackera” henne när du frågar (menar absolut inte att du gjort det) Prata med henne nån gång när ni har gott om tid. Stressa inte. Och var ärlig med din tjej. Du skulle kunna inleda med ”jag har ju märkt att du inte vill pussas”. Förklara för henne att du inte förstår, och att det skulle kännas bra om det var något ni skulle kunna prata om så att du skulle förstå hur hon känner och tänker. Förklara sen hur du känner och var ärlig!

  Förklara att du tycker det känns jobbigt men lägg ingen skuld på henne. Du låter inte som en kille som vill pressa sin tjej att göra något hon inte vill och det tycker jag att du ska säga till henne. Jag hoppas verkligen att ni ska kunna prata med varandra och förstå varandra bättre. Att kunna prata och öppna upp inför varandra tror jag är en viktig del i en relation. Och jag tror att de för en närmre. Önskar dig all lycka till! Du för jättegärna uppdaterar hur det går! Kram
  /20 årig tjej
 • Hej!! 👋 ~Din tjej vill inte pussas~ Hur länge har ni varit tillsammans? Älskar hon dig, på riktigt alltså?! Jag är tjej och jag kanske skulle reagera på samma sätt som henne om min kille eller tjej "går på fört mycket". Det kanske är privat men, varför har du sett bilder på hon och hennes ex? Sökte du upp de, eller visade hon dig?

  Jag tycker i alla fall att du kanske ska fråga med henne om hon tycker att du går på för mycket, samt om hon verkligen är kär i dig. En sista fråga (ganska privat, behöver inte svara, om man kan det): när ni haft sex, är det du eller hon som börjat?
  /Tjej
 • Det är svårt att veta när hon inte berättar, kan det vara att hon och hennes ex inte hade en bra relation eller att det inte slutade bra ? Det kan göra att hon i denna relation har som ett ”trauma” att hon då associerar pussarna med en dålig relation. Annars kan det och är ledsen att säga det men att hon ksk inte är så kär i dig?
  /H
 • Hon kanske har träffat någon annan och mår dåligt över det. Men hursomhelst så tycker jag det bästa du kan göra är att ta en stund med henne för att prata, du kan säga "får jag prata med dig, (namn), en stund?".

  Därefter förklarar du vad det är som bekymrar dig och frågar om hon mår bra och vad det är som har hänt o.s.v. Kommunikation är lösningen till allt. Det var mitt svar i alla fall :)
  /ensam kille som bryr sig om tjejer
 • Kan bero på asexualitet, att hon blir obekväm av att pussas med dig, tycker du ska ta upp det med henne.
  /en annan asexuell!
 • Hej, jag fattar att det är jobbigt och jag har inte så många tips. Men jag tycker att du ska tänka på att inte pressa henne med att pussas. Jag fattar att du mår dåligt men det är det ända tipset jag har. Sorry.
  /Emma
 • Hej! Försök att prata med henne om detta och hur du känner! Då kanske hon kan visa sina känslor och vad hon tycker är jobbigt! Va inte för på utan ta ett steg i taget och ta det långsamt.⭐
  // hoppas det löser sig
 • Jag förstår att du känner så. Det kan vara så att hon blivit utsatt för någonting och att kyssar påminner henne om det. Jag tycker att du borde berätta henne om hur du känner så ni kan prata om det.
  / :)
 • Antagligen så har hon varit med om något när hon var tillsammans med sitt x så det måste inte betyda att hon i inte gillar dig bara har ett trauma.
  /Hanna
 • Hon ksk är obekväm ju.
  /dchgu
 • Hon kanske saknar sitt ex? I värsta fall så har hon tappat känslor för dig litte :( men hoppas ni löser det.
  /vivvi
 • Hon kanske tycker att det är jobbigt eller så kanske hon håller på att tappa känslorna.
  /Good luck
 • Hon kanske läste "10 Fun Facts About Kisses" Nr 1: Ca 80 miljoner bakterier överförs vid en rejäl kyss! :)) Nej. Jag menar att hon kanske tycker att det är äckligt av nån anledning.
  /Cheese Sauce
 • Ta upp det med henne när du känner att ni båda är glada och på humör. Men kom ihåg att det alltid är hon själv som bestämmer om hon vill pussas eller inte och att det aldrig är okej att pussa henne utan samtycke.
  /G
Till toppen av sidan