Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Mitt första hångel

Allt började med att jag och min tjej hade varit tillsammans i ca 1,5 vecka innan det ”magiska hände. Mitt första hångel. Det som hände var att vi precis kommit hem från skolan och bara skulle hänga/vara med varandra. Jag frågade om hon ville kolla film och hon sa ja.

Vi satte på en komedi/romantisk film. Vi började kolla på filmen och då så känner jag hur hennes ben kommer närmare mitt och liksom smeker benet mot mitt ben. Jag märker det ganska snabbt och smeker mitt ben mot hennes. Vi flyttar närmare och närmare varandra ... Tillslut kändes det som hela världen bara cirkulerade runt oss.

Jag frågade om hon vill pussas oss och hon sa ja. Det började lite stelt oss eftersom det var våran första gång. Tillslut så blev vi bra på det och tog det till nästa nivå. Vi börjar pussas mer intensivt och använder lite tunga och så. Vi tar oss närmare och närmare varandra. Tillslut väljer vi att flytta detta till sängen där vi ligger och kramas och kysser varandra.

//Anonym 13 åring

Mer på UMO

Artikel

Kyssar, hångel och strul

Många tycker om att kyssas och hångla, eller längtar efter att få göra det. Samtidigt kan det kännas lite nervöst inför första kyssen eller hånglet. Hur gör man egentligen?

Till toppen av sidan