Panik - lämna sidan!

Kan jag fortfarande säga nej?

Aktuella artiklar

Artikel

Bildspel: Vad är okej sex?

Ibland är det svårt att veta vad som är okej och inte när det gäller sex. Här får du veta vad som är tillåtet, vad som är olagligt och vad som kan vara olagligt i vissa situationer.

Egna berättelser

Flickvännen tjatade om sex fast jag inte ville

Jag ville ju inte se henne ledsen så det slutade med att jag gick med på att ha sex även fast jag inte ville. Efter det så var hon hur glad som helst.

Artikel innehåller video
Artikel

Så här sätter du på en kondom

För att en kondom ska ge rätt skydd är det viktigt att du använder den på rätt sätt. Här får du veta hur du sätter på en kondom.

Kondomer och andra skydd mot könssjukdomar

Innehåll om kondomer och andra skydd mot könssjukdomar.

Frågor & svar

Min pojkvän tvingar mig till sex

Han säger att han har rätt att ha sex med mig eftersom vi är ihop. Han kan också säga att jag är skyldig att till exempel suga av honom.

Frågor & svar

Hånglet gick för långt och jag blev rädd för sex

Han började ta på mig innanför tröjan, och kysste mig där. Sen när han försökte röra mig där nere så sa jag nej, för allting kändes konstigt och påskyndat.

Egna berättelser

Vänta med sex tills du verkligen vill

Sex kan vara något helt fantastiskt, om man verkligen vill ha det och är kåt. Men det kan också bli en hemsk upplevelse om man har det fastän att man inte vill, eller om man har det bara för att ”passa in”.

Artikel

Bildspel: Vad är okej sex?

Läs mer om vad okej sex är på andra språk.

Frågor & svar

Är det okej att avbryta sex?

Jag undrar om man kan avbryta mitt i samlaget fast man först sagt eller visat att man vill? Ibland är jag först kåt och vill ha sex, och sen efter en stund känns det inte bra och jag vill sluta.

Till toppen av sidan