Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag slutade titta på porr

För ett år sedan slutade jag titta på porr. Jag hade tittat på nästan alla sorter av porr som finns. Många av er, jag menar tonåringar, ni har någonsin gjort det eller gör det fortfarande. Jag menar att tittar på när både äldre kvinnor och unga tjejer suger på stora *. Det är det vanligaste på alla porrfilmer. De ser ut glada medan de gör det men det är inte sant. Det är bara en uppträdande att visa att det kännas skönt. De låtsas, även om det gör ont.

Det sista videoklippen av porr som jag såg var “anal sex”. Det var den som fick mig att sluta titta på porr för jag märkte att kvinnan kände ont. Det syns på hennes ansikte, fast hon låtsades, och när hon säga nej, höll han fast till henne och försatte ha sex med henne bakifrån. Alltså kvinnan hade inte rätt till sin kropp. Jag tyckte att det var fel.

Sex borde inte vara på det här sätt. Nämligen alla männen i porr har stora och långa **  och när man tittar på porr vill man ha sådant. Killar tänk efter. Det är inte storleken som spelar roll när det handlar om sex. Alltså inte alla tjejer tycker om de stora eller långa ** som många ni vill ha. Så killarna sluta tänka på hur stor din ** ser ut och istället prata med era flickvänner om hur ni kan göra det för dem.

Jag menar att man kan ha bra sex med sin tjej oavsett hur liten eller stor era ** är. Vad ni ser i PORR, är inte SEX. SEX handlar om känslor, inte hur stor en ** är. Mitt förslag är slut tittar på PORR. Då kommer ni ha bra sex. Glöm inte förspelet och till sist använder alltid kondom. Jag lovar det kommer att  bli underbart! Lycka till.

W

Mer på UMO

UMO-podden

Porr - hur slutar jag titta?

33. "När jag slutade titta på porr blev sexet bättre och jag kunde jag få stånd igen".

Frågor & svar

Är sex i verkligheten samma som i porr?

Funkar sex och samlag på samma sätt som det ser ut i porr?

Artikel

Att titta på porr

Det finns olika anledningar till att en del vill titta på porr. Många använder det för att onanera. Vissa tittar för att de är nyfikna, eller vill lära sig mer om sex. Men det är viktigt att veta att porren oftast inte visar hur det funkar att ha sex i verkligheten.

Frågor & svar

Tittar jag för mycket på porr?

Jag tittar på porr väldigt ofta. Det blir mycket mer än jag vill och det känns nästan som att jag är beroende.

Till toppen av sidan