Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Pappa hängde med till gynekologen

Hej. Jag vill berätta om när jag besökte gynekologen med min PAPPA. Ja, jag sa det rätt. Vi kom in i rummet, stelt som fan... och vi satt oss ner. Barnmorskan ställde några frågor osv. Då berättade min pappa att han själv hade suttit i STOLEN. Jag dog, det va så jävla skumt bara. Obviously hade han inte suttit i stolen på ett gynbesök, det är en annan historia.

Sedan skulle jag göra "prover" så min pappa gick ut från rummet, tack gode gud. Gynekologen bad mig ta av mig mina byxor och trosor. Jag vet inte om man brukar göra detta MEN jag tog av mig mina STRUMPOR också. Jag vet helt ärligt inte varför men ja det gjorde jag, smart som jag är. Jag satte mig på stolen med mina barfota fötter upp i luften medan gynekologen började greja. Önska jag kunde be om ursäkt för att hon fick se mina äckliga fötter med ludd på säkert haha.

Det är inget fel att gå till gyn med sin farsa

Det var faktiskt inte så illa som jag trodde. Lite ont gjorde det, men det beror såklart på VILKET typ prov man gör. Summan av kardemumman, allt gick bra! Det är inget fel att gå till gyn med sin farsa, pappa, brorsa... You only live once, och det där kan jag säga var en helt ny upplevelse :)
/Tjej på 15

Mer på UMO

Svara varandra

Vilket preventivmedel använder ni?

Vilket preventivmedel använder ni? Kondom, p-piller, p-stav, p-plåster osv. Och varför använder ni just det?

Egna berättelser

P-piller hjälpte mot min mensvärk

Jag hade en sån otroligt hemsk mensvärk och kunde inte ens gå ibland. Sträckan mellan toaletten och min bänk i klassrummet var kanske 15 meter och brukade ta mindre än en minut men denna gången hade jag så ont att de tog tio minuter.

Svara varandra

Hur påverkas ni av era p-piller?

Jag är 17 år och vill börja ta p-piller men är väldigt rädd för både biverkningar och att mina föräldrar ska få reda på det.

Egna berättelser

Jag var sexberoende men fick hjälp

Sen började jag att skicka nudes till killar för att bli kåt, jag låg till och med en kille som var 19! Det fick överstyr men jag brydde mig inte om det. Jag låg med flera på skolan.

Svara varandra

Hur pratar jag med ungdomsmottagningen utan att föräldrarna vet?

Om jag åker på skoltid så får jag ju frånvaro och mina föräldrar får reda på det. Har någon av er hittat en lösning?

Artikel

Onlinemottagningar - digitala ungdomsmottagningar

Många ungdomsmottagningar kan du kontakta digitalt. En del mottagningar erbjuder videobesök och chatt, men det ser lite olika ut i olika delar av landet. Det finns också ungdomsmottagningar som bara är digitala.

Svara varandra

Hur vågar jag söka hjälp?

Jag har mått dåligt men jag vågar inte söka hjälp eller ens prata om det, vad ska jag göra?

Svara varandra

Var skaffar ni med liten kuk kondomer?

Var får ni med liten kuk era kondomer? Tänkte skaffa tjej men man måste ju vara lite förberedd.

Svara varandra

Kan man gå till gyn bara för att kolla att allt är normalt?

Jag har inget konkret som jag tror är fel. Är mest bara lite nojig och nyfiken då jag inte vet hur det ska se ut.

Svara varandra

Hur var det för er att få hormonspiral?

Jag ska sätta in en hormonspiral för första gången om ca en vecka och undrar några saker. Berätta gärna hur det var för er.

Till toppen av sidan