Panik - lämna sidan!

Mår dåligt efter att jag rökte på

Jag testade att röka på en gång och sedan en andra gång under en fest då jag var mycket berusad. Blev jätterädd och traumatiserad efter denna händelse. Detta var för 2 månader sedan och jag mår fortfarande dåligt efter det. Har ångest och tänkt över livet mycket. Slutade nyss även att snusa. Jag har berättat lite för mina föräldrar om när jag blev full och påtänd. Har någon något tips för mig hur jag kan må bättre?

/David

Svar

 • Hej David. Det är inget som du ska gå och må dåligt över. Testa att prata med någon, kanske skolsköterskan, din kompis, lärare eller någon annan du litar på. Fortsätt att berätta för dina föräldrar, för dem kan hjälpa dig. Det är inget ovanligt att man blir väldigt berusad och röker då och då, det finns många fler än du. Men mitt tips är att berätta för dina föräldrar, eller gå till kuratorn. Hoppas att något av detta hjälper dig.
  / Anonym
 • Du är inte ensam. Och det skulle kunna ha varit mycket värre. Så skulle jag tänka. Att du rökte på en gång eller två gör dig inte till en dålig människa.
  / 3
 • Alltså, det som har hänt har ju hänt och du kan inte ändra på det. Kanske att du pratar med någon nära om det som har hän t.e.x en kompis, skolsköterskan eller någon kurator. Och att du inte gör om det, och slutar bry dig över det som har hänt.
  /Stockholmstjejen
 • Gå till skolkuratorn
  /Göteborgskillen
 • Rök inte.
  /Alfred
Till toppen av sidan