Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Fler heterokillar som gillar att stimulera sin anal?

Är det konstigt att jag som kille som tänder på tjejer ändå tycker det är skönt att stoppa upp saker i rumpan? Finns det fler heterokillar som gillar det?

/Kåt kille

 

Svar:

 • Hejsan! Jag är 24 år och tjej och dejtar många heterokillar och en bisexuell kille. Mina erfarenheter är som följer: en del heterokillar har redan utforskat sin anal och vet att det är skönt att tex ha ett finger där. Andra heterokillar kan man lära upptäcka att det är skönt. Ytterligare heterokillar är ointresserade eller har typ analfobi och gillar inte att man petar dem i stjärten helt enkelt, och det får man ju respektera. Den bisexuella var helt ointresserad av sin eller min anal. Kul för dig att du upptäckt att det är skönt. Hoppas du hittar nån tjej som du kan dela denna grej med under sex. Lycka till!
  /Mimmi
 • Jag älskar anal stimulans, tycker nästan att de är skönare än att runka. Jag hade en bästa tjejkompis som hade pojkvän som älskade att hon fingrade honom när dom hade oralsex med varandra. Jag tror inte det är alls konstigt. Jag tror det finns fler killar där ute som tänder på det men att många hetero killar tycker att tanken att göra det på sig själv är " konstigt ". Vi killar har ju G punkt i analen precis som tjejer har i sin vagina. Jag har kommit många gånger när jag fingrar mig där eller har dildo. Tycker det är en fantastisk skön känsla. Men det gäller att vara försiktig och använda glidmedel och inte köra för hårt. Har råkat göra fel några gånger när man kör för hårt och det har börjat blöda. Om ni killar inte har testat så gör det! Fantastisk känsla och det handlar absolut inte om att man är " gay " bara för att man gillar anal stimulans!
  / Z
 • Nej, det är inte konstigt, det är nog något av det vanligaste som finns. Att vara heterosexuell är att vara attraherad till det motsatta könet. När man stoppar up något i rumpan så stimulerar det prostatan, nästan alla som har en prostata tycker det är skönt.
  /A scolarly some bish
 • Jag tycker inte att det är konstigt, jag tycker också att det är skönt. Tror att människan lite är byggd för att man ska tycka att det är skönt. (Jag gillar också tjejer).
  /Kille 15år
 • Det är sjukt normalt, särkilt när din prostata finns där som g punkt. Det känns skitskönt, och man kan gillar det utan att vara homosexuel eller bi. Det Finns massa tjejer som gillar att stimulera sin killes prostata eller att pegga honom. Jag rekommenderar ett bra glidmedel och kanske en sexleksak med kondom på
  /Kille 17
 • Tja, nejjjj det är inte ett dugg konstigt, alla tycker att olika saker är skönt, oavsett läggning. Många killar gillar att smeka eller stoppa upp nåt i röven, helt normalt. Och om du har sex säg vad du gillar till den du har sex med. Det är INTE weird eller pinsamt som visa tror, plus att ni killar har som en G-punkt i analen, prostatan, som vi tjejer inte har. LYCKA TILL! SKÄMS INTE
  /Tjejen som gillar anal //14
 • Det är skönt och jag har testat med en dildo och det kändes riktigt skönt. Jag och min kompis vi är båda hetro och vi brukar exprimenterar med varandra med att suga och runka varandra. Jag är sugen på att testa hur det känns att ha en riktig kuk i rumpan, det var ju skönt med en dildo så en riktig måste vara riktigt skönt.
  /Peter 15
 • De är helt normalt, som kille har man sin "G-pungt" i analen och faktum är att det är bra att stimulera den. Till och med att de rekommenderas så de är helt normalt oavsett läggning.
  /PRO
Till toppen av sidan