Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Panik för att jag är så kort, finns det fler?

Hej! Jag är kille och 14 år gammal och fick reda på att jag inte kommer växa mycket mer på längden (ksk 3-4 cm till). Nu är jag 164 cm och känner mig extremt kort, och som sagt jag är kille. Jag har panik inför framtiden, någon mer som är kort kille?
/09aaaaaa

 

Svar: Nu vet jag inte vad för besked om din längd du har fått men jag är 20 nu och när jag var 13–15 var många killar väldigt korta. När jag träffat dem efter gymnasiet är majoriteten runt 185 cm. Och även om det inte skulle vara så så är det inte en dödsdom. Min egna snubbe är 168 cm och jag ett huvud längre (är alltså väldigt lång för att vara tjej) men jag tycker om honom lika mycket ändå! De du kommer ha runt dig antingen som partner eller som vänner kommer inte bry sig om din längd, och gör dem det skulle jag råda dig att byta partner/vänner! Signatur : Det blir ok ändå

 • Oroa dig inte! Allt kommer lösa sig! De som befinner sig runtomkring dig kommer inte att bry sig om huruvida du är kort eller lång och om de mot förmodan skulle göra det så är jag inte så säker på att det är några bra personer att hänga med❤️ lycka till och älska dig själv och din längd!
  /Tjej på 15 vintrar och 16 somrar
 • Att vara en kort kille behöver verkligen inte vara något dåligt. Så länge du är stolt över dig själv och accepterar att du är du och du är perfekt precis som du är så kommer allt att lösa sig och att du är lite kort kommer inte spela någon roll. Vare sig du gillar killar, tjejer eller både (eller vad du nu har för sexualitet) och så kommer de som verkligen älskar dig skita i din längd och fokusera på hur du är som person. Var dig själv och var stolt över att du är du så kommer allt att lösa sig. Lycka till!❤️ (min egna kille e mycket kortare än mig och kan ses som ganska kort men ändå är han skitsexig😂😅❤️❤️)
  /Kortissss (visserligen tjej men ändå kort)
 • Hej!! Jag är en tjej som också har detta problemet fast tvärtom jag är 30 cm längre en mankhöjden från min ålder. Jag brukar inte bry mig så mycket om någon pratar skit om mig! Jag brukar bara tänka att du är du och att du är unik på ditt eget sätt! Hoppas du tar imorgon denna information 🌸🎀
  /✨Mira✨
 • Hej jag en kille på 14 år och är 150 ingen fara för framtiden du kanske inte har kommit in i puberteten så långt ännu precis som jag det är lungt.
  /En kort 09
 • Hej jag är 17år och jag 168 men har inte växer på 3 år.
  /Alexander
 • Om du får en flick/pojkvän som inte tycker att du är lång nog är de inget att ha! Du ska vara med någon som älskar dig som du är
  /❤️❤️❤️❤️
 • Som tjej så kan jag säga att de allra flesta tjejer som faktist bryr sig om dig brys sig inte om din längd, är du snäll och trevlig så bryr vi oss inte. Och om tjejen bryr sig om hur lång du är så skaffa dej nån ny.❤️‍🩹BYE!♡
  /✨️✨️💅🏼💅🏼
 • Hej! Jag är själv kort är inte lång heller och det spelar faktiskt inte så mycket roll med längden det som är det viktigaste är Personligheten.
  /99.An
 • tjejer bryr sig inte så mycket om längd som många killar tror. det viktigaste är att ha ett stort hjärta. så ingen panik i båten unge man!
  /20+
 • Nu vet jag inte vad för besked om din längd du har fått men jag är 20 nu och när jag var 13–15 var många killar väldigt korta. När jag träffat dem efter gymnasiet är majoriteten runt 185 cm. Och även om det inte skulle vara så så är det inte en dödsdom. Min egna snubbe är 168 cm och jag ett huvud längre (är alltså väldigt lång för att vara tjej) men jag tycker om honom lika mycket ändå! De du kommer ha runt dig antingen som partner eller som vänner kommer inte bry sig om din längd, och gör de det skulle jag råda dig att byta partner/vänner!
  /Det blir ok ändå
 • Förstår din känsla. Vet själv hur det känns för jag är 09a (tjej) på 158cm och resten i min klass är 165cm+ vilket kanske känns lite jobbigt för mig. Sen har vi dom killarna som är äldst i klassen som ändå är dom som är lite längre än 150cm men dom lever med det ändå och det är ingen som direkt bryr sig så mycket om det. Själv tycker jag om killar som inte är jättelånga. Så tycker inte att du ska oroa dig över det för du är kille och då växer du ungefär till att du är 17 så var stolt över din kropp istället för att skämmas över den! Du är fin som du är kom ihåg det! ❤️
  /Anonym tjej 09a
 • Jag vet inte om jag är så kort just nu men kommer troligtvis inte bli mer än 173 cm, det finns inte så mycket att göra i den situationen, du får helt enkelt acceptera att du ser ut som du gör
  /Anonym164 som 09:a jag e 06 och 170 livet e trist
  /Short king
 • Hej. Ville bara säga att 164 är helt okej längd för en kille. Jag är mycket kortare och vet du många tjejer tycker att korta killar är skitsöta!! Inklusive jag tror faktiskt inte att längden är så viktig :)
  /SingelPringel
 • Ha nt panik, alla tjejer vill inte ha jättelånga killar.
  /tjej
 • Vad ska man göra åt det? Det är allmänt oscysst att kalla någon kort och personligen tycker jag inte att det är allt för kort att vara 164 cm. Dessutom har kortare personer lättare att göra andra saker. Tex bygga muskler. Det är väldigt mycket svårare att bygga muskler (så att det syns åt det minstone) när man är lång. Dessutom är det lättare att stå upprätt i och med att man har lägre tyngdpunkt om man är kort, vilket är en fördel i många scenarion, tex boxning. Det är även billigare med kläder, speciellt skor. Större kläder betyder mer material och därmed dyrare. Och när det gäller skor ökar priserna ganska drastiskt tillsamans med storlekarna. Dessutom är det lättare att ta sig fram i trånga utrymmen. Kanske en lång person också kan ta sig fram, men det är mycket lättare att springa upprätt än att huka sig hela tiden. Många säger även att kortare personer lever längre, men jag tror att det har mer med livsstil att göra, vilket leder oss till ett bra tips: om du fortfarande känner dig dålig för att du är kort så kan du skaffa andra fördelar för att väga upp. Tex spela instrument, typ gitarr, skriva historier eller måla (tjejer älskar konstnärliga killar) eller kanske kampsporter.
  /Det kallas "tillgänglig", inte "singel" 🗿
 • Hej, jag har själv flera killvänner som inte alls är så långa! Men dom skäms inte (som dom sagt) så det gör inget alls! Var glad att du får leva ist för att tänka på längden. Jag vet att det är lättare sagt än gjort men jag e tjej själv men är bara 159cm och jag växer inget mer.
  /Tjej på 16 vintrar
 • Hej! Jag är förvisso tjej och medveten om att det finns en skillnad inom synen på längd mellan tjejer och killar enligt samhället och dess normer. Är ca 157 för att mitt skelett inte blir äldre eller ngt. Min poäng är att jag och många andra korta tjejer inte vill ha jättelånga killar om du oroar dig över det.
  /Anonym
 • Jag är också 14 år fast är tjej och 151 cm, och jag tycker att 164 inte alls är så kort. Det är väl ganska average ändå, jag hade inte haft något problem med att vara med en kille som är 164 eller kortare än så till och med, så tycker inte det är nåt att stressa över
  /09a tjej
 • Det är jobbigt att vara kort. Jag själv är drygt 170 cm lång vilket är kortare än genomsnittslängden i Sverige. Min bästa vän är inte heller så lång (drygt 172 cm) men man får typ lära sig att acceptera det med tiden. Alla är vi olika på gott och ont
  /Kille, 19 bast
 • Mannen chilla jag är 15 och 150. Jag är tjej dock men ändå.
  /Kort tjej

Aktuella artiklar

Svara varandra

Duschar ni efter idrotten?

Duschar ni efter idrotten i skolan? Om inte varför?

Svara varandra

Osäker på min snippa - hur ser era ut?

Jag är väldigt osäker på min vagina då den har en helt annan färg och är nästan svart vid blygdläpparna, är detta bara jag?

Svara varandra

Hon vill ha lampan släckt under sex, men jag vill se

Min tjej vill inte visa sin slida för mig. Hur känner andra tjejer? Har det hänt andra killar?

Svara varandra

Spelar storleken någon roll?

Jag har en liten snopp och jag är rädd att jag aldrig kommer tappa oskulden för att den är så liten?

Svara varandra

Komplex för mina små bröst - vad ska jag göra?

Jag vill börja tycka om min bröst och sluta va beroende av push up och annat men jag kan ju inte helt plötsligt bara få hälften så stora bröst.

Svara varandra

Hur gör ni med smink på idrotten?

Jag har fått väldigt mycket idrott på skolschemat (4) och jag använder en del smink. (Conseler, Mascara, blush, highligther, ögonskugga, bronser).

Frågor och svar

Vilka risker finns med rump- och bröstförstoring?

Är det någon skillnad om man gör operationen utomlands, till exempel i Turkiet? Och finns det nån åldersgräns för plastikkirurgi?

Frågor och svar

Kan fillers i läpparna vara farligt?

Jag funderar på att förstora läpparna med fillers men undrar om det är farligt på något sätt? Vad är riskerna?

Svara varandra

När fick ni hår på nya ställen?

När fick ni hår på nya ställen och vilket var först?

Svara varandra

Hur kan jag må bättre trots finnar?

Jag är en tjej som länge haft problem med akne i ansiktet. Jag mår oerhört dåligt över det och skäms för mitt utseende.

Frågor och svar

Kan fillers och skönhetsoperationer ge bättre självkänsla?

Hur stor är risken att man blir som beroende och vill ändra fler och fler saker med sin kropp? Jag har alltid varit missnöjd med min kropp. Jag är ful och mina kroppskomplex gör att jag har väldigt låg självkänsla.

Egna berättelser

Jag har liten penis och ser fördelarna

Om du håller på med sport eller dylikt så kan det vara smidigare med en kuk som är lite mer kompakt.

Svara varandra

Att få tandställning - hur var det för er?

Jag är rädd för hur jag kommer se ut och det känns som om jag kommer bli mobbad för det.

Svara varandra

Hur berättar jag för mamma att jag blivit intresserad av smink?

Jag är 14 år och vill börja sminka mig lite. Jag har tidigare blivit ledsen när mina kompisar förändrades på detta sätt, och detta sa jag till mamma. Jag blev tröstad av att hon sa att jag inte behövde smink. På något sätt har detta ämne blivit så jobbigt för mig att prata om hemma.

Egna berättelser

Älskar mina små bröst

Jag är 23 år och jag har alltid haft bröst modell mindre. Vi snackar A-kupa, absolut inte B. Och jag har alltid älskat mina små bröst! Jag ville dela med mig om varför,

Svara varandra

Fler tjejer som har mustasch?

Jag är en tjej på tretton år som har svarta hårstrån liksom mellan överläppen och näsan.

Svara varandra

Hur slutar jag bita på naglarna?

Mina föräldrar säger att jag bara ska sluta men det går inte! Det jobbiga är att mina kompisar säger att jag är äcklig osv.

Svara varandra

Känner mig obekväm att byta om med andra!

Jag tror att en av anledningarna är att jag inte gillar mitt kropp /snopp. Vad ska man göra? Om det ens finns något att göra?

Svara varandra

Blir så röd i ansiktet när jag tränar, någon som känner igen sig?

Jag känner mig ful, äcklig och skäms när jag blir röd. Borde jag bry mig? Blir ni röda när ni tränar? Skäms ni?

Svara varandra

När jag skickat en bild tar de bort mig från snapchat

När folk säger skicka bild på dig jag vet vad som kommer hända. Om cirka 3 sekunder man tar bort mig. Nån som känner igen sig? Vad ska jag göra?

Till toppen av sidan