Panik - lämna sidan!

Ställ en fråga till andra unga

Här kan du ställa en fråga till andra unga. UMO:s redaktion läser alla frågor som kommer in. Sen väljer vi ut några som vi lägger på sajten. Du kan se din fråga på sajten inom några dagar om den blir utvald.

Skriv din fråga

Läs det här innan du skickar in din fråga:

  • Beskriv din situation och vad det är du undrar. Berätta gärna utförligt så att andra kan förstå vad det handlar om och kan ge dig så bra råd som möjligt.
  • Det är större chans att din fråga komma med om du skriver något som inte liknar en tidigare fråga.
  • Skriv inte namn på personer, adresser eller annat som gör att det går att känna igen personer. Det kommer vi i sånt fall att ta bort.
  • Tillsammans med din signatur, förnamn eller alias får du gärna skriva din ålder. Tänk på att  inte skriva ditt riktiga förnnamn om du har ett ovanligt namn.  

Vi läser alla frågor vi får in och väljer sen ut några som publiceras på UMO. Vi läser också igenom svaren innan de publiceras. Det kan hända att vi kortar eller ändrar vissa saker som stavfel eller namn på personer.

Din e-postadress kommer inte att synas, men behövs för att mejla dig eventuella frågor. Din e-postadress kommer raderas inom några dagar oavsett om vi kontaktar dig eller inte.

Nya frågor syns på startsidan för Svara varandra i ungefär två veckor. En del frågor flyttas sen till sidan Läs andras frågor. Då går det att läsa frågan och svaren, men inte att svara på den.  

Frågan och svaren kan användas i andra sammanhang

Det kan hända att vi använder frågor och svar i UMO-podden, om vi gör en affisch eller något liknande. Självklart tar vi bort namn och detaljer så att ingen kan kännas igen.

Till toppen av sidan