Panik - lämna sidan!
Frågor & svar

Hur pullar jag någon?

Fråga

Jag undrar vilka delar av slidan jag ska pulla om jag ska pulla någon, och hur gör jag? Ska jag bara beröra eller ska jag stoppa in fingret?

Svar

Det är olika från person till person hur man vill bli smekt eller pullad. Fråga gärna den du ska pulla vad hen tycker är skönt.

När du pullar kan du till exempel fråga om det är skönt eller om hen vill att du fortsätter. Du kan också fråga personen om hen kan visa vad hen tycker är skönt.

Här är några olika sätt du kan smeka och pulla någon:

  • Smek, gnugga eller tryck med hela handen, fingrarna eller fingertopparna på snippans utsida, på blygdläpparna och runt slidmynningen.
  • För in ett eller två fingrar i slidan.
  • Smek, gnugga eller tryck mot toppen av klitoris med fingrarna eller handflatan.

Toppen av klitoris brukar kallas klitoris ollon och är den känsligaste delen av klitoris. Den sitter mellan de yttre blygdläpparna, ovanför urinrörsöppningen. Här kan du läsa om snippans olika delar och se var klitoris finns.

Det brukar vara skönast om snippan är våt när man blir smekt eller pullad. Då glider det lättare. Det våta kallas lubrikation och produceras när man blir kåt. Du kan använda saliv eller glidmedel om du vill att det ska bli våtare.

Med vänliga hälsningar
Annelie Nordner, sjuksköterska och psykoterapeut

Mer på UMO

Egna berättelser

Skönt smeksex i flera timmar

Jag började ta mer på henne o la handen ovanpå hennes snippa utanpå byxorna jag började sakta föra in handen innanför hennes trosor, jag stannade upp och frågade om hon ville och då sa hon "om du vill såklart".

Artikel

Sexlust och att vara kåt

De allra flesta föds med en kropp som kan känna lust och kåthet. Lusten kan kännas i hela kroppen. Det kan kännas som om det pirrar och pulserar i könet och på andra ställen.

Artikel

Hur gör du när du onanerar?

Läs hur andra brukar göra när de onanerar.

Artikel

Onanitips - snippa

Det finns många olika sätt att onanera på. Här får du tips på hur du kan göra.

Till toppen av sidan