Panik - lämna sidan!
Fråga

Hur pullar jag någon?

Fråga

Jag undrar vilka delar av slidan jag ska pulla om jag ska pulla någon, och hur gör jag? Ska jag bara beröra eller ska jag stoppa in fingret?

Svar

Det finns inget särskilt sätt som alla vill bli smekta eller pullade på. Fråga gärna den du ska pulla innan och under tiden hur det känns. Känn efter hur det känns för dig också.

Du kan smeka, gnugga eller trycka med hela handen, fingrarna eller fingertopparna på snippans utsida, på blygdläpparna och runt slidmynningen. Du kan också föra in ett eller två fingrar i slidan.

Många tycker att det är skönt att bli smekta på klitoris. Det är det känsligaste stället på snippan. Klitoris ollon finns där de inre blygdläpparna möts ovanför urinröret. Man den största delen av klitoris finns innanför de yttre blygdläpparna, på vardera sidan om urinröret och slidöppningen. Klitoris slutar någonstans bakåt ändtarmen. 

När du smeker kan du känna efter om den andra blir våt. När personen blir upphetsad bildas det som ett glidmedel i slidan, det kallas lubrikation.

Med vänliga hälsningar
Annelie Nordner, sjuksköterska och psykoterapeut

Mer på UMO

ArtikelSmeksex

Smeksex betyder att du med händerna och fingrarna smeker känsliga delar av kroppen på ett sexuellt sätt. Smeksex med dig själv kallas för onani.

ArtikelHur blir sex skönt?

Sex ska vara härligt och något som både du och den eller de du har sex med njuter av. Du kan behöva prova dig fram för att upptäcka hur du kan göra för att ni ska njuta. Till exempel var på kroppen beröring eller smekningar känns skönt och vad ni kan göra.

ArtikelSexlust och att vara kåt

De allra flesta föds med en kropp som kan känna lust och kåthet. Lusten kan kännas i hela kroppen. Det kan kännas som om det pirrar och pulserar i könet och andra ställen i kroppen.

Till toppen av sidan