Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur gör ni när ni onanerar med en kompis?

Hej. Jag och en vän ska kanske onanera. Hur gör ni när ni onanerar med en kompis?

/14 årig grabb

 

Svar:

 • Hej! Vi sitter oftast i sängen eller utomhus och onanerar mittemot varandra eller ibland till och med åt varandra det är så skönt att känna kompisens hand runt snoppen!
  /En som vet
 • Jag och min bästa tjejkompis brukar onanera tillsammans (jag är kille). Vi brukar kolla på varandra när jag runkar och hon pullar. Sen brukar hon runka av mig och suga. Sen brukar jag pulla henne och slicka henne. Vi bara gör det som är skönt och vi är bara vänner. Vi brukar onanera tillsammans ganska ofta. I skolan och hemma
  /kille som har världens bästa tjejkompis
 • Jag har inte onanerat med en kompis själv, men om ni vill onanera tillsammans så är det bäst att runka. Dock kan det gå över till sex och om du inte vill det säg det innan. Om ni har någon leksak kan ni kanske göra hål i en kudde. Kolla runt på umo hur man kan onanera som kille och testa. Och respektera varnadra.
  /A
 • Visar mitt kön för hen och sen så gör vi det. Sen tar vi en hårborste och tar den ut och in. Skitskönt och sen så kysstes vi och hånglade även om vi inte va ihop, så man fick känna på hur det känns. 
  /M
 • Du borde förklara lite mer i detalj..?
  /j
 • Är tjej men har gjort det med både killar och tjejer. Det har varit så så att vi börjat onanera på oss själva och sen att man gör på varandra om det känns bra, hoppas det hjälpte.
  /Alias
 • Jag är kär i en kille som jag har onerat med för superlänge sen.  Titta på en förklaring här på umo, UMO frågar: Hur gör du när du onanerar? där finns exempel på din fråga hur man gör när man onanerar. 😁 Jag har testat den som man ska göra i duschen skit skönt 🥵🥵🥵🥵😃😃🤤🤤🤤🤤🤤🤤💋
  /Moa
 • Testa er fram och gör det som känns bra. Ni kan runka varandra, suga av varandra eller bara runka bredvid varandra. Hoppas det hjälper!
  /Kåt 15 årig kille
 • Jag brukar runka med en kompis. Vi börjar med att stoppa in händerna innanför byxorna, för att få stånd. Sen tar vi av lager efter lager, tills vi är nakna. Vi sitter antingen mitt emot varann eller bredvid. Vi har tänkt runka varann men det har blivit så stelt varje gång. I alla fall så runkar vi tills att vi kommer. Mitt råd är att börja lugnt. Starta med kläderna på eller någonstans vart det är mörkt. Mycket lättare så.
  /Kåt kille 16
 • Hej 14 årig grabb! Jag och min kompis brukar bli kåta av varandra så när vi ser varandra så tävlar vi om vem som kommer först.
  /16 årig grabb
 • Jag själv brukar använda fingrana med vänner men även mun.
  /från elias 16 år
 • Jag brukar ta en potatis och hon en gurka och sedan byter vi med varandra L.O.L.
  /tindra13 och elin 14
 • Första gången så låg vi bredvid varandra i sängen och pullade varandra, det var så sjukt skönt när någon annan gjorde det på en, så nu när jag och min tjejkompis träffas så pullar vi inte bara varandra, utan slickar och gnuggar fittorna mot varandra, vi ligger liksom på varandra och gnuggar våra klittor mot varandra, det är det skönaste nånsin,
  /Becca15
 • Jag brukar onanera tilsmmans med en tjej, hon pullar och slickar mig och jag på henne. Vi hånglar och stönar tillsammans också, så skönt och man blir kåtare av att vara tjej och tjej (är inte lesbisk)
  /Jadu
 • Vi brukar bara skicka sexiga grejer och säga typ att nu tar jag på min fiffi och nu kör jag in ett finger mm och ibland så skriver vi saker att man ska tänka sig ex tänk dig att han kysser dig sen tar han långsamt av dina byxor och nu kör han in sin kuk i dig mm vi har aldrig onanerat tillsammans så att vi ser varandra
  /Hemlig
 • Sitter bredvid varandra och bara kör på.
  /baggen
 • Jag och min killkompis brukar ses ibland och runka. Vi tar på varandras kukar och han sög faktiskt av mig en gång! Vi är inte homosexuella eller något vi tycker bara att det är kul att göra det tillsammans! Vi beter oss på ett ”sexigt sätt” på hur man rör på sig och hur man tar på den andra. Och sen runkar vi tills vi kommer!
  /06:a
 • Första gången var vi ute och cyklade, men då började det regna. Vi stannade till vid ett vindskydd. Vi satt där ett tag och sen började vi prata om att runka och annat snusk. Det ena ledde till det andra och plötsligt hade vi stånd. Vi tänkte att vi lika gärna skulle kunna runka tillsammans. Först runkade vi innanför byxorna. Sen drog vi ner byxorna och kalsongerna. Det var trevligt att göra det tillsammans, men när vi fick utlösning så blev det svin stelt. Försök att inte runka tills ni kommer, utan stanna innan, så går det lättare.
  /Delad glädje, är dubbel glädje
Till toppen av sidan