Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Kär i min bästa vän

Tjena 13-årig tjej här! Jag har varit olyckligt kär i min bästa vän i mer än 1 år. Detta är både jobbigt och spännande (mest jobbigt).

För att göra en historia kort så träffades vi genom våran gemensamma sport för flera år sedan, då hängde vi inte så mycket och vi hängde mer med andra kompisar. Sen blev vi kompisar på riktigt och det har det väl bara gått framåt.

Jag har aldrig tänkt att bli kär i en tjej

Först när jag insåg att jag började få mer känslor för L så tyckte jag det var jobbigt. Jag har aldrig tänkt att bli kär i en tjej men vad ska jag göra? Idag så accepterar jag det.

Vi träffas flera gånger i veckan. Jag tycker det är jobbigt att få en mini-hjärtattack varje gång jag ser på henne. Ibland så får jag vissa tecken på att hon verkligen tycker om mig. Jag tänker sjukt mycket på henne och vill alltid vare vid hennes sida. Det utvecklar sig så att det blir vi två som hänger. Men vi båda brukar inte direkt prata känslor utan mer skämta och ha kul.

jag är svartsjuk

I somras så var vi på semster ihop och jag har varit kär i henne i ett halvår, men sen under hösten/vintern så har hon börjat hänga mycket med en annan tjej i våran sport. Hon lägger mer tid på henne och jag ska inte ljuga, jag är svartsjuk. Tycker det är väldigt jobbigt att se dom ihop och så. Men jag brukar tänka att L och jag är riktiga vänner och hon tappar ju inte sin vänskap till mig bara för att hon hänger med den andra.

Det var väldigt synd för jag kände på mig att vi hade något på g. Tycker det är jobbigt men vi tre hänger och så, vill verkligen berätta om mina känslor för henne men då riskerar jag våran vänskap. Får se hur det utvecklar sig.

/Hon som inte kan något om kärlek

Till toppen av sidan