Panik - lämna sidan!

Någon mer som är olyckligt kär?

Just nu är jag olyckligt kär i en kompis -som jag träffar varje dag! Och det känns extremt jobbigt. Men min fråga är om nån mer är olyckligt kär och hur (om ni vill berätta).
/15-åring💙

 

Skriv ditt svar

Svar:

 • Jag förstår precis! Jag är jättekär i min kompis som jag träffar varje dag, men jag blev typ friendzonad av henne. Men jag har ett bra tips som funkade för mig: jag berättade hur jag kände, jag vet att det känns läskigt, men om hon är din vän så förstår hon:) P.S jag är tillsammans med henne nu:) hon var inte kär i mig förut, men hon blev kär när jag berättade hur jag kände. Folk blir nämligen glada när dom för höra att dom är omtyckta:))) Lycka till!!
  /Lakritshatare080
 • I några månader var jag olyckligt kär i min bästa tjejkompis. Det var jobbigt, men känslorna gick över för några veckor sedan. Det var jobbigt att inte veta vad det bästa att göra var. En dag blev det så jobbigt att jag skrev till en stödchatt online. I mitt fall så är den enda personen jag kan prata om känslor min kompis som jag var kär i. Har du samma problem rekommenderar att skriva till en stödchatt om det blir för jobbigt. Det löser sig tillslut😊
  /🌈15årigqueer🌈
 • Japp, rejectad av en kille tidigare i år, trodde jag kom över han men är helt whipped nu fast ser att han gillar en annan tjej med så ganska här med. Hoppas det går bra för dig iallafall </3
  /Ellsan 14 år
 • Du är inte ensam. Jag (16) är kär i en tjej som är 21. Min kompis som också är 16 dejter hennes vännina som också är 21. Vi har pratat lite lätt med varandra om hur vi känner men hon vet inte om att jag är kär. Hon har även sagt till mig att jag inte ska bli kär i henne efter en kväll för att hon vill inte att jag ska bli sårad :/ men det kommer bli bättre, det blir det alltid.
  /Kille

Mer på UMO

ArtikelAtt vara kär

Att vara kär kan vara en härlig känsla. En del personer har varit kära många gånger, andra har aldrig varit kära.

ArtikelVad händer i kroppen när du blir kär?

Kroppen kan reagera på många olika sätt när du är kär. I det här bildspelet får du förklaringar till några vanliga reaktioner.

Till toppen av sidan