Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Prata med någon om ni mår dålig!

Hej!

Mina föräldrar skildes när jag var 6/7 år och jag har alltid tyckt att de varit jobbigt, för jag berättade inte för nån hur jag mådde och kände så de slutade med att jag fick många problem. Om du mår som jag berätta för nån innan de är för sent!

Jag har haft varannan vecka typ hela tiden men ibland stannar jag längre hos mamma än hos pappa. Jag tycker ABSOLUT inte om att vara hemma men hos mamma blir det bättre, men jag trivs inte hos pappa. Han hade en ny tjej som vi flyttade ihop med, men dom flyttade ifrån varandra för jag mådde sämre av det och andra saker.

De senaste 2-3 åren har jag börjat må sämre och sämre och jag har pratat med kurator, psykolog. Mmm…och nu står jag i kö för något på bup (de borde inte finnas nån jävla kö på bup!) så jag uppmanar INGEN att ta samma väg som mig.. Berätta för en lärare, kompis, förälder,tränare, nån du verkligen litar på så lovar jag att de blir bra.

Jag tog helt fel väg och började skära mig och låste in mig på mitt rum, fick allvarliga sömnproblem och började dricka. Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte berättat för nån att jag dricker och andra saker men vissa saker ser man ju. MEN GÅ INTE SAMMA VÄG SOM JAG GJORDE!!!!
//mår skit

Aktuella artiklar

Stöd på telefon, chatt och mejl

Här finns listor med ställen du som ger stöd på telefon, chatt och mejl.

Artikel

Att prata om problem i familjen på en ungdomsmottagning

Här kan du se en film om hur ungdomsmottagningen kan hjälpa dig om du inte får vara ihop med den du vill.

Artikel

Hitta din mottagning

Hitta din närmaste mottagning.

Artikel

Om dina föräldrar ska skiljas

Många är med om att föräldrar separerar eller skiljer sig. Det gör att livet förändras på många sätt, även för dig som barn. Det är ofta jobbigt att gå igenom en separation. Men även om det kan ta tid, brukar det blir bättre efter ett tag.

Artikel

Må dåligt

Alla mår dåligt ibland. Du kanske har varit med om något jobbigt, oroar dig eller så vet du inte varför du känner som du gör. Det finns flera sätt att må bättre.

Till toppen av sidan