Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur suger man av någon?

Jag har aldrig sugit av någon men skulle gärna velat testa. Men självklart vill jag göra det bra. Har ni några tips på hur man suger av och vad som är skönast för er när någon suger av?
/En attraktiv oskuld

 

Svar:

 • Prova dig fram. Kille kan nog hjälpa dig hur man gör, alla har sin första gång och du kommer aldrig vara jättebra första gången. Men man lär sig med tiden. Lycka till
  /Ps
 • Bästa sättet att lära sig att suga av någon är att suga en banan eller på en glasspinne. Så lärde jag mig. Skönaste sättet är nog när man suger långsamt och slickar vid ollonet. Kom ihåg att ta det lungt och be personen som du suger av att tvätta sig där nere innan. Annars är det inte så himla trevligt. Lycka till!
  /z
 • Jag brukar slicka lite på snoppen först kanske, sen ta in hela i munnen, trycka med läpparna runt och röra på huvudet upp och ner. Sen efter ett tag kan man ta pauser och slicka runt ollonet i sidled osv, och sen köra igen. Vill man inte få sperma i munnen får man ta ut den innan killen kommer.
  /Tjej, 18
 • Slut läpparna och kinderna. Du kan variera tempo och använda tungan. 
  /O
 • Hejsan, börja med att smaka på ollonet, slicka det försiktigt. Du kan hålla en hand om pungen samtidigt och smeka den försiktigt. Försök sedan att ta in mer av penis i munnen och sug upp och ner, rör lite med tungan. Ibland kan jag även runka penis medan jag suger i toppen.
  /Klubban
 • När man suger kan man tänka på hur det är att suga på en klubba. Det fungerar på ungefär på samma sätt, men man kan givetvis varieras efter egen vilja. Samtidigt som du suger kan du smeka pungen, eller dra din hand fram och tillbaka över penisen.
  /Kille tros bärare
 • Antingen vill man oftast att läpparna ska ha ett väldigt hårt grepp runt snoppen så att det verkligen känns när läpparna går över ollonkanten. Och det viktiga är inte att gå så långt som möjligt utan det viktiga är att gå över ollonkanten, det är det som är mest känsligt.

  Sedan finns det även det andra alternativet där du är väldigt väldigt lätt på läpparna och så kallat teasar hela snoppen och ollonet. Går även bra att man lätt nuddar med tänderna på ollonet för att teasa ännu mer. Känns ännu skönare om du lägger din hand på bollarna och antingen är hårdhänt eller teasa lätthänt, det är också från person till person :)
  /N
 • Hej en attraktiv oskuld. Det smakar väldigt salt, så gör det inte, det är mitt tips till dej, dont do it.
  /kuksugare
 • Man stoppar kuken i munnen och suger som på en piggelin.
  /Ingensomtestat
 • Du smakar på ollonet och sen bara suger du av honom.
  /Chipspåsen
 • Gör som de andra skrivit här. Och sen kan du lägga dig rakt över personen du har sex med, så kan den suga/slicka din snopp/snippa samtidigt som du suger den. Så brukar jag och min kille göra.
  /Tjej 15
 • Jag var i samma sits som dig! Jag brukade suga på lite bananer och diverse avlånga objekt. Ett annat tips är att dra av förhuden medans du suger, alla killar jag vet om älskar det!
  /kukmannen

Mer på UMO

Artikel

Sex första gången

Förlora oskulden, tappa oskulden eller sexdebut. Olika personer säger olika om att ha sex första gången. Tänk på att sex inte alltid blir som man tänkt. Och det är alltid okej att pausa eller avbryta.

Artikel

Oralsex – att suga av

Att suga av någon är när du använder munnen på någons penis. Du kan föra munnen fram och tillbaka runt penisen. Eller suga, slicka och pussa på ollonet, penisskaftet och pungen. Många tycker det är skönt att bli avsugna, men inte alla.

Artikel

Hur blir sex skönt?

Sex ska vara härligt och skönt för dig och för den eller dem du har sex med. Prova er fram för att upptäcka hur ni kan göra det skönt för varandra.

Artikel

Vad tycker du är skönt när du har sex?

Olika personer njuter av olika saker. Vad tycker du är skönt när du har sex och vad har andra svarat?

Till toppen av sidan