Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Varför blir jag inte kåt?

Varför blir jag inte  kåt? Jag har tittat porr men blir inte kåt, blir inte kåt av något alls. Vet inte vad som är fel på mig, vill inte ha sex som andra. Är jag sjuk?
/Samuel

Svar:

 • Hej, jag tror inte du är sjuk utan är lite chockad över tanken ”sex”. Du kanske trodde det var värsta saken att vara kåt och ha ett sexliv, men så var inte fallet. Det är inget fel på dig, låt din kropp ta ”action” själv och stressa ej. Märker du till framtiden att du fortfarande inte känner dig så intresserad är det ingen fara heller. Du klarar detta !
  /16år
 • För asså man har vant sig med känslan.
  /Emma
 • Nej du är inte sjuk.
  /Typ
 • Du kan vara asexuell vilket är vanligare än man tror, inget konstigt och absolut inte ett fel eller en defekt. Kan vara något som kommer senare. Det är inget att vara orolig över att det ska förstöra några relationer, som tjej hade jag föredragit en kille som inte vill ha sex. Är det någon som inte kan acceptera din ovilja att ha sex så väger det tyngre än deras kärlek för din personlighet och det är ingen person man kan skapa en hållbar framtid med ändå.
  /Tjej 17
 • Hej! Samuel igen. Läst på och tror att jag är asexuell! Tack alla för hjälpen :)
  /Samuel
 • Tror du kan vara asexuell :)
  /Anonym
 • Hej! Jag är asexuell. Låter som du kanske är det med, man känner sig inte sexuellt upphetsad eller vill inte ha sex med någon. Skulle aldrig vilja ha det.
  /Linda 17
 • (Samuel här igen) jag är 21 och har aldrig känt att jag vill ha sex med någon, har aldrig velat eller känt mig sexuellt upphetsad. Är det normalt? Blir äcklad när folk säger att "det tar tid, snart kommer du vilja ha sex" jag vill inte. Sex är inget för mig
  /Samuel
 • Asexuell kanske? 🙂
  /Alex
 • Jag tror inte att det är något fel på dig, utan du har bara inte hittat det som gör dig kåt. Du kanske tittar på fel saker ? Porr är ju inte något som alla tänder på. Har du testat sexnoveller eller fantiserat om någon person som du tycker om eller tycker är snygg?
  /En som alltid är kåt
 • Du kanske inte är redo för att vara kåt ännu.
  /Anonym
 • Det är olika för alla. I vissa perioder kan man bli det mer och i vissa perioder mindre. Stressa inte så kommer det av sig själv.
  /Anonym
 • För att du inte är redo.
  /beatrice
 • Just porr tror jag helt ärligt kan vara ganska svårt för många att bli upphetsade av med tanke på att det är väldigt överdrivet och ofta innehåller våld. Själv blir jag mest upphetsad av att fantisera själv, men i långa perioder har jag ingen sexlust alls. Jag kan liksom försöka bli kåt hur länge som helst, men det går inte ändå. Jag tror att en av anledningarna till att du inte blir kåt kan vara att du stressar så mycket över det. Det går inte att bli upphetsad när man är stressad, tro mig. Försök att tänka att det inte gör något om du inte blir upphetsad, livet är så mycket mer än orgasmer. Det kan också vara så att du är asexuell, och alltså inte har någon sexlust helt enkelt. Det är vanligare än man kan tro, och absolut ingen sjukdom! Om jag vore du skulle jag läsa på lite om asexualitet och se om du känner igen dig. Har för mig att vissa läkemedel kan göra det svårare att få stånd också, så tar du några mediciner så kan det vara värt att kolla upp.
  /Lycka till

Mer på UMO

Svara varandra

Straight men nyfiken på andra killar, hur gör man?

Jag är hetero men nyfiken på att ha sex med andra killar.

Sexnoveller

Jag red honom istället för basketträning

Jag stönar och han frågar mig om han får gå in i mig. Jag svarar med ett självsäkert ja och sätter mig på honom.

Artikel

Köpa och sälja sex – vad säger lagen?

Att köpa sex är olagligt. Det spelar ingen roll om ersättningen är pengar, alkohol, ett jobb eller något annat. Här kan du läsa mer om vad lagen säger om att köpa och sälja sex.

Svara varandra

Nån mer som känner att den slösar bort sina tonår?

Jag är 17, fyller 18 nästa år och det känns som att jag inte har gjort något i mitt liv. Nån mer som känner likadant?

Svara varandra

Hur pratar man "dirty"?

Min tjej vill att jag ska prata "dirty talk" med henne. Men jag vet inte hur man gör. Vad ska man säga?

Svara varandra

Min tjej vill inte ha sex längre, vad ska jag göra?

Jag och min tjej brukade ha ett perfekt sexliv, men nu vill hon inte ligga längre. Vad hade du gjort i samma situation?

Svara varandra

Hur kan jag vara feminin som kille utan att känna mig utstirrad?

Hur ska jag våga vara mig själv utan att bli utfryst?

Svara varandra

Jag är beroende av porr, vad ska jag göra?

Jag är en trettonårig kille som blivit beroende av porr. Nu vill jag titta mindre på porr men vet inte hur.

Svara varandra

Finns det killar som gillar lite större tjejer?

Många tjejer som väger mer än "normalvikten" skäms och mår dåligt över sina kroppar. Vad tycker ni killar om tjejer som är lite större?

Svara varandra

Tips på vad man kan göra istället för att hålla på med mobilen?

När jag har tråkigt fastnar jag bara med mobilen. Har du något tips på vad jag kan göra istället?

Till toppen av sidan