Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Vad tycker ni om de som gillar BDSM?

Vad tycker ni om folk som gillar BDSM och bondage? Har ni testat det?
/Kille 19 år

 

Svar:

 • Hejsan! bdsm är nått av det bästa som finns och är också kille fast sub, vilket är något mer ovanligt även om det börjar bli mer normalt nu än för några år sen.

  Det viktigaste är att få både dej och hen att känna sig trygg. Ta det i småsteg och väldigt noga med använda rätt ordval som exempel ett stoppord då ett nej kan tas på flera sätt men ett stoppord är verkligen stopp. Sen hade jag och mitt ex flera ord, så som gult=på gränsen och rött=stopp/över gränsen för hitta en balans. Bondagesakerna är fantastiska och finns 1000 saker att välja på, antingen lite dyrare saker som finns på flesta sexaffärer och billiga saker så som jag testade var rep, buntband, tejp osv.

  Angående testat så hade vanillasex med en tjej, sen nästa tjej blev det något mera åt bdsm hållet med hålla fast å pegging etc . Tjejen efter var det typ dött sexliv och sista exet blev det full bondage och riktig bdsm och min smaksak så kan jag säga att bdsm-sexlivet var bra mycket bättre än ren vanilla .
  //kille 23 år
 • Känns som det är mest vuxna och lite äldre som har så "avancerat sex", jag tycker det känns lite överdrivet kanske binda fast någon annan och sen typ slå med en piska på rumpan? haha. Tycker om mer mysigt sex istället, och inte mer än slicka/suga.
  /Tjej, 17
 • Jag har testat bdsm inom att bli dominerad och att dominera den person som jag har legat med. Tyckte att de va spännade och vi båda hade samma gränser och sa till varandra om det kändes bra. Och om det inte kändes bra så slutade vi. Tror det är viktigt att veta varandras gränser och inte gå över det. Sen tycker jag att bdsm-kläder som latex och liknade är riktigt hett.
  / kille
 • Jag har aldrig haft sex överhuvudtaget, men jag är nyfiken på BDSM. Hur jag ser på dem som håller på med det beror väldigt mycket vilka delar du gillar, att få dina händer bundna eller binda någon annans? Ögonbindel? Ge eller få blåmärken eller mindre sår? Andra delar av det? En del tycker jag är lite konstiga och förstår inte, andra tycker jag verkar extrema, men beundrar lite halvt och vissa är jag fascinerade av och vill prova själv.
  /24 och har aldrig haft sex
 • hej, jag är kille och när jag onanerar så brukar jag ibland knyta en livrem om pung och kuk, ganska hårt. Dessutom har jag då en buttplug i analen. Det bästa är att dra åt hårdare hela tiden om kuk och pung. En annan variant är att smiska över skinkorna tills det blir röda märken. Tycker att det är helt naturligt blanda smärta med kåthet, orgasmen blir så mycket skönare av detta, särskilt framför en spegel. 
  /joakim.
 • Jag är 14 och kille och sexuellt aktiv och ligger runt med mina kompisar men jag skulle aldrig kunna tänka mig BDSM . För mig är sex något mjukt och skönt där man slickar, suger, pullar, runkar ligger.. men aldrig slå eller nått sånt
  /Peter
 • Jag förstår mig inte på BDSM över huvudtaget. Tycker bara att det verkar helt sjukt.
  /Kille 18
 • ok, roligt att utföra och vara bunden.
  /kille med trosor
 • Aldrig haft det men är alltid öppen för nya saker. Gillar man det inte så behöver man inte göra det igen och om man gillar det grattis ett tillskott till sexlivet. Hade kunnat tänka mig att dominera men även vara undergiven🤷‍♀️
  /Tjej, 17

Mer på UMO

Artikel

Hur blir sex skönt?

Sex ska vara härligt och skönt för dig och för den eller dem du har sex med. Prova er fram för att upptäcka hur ni kan göra det skönt för varandra.

Artikel

Sexleksaker

Du kan använda sexleksaker för att det ska bli skönare när du onanerar eller har sex med någon. Du kan köpa sexleksaker på nätet, i sexbutiker och på vissa apotek. Vissa saker du har hemma kan också funka som sexleksaker.

Artikel

Sex och samtycke

Du måste vara säker på att den du har sex med vill. Det måste finnas samtycke. Men hur vet man om någon vill?

Artikel

Bildspel: Vad är okej sex?

Ibland är det svårt att veta vad som är okej och inte när det gäller sex. Här får du veta vad som är tillåtet, vad som är olagligt och vad som kan vara olagligt i vissa situationer.

Till toppen av sidan