Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Är jag konstig som inte är kåt på den jag är kär?

Jag är femton år och när jag är tillsammans eller kär i någon så brukar jag inte bli kåt på den. Det är inte så att jag inte är redo för att ha sex med nån, för när jag runkar så brukar jag tänka på någon annan än den jag är kär i. Det är liksom två olika typer av kärlek för mig. Är det någon annan som känner samma eller är jag konstig eller nåt?

/Fellan Felix

 

Svar:

 • Jag har känt exakt likadant för några år sedan. Jag tänkte också att jag var konstig.😊
  /Kille 04
 • Jag kan tycka att det är nått du borde prata med den du är tillsammans med isåfall. Jag kan tänka mig att det får den du är ihop med att känna sig otillräcklig.. Det hade jag nog tänkt iallafall
  /Tjej
 • Asså du kan vara på det asexuella spektrumet eftersom det inte har något med libido att göra. Ta och lyssna på personer som är ace och se ifall om du känner igen dig.
  /////////
 • Hello asexuell här! Jag har aldrig haft en partner. Vänner räcker för mig just nu. Kanske om några år..är bi också. Kommer aldrig vilja ha sex i vilket fall som. Det måste partnern respektera. Jag onanerar dock aldrig heller. Är inte alls bekväm med det. Men det är olika för alla asexuella. Prata med din partner om att du kanske är asexuell (när du känner dig redo)
  /16 åring he/she - genderfluid/asexual/bi
 • Inte konstigt tycker jag. Det kan ändras sig senare också. Och du säger att du inte är redo att ha sex, så då kan du ju inte veta hur du kommer känna då liksom. Jag tänker sällan på min tjej när jag runkar, men när vi har sex blir jag kåt. 
  /17 år
 • nejdå det är nog inte så konstigt, tror jag.
  /Fregtz
 • Jag känner likadant. Jag bli lätt kåt på en kille jag känner men det är inte den personen jag är kär i.
  /Tjej 13
 • Nej, sexuellattraktion och romantiskattraktion måste inte alltid vara samma. T.ex. kan någon bli sexuellt attraherad av folk av motsatt kön men känna romantiska attraktioner till fler olika kön. Så bara för man gillar nån betyder det inte att man måste vara sexuellt attraherad till de :p.
  /Kille 05
 • Jag tycker att det är något ni borde prata om och att du ser hur din partner känner. Dock så tror jag inte att din partner kommer att må så bra efter den informationen. Men det är viktigt att ni pratar och att ni reder ut om ni fortfarande ska vara tsm eller inte...
  /Tjej
 • Jag tycker inte det. Jag är inte heller kåt på den jag är kär i. 👍🏻
  /Tjejen som använder umo
 • Kåthet och kärlek ser ut på olika sätt för alla och det är inte konstigt att inte vara kåt även om man är kär. Din kropp kanske inte är redo att närma sig någon fysiskt på det sättet. Och man kan vara jättekär ändå. Ibland gör inte heller kroppen som man vill eller tror och det är okej, vi kan inte styra allt som kroppen gör eller känner.
  /frukt

Mer på UMO

Artikel

Myter om onani

Har du hört någon säga att onani kan påverka kroppen eller hälsan? Det stämmer inte. Att onanera är inte farligt på något sätt. Här går vi igenom myter om onani.

Artikel

Hur gör du när du onanerar?

Dela med dig av dina onanitips och läs hur andra brukar göra när de onanerar.

Till toppen av sidan