Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Nån som är ihop med en tjej som inte sminkar eller rakar sig?

Hej! Här på Svara varandra kan man läsa mycket om att man inte behöver raka sig och att man inte behöver ha smink, tänker mest på tjejer. Att vikt, ärr och bröststorlek inte spelar någon roll osv. Kort sagt, personligheten är det som räknas. Jag undrar om det finns några här som följer det?

Undrar framförallt hur många personer det är här som är ihop med en tjej som inte rakar eller sminkar sig? Jag undrar också om det finns de som är ihop med någon som ni traditionellt, bara utifrån utseende, kanske inte tycker är attraktiv, men genom personligheten så är de det för er.

/Fundersam

Svar:

 • Min tjej jag dejtar sminkar sig inte. Hon är snygg ändå så för mig kvittar det. Jag tycker ändå att det viktigaste är just att man klickar, attraktiviteten kommer i och med att man gillar personen också, och allt sånt där är väldigt subjektivt från person till person.
  /J
 • Hej! Jag är tjej men har en kille och jag går ofta runt osminkad hemma och pallar inte raka mig, speciellt inte nu på hösten, och min kille älskar mig ändå.
  /glad tjej
 • Jag är 18 år och tjej och jag sminkar mig dagligen för att det är en rutin i min vardag som jag tycker om att följa. Jag går ut utan smink om jag vill det också och jag har aldrig tänkt på det. Vill jag inte ha smink så har jag helt enkelt inte det. Tycker inte det är något att bekymra sig över. Sen så har man inte ett genuint och seriöst förhållande med någon endast för utseendet.
  /Minou
 • Jag är kanske inte rätt person att svara på din fråga men jag är en av dem som sällan sminkar sig och rakar mig bara när det verkligen behövs (typ 1 gång i månaden) och jag brukar inte bry mig om andras utseende, huvudsaken är att de är snälla och trevliga att vara med.
  /anonym03a
 • Hej! Jag är själv tjej och äger inte över huvud taget något smink. Jag brukar heller inte raka mig då jag inte ser någon anledning till detta. Min pojkvän tycker om mig ändå, jag skulle aldrig vara ihop med någon som inte tycker om mig som jag faktiskt är. Hoppas att jag besvarade din fråga.
  /Osminkad
 • Hej, jag är en tjej som inte sminkar sig och brukar inte raka mig. Jag har en kille som inte bryr sig om sådant. Ett tips är att em del utländska killar verkar vara vana vid hår, så de bryr sig inte. Min kille är mycket hårigare än mig. Han tycker inte om smink heller. Han tycker att tjejer är finare utan. Aja det kanske hjälpte.
  /Pannkaka
 • Jag har varit ihop med många tjejer och jag tycker att man ska skita i hur mycket man väger eller om man sminkar sig. Det viktigaste är att du är en bra person.
  /Abbe
 • Är det bara jag som gillar tjejer som inte gör så mycket med deras kroppar, till exempel sminka sig, och jag vet, ni tjejer tycker det behövs smink för å va fin. Men det tycker absolut inte jag, nästan fullt med smink, iallafall med mycket smink.
  /Kille
 • Jag har bara haft förhållande som varat i 3 veckor så vet inte om något ex varit rakad eller inte, men jag bryr mig om personlighet och inte om utseende.
  /Trosbärande kille 03
 • Jag är en tjej och jag har varit ihop med en tjej som är jättevacker, hon har varken smink eller rakar benen. Att sminka sig eller raka benen leder inte alltid till vacker het!
  /Vacker som man är
 • Jag är en femtonårig tjej som aldrig har rakat eller sminkat mig. Har heller aldrig varit ihop med någon, men skulle jag vara det skulle jag inte bry mig om hen (är bi) rakade eller sminkade sig.
  /:)
 • Tycker det är fint när tjejer har hår på kroppen. Naturligt är alltid finast. 🙂
  /Kille 04
 • Jag är tjej och jag rakar mig inte. Jag tycker att det är coolt att våga vara sig själv. Gör vad du tycker är rätt och bry dig inte om vad andra tycker.
  /Tjej14år
 • Jag som kille har absolut inget emot det visar bara att du vågar vara som du är.
  /Kille
 • Jag rakar inte mina ben förutom ibland under sommaren, och jag rakar bara fiffi och armhålorna när jag känner för det. Jag målar bara ögonbrynen, annars sminkar jag mig inte. Jag är tjej och jag har haft flera relationer med olika killar som inte bryr sig. Visst kan en ha preferenser, så är det i alla fall, men en ska inte behöva ändra sig för någon annan.
  /23
 • Jag är en tjej som inte sminkat mig så mycket bara lite mascara då och då. Jag rakar mig inte för att jag inte vill, och jag tycker inte att nån kan säga till mig att raka mig, för varför skulle jag behöva raka mig liksom bara för att jag är tjej, jag gör precis vad jag vill med min kropp. Om en kille sa att han skulle villa ha mig om jag sminkade eller raka mig, då skulle jag inte villa ha han. För om man är tsm med någon så borde personen älska dig för vem du är inte över hur fin du är. Puss puss hoppas ni alla har det bra.
  /Tjej som inte rakar sig

Mer på UMO

Egna berättelser

Sluta kategorisera folk efter vikt!

När folk såg hur smala mina armar var så blev de chockade. Jag tycker att det är väldigt tråkigt att man hela tiden ska kategoriseras, antingen är man för tjock, för smal eller så är man lagom. Och det är bara om man är lagom som man duger och det är då man äter rätt osv.

Svara varandra

Hur ska jag göra för att acceptera mitt utseende?

Jag känner mig så extremt ful, till den punkten att jag tror att ingen någonsin kommer att gilla eller vilja vara tillsammans med mig. Någon som vet hur man kan känna sig finare eller någonting man kan göra för att acceptera sitt utseende?

Till toppen av sidan