Panik - lämna sidan!
Svara varandra

När jag skickat en bild tar de bort mig från snapchat

Jag är kille som är 20 år gammal och har de svårt med kärleken. Jag hade lite bättre självförtroende förut, tills folk kommenterar mitt utseende. De säger jag ser gammal ut och de tar bort mig på snapchat.

Jag börjar tänka är jag så ful?  Och varför e folk så elaka!? När folk säger skicka bild på dig jag vet vad som kommer hända. Om cirka 3 sekunder man tar bort mig. Nån som känner igen sig? Vad ska jag göra?

/:(

Svar:

 • Har hänt. Du är inte ful. Du verkar vara en snäll kille med bra personlighet. Folk som bara tar bort dig är bara ute efter utseende, du förtjänar bättre. Därför är det deras förlust. Hoppas allt löser och glöm inte att du duger som du är.
  /Kämpa
 • hej jag är 13 år gammal och känner igen mig väldigt mycket, men jag viker aldrig ner. Du är perfekt på ditt eget sätt låt ingen ta det ifrån dig. Om dom tar bort dig tänk bara att du är för snygg för dom eller du fattar. Gå bara vidare livet är inte alltid rättvist. Livet är som en hiss ibland måste den stanna och släppa av vissa personer eller ta in mer personer.
  /Fabian
 • Åh, vad jobbigt! Har inte varit med om det på snap, men i verkligheten. Två tjejer i min klass började reta mig för att jag "såg ut som en kille" och inte använde smink. Men då kom mina kompisar och sade "men hon vågar iaf visa sitt riktiga ansikte och inte en uppsminkad version av sig själv!". Det är skitjobbigt när folk kommenterar ens utseende. Det bästa man kan göra är att omringa sig med bra människor som lyfter en. Vad gäller kärlek, så vänta. Lyft blicken, men ha tålamod.
  /14 årig tjej som vill hjälpa dig<3
 • Jag tycker att du inte ska bry dig om att folk gör så, jag är en tjej på 15 år så jag vet hur det är. Om någon tar bort dig på grund av utseende så förtjänar de inte dig! Du är säkert jättefin!
  /15 år tjej
 • Jag var i ett förhållande som bara var via nätet och när jag skickade en bild på mig efter ett tag så dumpade han mig strax efter. Det suger, men försök att lämna det bakom dig. Tog ett bra tag för mig, jag vet att det är lättare sagt än gjort.
  /M
 • Samma sak har hänt mig. Kontakt via nätet, t.ex. på tinder eller andra liknande appar, där går man bara på utseende. Själv har jag jobbat mycket med att lära mig att försöka att inte ta åt sig av människor som säger att jag är ful eller "att jag inte är deras typ".

  Skönhet är inte objektivt och kärlek är så mycket mer än bara utseende. Försök istället hitta andra sätt att träffa folk på än via snapchat. :) Prata med vänner om det, med terapeut eller kurator. Hjälpte mig. Önskar dig lycka till!
  /Palmen
 • Skaffa nån du förtjänar som fan inte ljuger och säger att du e ful. Skaffa nån som ser dig som jag ser dig, bara över några ord känns du som en riktigt snäll kille.
  /Kimmy
 • Hej, jag känner igen mig. Men jag tycker att man ska hitta någon som inte bryr sig om hur man ser ut utan hur man är som person.
  /13 Tjej

Mer på UMO

Svara varandra

Hur flörtar man på snapchat?

Jag har under en ganska lång tid skrivit med en kille över snap. Och jag börjar bli intresserad av honom.

Till toppen av sidan