Panik - lämna sidan!

Hur flörtar man på snapchat?

Jag har under en ganska lång tid skrivit med en kille över snap. Och jag börjar bli intresserad av honom. Har ni några tips på hur man kan flörta över snap på bästa sätt?

/En vanlig människa


Skriv ditt svar

Svar:

 • Hej! Mitt tips är att bara var dig själv, det tror jag kommer gå absolut bäst. Ha inte inställning att just flörta för, då kan det bli väldigt tillgjort. Istället för att flörta, var dig själv. Det kan vara exempelvis genom att fråga frågor om hur han mår, vad han gör, prata om något han gillar eller liknande.

  Du kan även slänga in små kommentarer då och då, exempelvis att han är fin, att han passade bra i sina kläder idag osv. Sådana kommentarer kommer till mycket hjälp och kommer göra att han känner sig uppmärksammad utav dig. Du kommer genom detta komma väldigt långt. Visa din rätta sida, så som du är som person så att killen blir kär i rätt sida utav dig!
  /XOXO
 • Hej! Mitt tips till dig till dig är att skicka snapchat filter, där det står flörtiga kommentarer.
  /Snapchat kungen
 • jag kan inte flörta så jättemycket men vad jag har sökt runt kan man ju fråga om hans intresse eller fråga om han är singel. Om man ringer facetime eller ses kan man visa ögonkontakt och hjälpa personen mycket. 
  /en konstig tjej
 • Skicka en bild på dig själv, ring på face time eller prata på telefon på snapchatt
  /Amanda
 • Typ vara dig själv, säga att han är snygg, hur han mår, om ni ska göra något tsm, säga att han är trevlig och så <3
  /Hello :)
 • Skicka bilder där du är glad , filma lite från din vardag typ ditt husdjur eller syskon och visa att du är engagerad och exalterad över livet typ för att ge ett intryck av trygghet och nyfikenhet. Snapa inte såfort han snapar men ignorera inte heller mer än en eller två dagar. Skriv ner roliga skämt eller tankar du kommer på för att smitta av skratt och glädje och fråga saker om honom men inte för personligt och om du vill ställa något personligt säg: Ursäkta/förlåt om det blir för privat och isåfall behöver du absolut inte svara men jag undrade... Visa nyfikenhet men med ömhet.
  /rorororor
 • Berätta hur du känner om du känner att det passar. man behöver inte skicka några nudes bara för att du e mer intresserad
  /orienteringskillen
 • Skriv till - henne hej vad gör du? Hur mår du ? Då kommer hon svara dig direkt
  /Sosse
 • VA DIG SJÄLV!!!! Om du är dig själv så kommer du väldigt långt på det, tänk på det spelar inte någon roll i vilken situation du är i.
  /Tjej 17
 • På kvällen kan du skriva ”Godnatt❤️” , det brukar jag göra med min kompis!
  /singel…
 • Kom på något ni kan skämta om, något ni tex har gemensamt som du kan dra upp lite då och då. Eller fråga vad personen gör och hur hen mår osv❤️
  /Anonym
 • Hej! Mitt tips till dig är att Fråga om han spelar forre, funkar varje gång jag vill få en kille
  /forre guy
 • Vissa att du är intresserad!
  /Tjej 16

Mer på UMO

Svara varandraKänner press att skaffa flickvän, ska jag prioritera det?

Ingen av oss har en flickvän så det är mycket snack om vem man ska bli ihop med. Det är liksom lite av en press för att bli ihop med någon.

ArtikelTips när du umgås på nätet

Det är lätt att träffa nya personer och att umgås med dem du redan känner, i till exempel appar och sociala medier. Här har vi samlat saker som är bra att tänka på för att vara schyst och att undvika missförstånd på nätet.

ArtikelUMO frågar: Är hen intresserad?

Hur vet man om någon är intresserad av en? Och vad gör man då? Skriv dina tips och läs vad andra har svarat.

Till toppen av sidan