Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Är det fler som är kär i sin lärare?

Jag är en tjej på 15 år. Jag går i nian. Jag har haft en lärare nu i snart tre år. Jag tror jag är kär i honom. Jag vill liksom inte ha ett förhållande eller så, men kan inte sluta tänka på honom. Är jag ensam om det här?

/Osäker

 

Svar:

 • Jag känner helt klart igen mig. Jag är kär i min historielärare. Vill inte ha ett förhållande, men jag tycker han ser bra ut och drömma kan man alltid göra. Det finns ingen skam i det tycker jag.
  /Arki:)
 • Japp. Och nu när jag gått ut skolan är vi tillsammans.
  /Kille
 • Var kär i han! Sen när du är äldre och han inte är din lärare kanske ni hittar varandra igen.
  /Kär i äldre
 • Jag tror inte du är ensam
  /Albin
 • 14 åring tjej här! Jag är också kär i min lärare, min svenskalärare. Det är en tjej och hon är 32 år😅. Hon är så vacker, och har alltid så fina kläder, hon luktar så gott och har den finaste rösten. Detta har gjort så att jag ÄLSKAR svenska nu så det är alltid en plus. Så ja du är inte ensam, jag är dock kär i en tjej som är typ 20 år äldre än mig
  /Bisexuellt freak
 • hej du! Nej, detta är du inte ensam om. Det är inte konstigt, men det blir problematiskt om din lärare börjar gilla dig tillbaka. Det jag tycker du borde göra är bara att leva med det. dina känslor kommer svalna, och du hittar förmodligen någon annan i dig egen ålder som är rätt för dig! Så länge får du väl tänka på honom i fantasin.
  /Inki
 • jag är kär i min svenska- och gamla nolärare2, känner igen mig
  /julian
 • Typ hahahaha, är typ besatt fortfarande av läraren jag hade i ettan på gymnasiet i historia, kollar hans schema varje dag för att se när han är ledig så jag kan få prata med honom, älskar honom så ofantligt obeskrivligt mycket som person, han är en av de mest underbara personerna på alla sätt och vis som jag träffat, så otroligt positiv alltid och ett leende som är så vackert att det lyser upp hela mig och mina dagar, så hjärtvärmande, blir helt rörd när jag ser honom glad! Absolut INTE kär dock ska betonas, men hade gärna varit vän med honom för vi har en nära relation frf även om han inte har mig i undervisning! Han är mer än fantastisk!! Saknar hans lektioner mer än vad jag har ord tillräckliga för att beskriva, skrattade alltid såååå mycket och vi hade så in i norden kul medan vi frf lärde oss massor! ❤️
  /KG
 • Jag känner helt igen mig, då jag gillar min SO-lärare väldigt mycket. Han är väldigt snygg, och en bra förebild.
  /Killen som gillar sin lärare
 • Detta är ett stort nej egentligen, det är förmodligen en fas som du borde ignorera. Du kan sätta läraren i skiten med. Försök att inte tänka så mycket på det och lägga fokus på annat.
  /Filosofisk kille

Mer på UMO

Artikel

Olycklig kärlek

Ibland är det jobbigt att vara kär. Det brukar bli bättre efter ett tag, även om det inte känns så.

Svara varandra

Hur kommer man över någon?

Det har gått flera månader sen det tog slut med mitt ex. Och jag kommer aldrig över han. Försöker aktivera mig med saker jag tycker om, umgås med vänner osv, men inget hjälper. Vad ska jag göra?

Till toppen av sidan