Panik - lämna sidan!

Pappa, jag är orolig för dig!

Vad är det som gör mig orolig när det är fest? När du och din fru tar fram en flaska?

Jo det är att jag VET att du smyger med ditt drickande... Jag vet att du tar en klunk ur flaskan när du tror att ingen ser. Men jag ser det varje gång jag känner lukten av sprit! AV den lite unkna lukten av whiskey eller liten snaps som du hällt i dig i farten. Men du tror att allt döljer sig bakom en fasad av halstabletter!

Pappa älskade pappa, jag trodde jag kunde lita på dig. Jag trodde att jag kunde slippa oroa mig lika mycket som jag gjorde hos mamma, men hos min mor var det andra saker jag oroade mig för att t.ex få en knytnäve för att jag inte gjorde som hon sa. Hos dig missbrukar du alkohol istället!

Jag är orolig pappa du har haft en tia jag vill inte att du får en stroke! Kan du inte tänka på mig, din dotter som är rädd om dig på ett sätt du inte förstår. Jag vet du älskar mig på alla sätt och vis men jag är orolig för dig. Helst av allt hade jag velat ta alla dina spritflaskor hälla ut dem och låta dig inse att det var jag som gjorde det.

Din fru säger till dig att ölen eller vinet påverkar dig på ett negativt sätt, men du blir bara arg och vill inte inse vilken bana du är på väg in i. Men pappa jag ber dig och lovar dig att om du någon gång går över styr och blir arg och börjar slåss att då kommer ingen mer sprit in i huset igen förrän du kan hantera det.

/Din dotter som älskar dig ändå oavsett vilken väg du tar
Till toppen av sidan