Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Kompisarna erkände att de onanerade

Jag och mina tjejvänner hade myskväll hemma hos mig. Vi hade gjort pasta och fixat snacks och gjort många roliga tiktoks. När vi satte oss ned för att äta började vi prata mycket om lite olika saker som händer i livet. Plötsligt kom en av mina tjejkompisar in på spåret sex och frågade alla möjliga frågor om det. Frågorna slutade i att vi körde "never have i ever", en av frågorna i spelet blev sedan den som satte kvällen i fart.

Frågan var "har du någonsin onanerat?". Alla blev alldeles stela av frågan men sedan började folk svara. Några av tjejerna satt om och om och pratade om hur äckligt dem tyckte att det var och dem andra tjejerna satt bara och sa att de aldrig skulle göra det. Vi fortsatte på samtalsämnet, plötsligt erkände en av tjejerna att hon hade gjort det flera gånger. Hon satt rakryggad och stolt över sitt svar och alla var fascinerade över det.

Två av tjejerna satt och petade på varandra under bordet och mimade till varandra om dem skulle berätta för resten av tjejerna, dessa tjejer visste redan om att de båda gjort det. Efter någon minut skålade de två tjejerna och berättade sedan för resten av gruppen. Efter det berättade en efter en om att de hade gjort det, till och med tjejen som satt och sa hur äckligt dem tyckte att det var. Tydligen hade alla gjort det, förutom jag? Var det något fel på mig?

Dagen efter kände jag pressen på mig så jag gjorde det, och det kändes fantastiskt. Jag kan inte sluta nu. Jag gör det varje dag efter skolan.
/Klara

Aktuella artiklar

Svara varandra

Hur onanerar ni med mens?

Jag har, under de senaste månaderna, blivit extra kåt under de första dagarna av min mens, när jag blöder som mest. Jag vill gärna onanera, dock vet jag inte hur jag borde gå till väga och letar därför efter tips!

Svara varandra

Vad tycker ni om Destroy Dick December?

Själva grejen är att man ska få en orgasm den 1:a december, 2 orgasmer den 2:a december och så vidare.

Svara varandra

Vad tycker ni om No Nut November?

För er som inte vet vad det är så är det att inte få utlösning under hela november. Jag försöker att klara det men det är skitjobbigt.

Svara varandra

Vad finns det för alternativ till dildo?

Vad finns det för alternativ till dildo om man inte kan/vill köpa en?

Svara varandra

Har aldrig fått orgasm - vad gör jag för fel?

Känns som jag provat allt: inne i slidan, utanför, klitoris, stimulera brösten samtidigt, duschtrycket, duschtrycket med kallt vatten (närmaste jag varit), och i princip allt fast jag har sextat med min kille samtidigt.

Svara varandra

Stönar ni när ni har sex?

Brukar ni stöna mycket när ni har sex?

Svara varandra

Vad lyssnar ni på när ni onanerar?

Vad lyssnar ni på för musik när ni onanerar?

Svara varandra

Nån mer som får skuldkänslor av att onanera?

Är det normalt att skämmas över att man onanerar?

Svara varandra

Kan man må bättre av att inte runka?

Jag har som mål att inte runka eller kolla porr denna veckan. Vill testa och se om mitt mående påverkas på ett positivt sätt.

Svara varandra

Hur gör ni med kladdet efter onani?

Brukar alltid onanera i duschen så man bara sköljer av sen, men känns bekvämare att göra det i sängen, men vad gör man med lubrikationen sen?

Till toppen av sidan