Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Första gången är inte som man tror!

Nu tänkte jag berätta om min första gång, de är inte som alla tror. Romantiskt och att den ba glider in som något magiskt. Jag var 15 och min kille som är 2 år äldre och hade varit ihop i 1-2 månader. (Vi var båda oskulder) De va sent så mina föräldrar sov. Vi började hångla osv, sen frågar han om jag vill gå längre och de ville jag. Han hade alltid velat ha sex ganska snabbt men jag ville vara så redo och bekväm som jag kunde bli. Jag var rädd som tusan men visste att vi skulle göra de så småningom liksom!

Han skulle få på kondomen och det tog för lång tid, så under den tiden tänkte jag på allt mellan himmel och jord vilket gjorde mig okåt och mer rädd, haha. Jag låg där liksom naken och han satt på sängkanten och försökte. Förspelets effekt var looong gone!

Sen till själva sexet. Han började försöka och de var omöjligt :,) tillslut fick han väl in den men då hade vi dissat kondomen för den ba förstörde sa han (vilket den gjorde) Jag hade p piller med då under den tiden men han ville väl ha kondom för att be safe eller något. Så de var lugnt hahah. Det gjorde ont! Det gjorde det. Och det var för att jag inte var blöt och glidmedel hade vi inget. Men han försökte för han bara skulle tappa oskulden den kvällen kändes de som. Tror sammanlagt att vi höll på i 45 minuter med hela kondomupplevelsen och min torka ahhah. Vi bytte ställning med hela tiden för han inte ville komma så snabbt.

Nu har vi bästa sexlivet! Men vill ba komma fram till att, första gången är inte som man tror eller ser! De kommer bli stelt vissa stunder, man kommer tänka på andra saker och så är de :) Vi älskar att prata om vår första gång med varandra för de är en rolig grej att ta upp, vi var så små och omedvetna :) och de är alla den första gången!! Omedvetna och kanske torra ;)
 
Lycklig 17 åring med bästa sexlivet
 

Mer på UMO

ArtikelSex första gången

Det är vanligt att ha många olika tankar och känslor om hur det är att ha sex med någon för första gången. Det viktiga är att det känns bra för er som är med.

ArtikelSexlust och att vara kåt

De allra flesta föds med en kropp som kan känna lust och kåthet. Lusten kan kännas i hela kroppen. Det kan kännas som om det pirrar och pulserar i könet och på andra ställen.

ArtikelSå här sätter du på en kondom

För att en kondom ska ge rätt skydd är det viktigt att du använder den på rätt sätt. Här får du veta hur du sätter på en kondom.

Till toppen av sidan