Panik - lämna sidan!

Tror jag är kär, men tänk om han playar mig!

Det är så att jag fick en killes snap via en kompis och vi har skrivit ett tag nu. I början var jag lite osäker och tänkte vad gör jag ens. Men efter ett par veckor av skrivande så känns det som jag kommer explodera, jag tror jag är kär. Han frågade om jag ville ses och så kom vi överens om att ses och så, men Corona sa hej.

Jag har aldrig känt så här över en kille förut men ibland tror jag han playar mig, tänk om han utnyttjar mig menar jag. Han har sagt att han är intresserad men hur ska jag tro på han. Det är nämligen så att alla killar jag möter vill bara ligga dels på grund av min vältränade kropp, och jag tänker tänk om han är precis som alla andra killar.

Jag ville vara klar med att han inte playar mig så jag sa ”hej jag vill bara säga att jag är nog ute efter något seriöst inget friends with benefits Relation”. Vet ni vad han svara: "Ja jag antog det nästan", sedan skrev att han "Jag vill också ha ett förhållande".

När jag frågade han igår om han ville snacka lur sa han ja och bad mig skicka mitt nummer men han ringde aldrig. Jag försökte påminna han men han ignorerade och frågade hur jag mådde istället. Sedan idag skrev han att han tänker på mig bara lite.

Hjälp vad ska jag göra???? Jag förstår ingenting och vill verkligen inte förstöra allt 😭😭. Har verkligen aldrig känt såhär förut för en kille.

/Anonym

Till toppen av sidan