Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Var du kär i den du hade sex med första gången?

Vem hade du sex med första gången? Känner mig pressad över att det behöver vara med någon man är kär i så berätta gärna era upplevelser, tack på förhand:)
//Tjej 16

 

Svar:

 • Första gången jag hade sex så var jag 14 och han jag hade sex med var 17, vi var bara kk. Så nej, man behöver absolut inte ha sex första gången med någon man är kär i, jag och min kk valde att ha sex för jag kände mig redo och även var väldigt sugen och tyckte om att pilla på mig själv redan som 13-årig och eftersom jag kände mig trygg med min kk så bestämde vi oss för att göra de.

  nått att tänka på är att du inte ska känna dig tvingad och att alltid ta det försiktigt första gångerna man har sex så allt verkligen känns bra och inte gör ont.
  /T, 16
 • Känn dig aldrig pressad. Jag var tillsammans med en kille, var jättekär men första gången var jag inte redo men han tvingade sig på mig. Glöm aldrig du bestämmer över din kropp ingen annan. Så egentligen var jag med om övergrepp för vill inte bli av med min oskuld då när det hände, kände att min kropp inte var redo.

  Jag var 16 och kände mig ändån inte redo. Det är aldrig försent att vänta tills du är redo. Det är skitsamma om du skulle vara 20 år för din kropp är din kropp. Men sen kom-ihåg första gången blir aldrig som man tänker sig.
  /Snart 18 årig tjej
 • Jag hade mitt första sex med min nuvarande kille, jag var tvärkär då men vi är långdistans så det blir lite små tvek och man vill ofta ha mer sex än vad man kan få.
  /Vem vet
 • Jag var (fortfarande är) jättekär i den jag tappa oskulden med. Men samtidigt tycker jag inte att det är så viktigt med att ”tappa oskulden”. Det behöver inte vara så stor grej. För mig hade det nog inte spelat någon större roll om jag inte var kär.
  /Slay
 • Jag var inte kär alls och fortsatte ligga med grabben några månader för det var bra sex lixom. Att tappa oskulden är egentligen ingen större grej enligt mig like ha kul, ligg med vem du vill så länge det känns bra:) Stressa inte fram det och känn dig inte tvingad till att det ska vara "speciellt" eller "med den rätta" för tro mig det finns nästan ingen som lever hela sitt liv med personen man tappade sin oskuld med.
  /Tjej 18
 • Jag var kär i den jag hade sex med första gången. Han var dock inte kär i mig. Vi var båda fulla och jag är fullt ut övertygad om att han bara utnyttjade både mig och situationen. Jag hade inte haft någon pojkvän innan det och fick det inte förens ett år efter.

  En jättefin kille som jag hade önskat hade blivit min första kille. Jag lovar dig att du inte vill ha sex med någon bara för att ”ha det gjort” och jag rekommenderar dig att vänta tills det är med någon som du känner och är bekväm med för att förutsättningarna för att det ska bli en bra upplevelse ökar enormt.

  Jag har vänner som väntar med att ha sex, man behöver inte känna någon stress och man är inte dålig för att man väntar. Tvärtemot har man respekt mot sig själv och väntar in att man är redo. När jag började sexan trodde jag att det skulle bli året jag tappade oskulden. Det blev det absolut inte och jag är glad lver det. För även om det kändes som jag vara redo då så var jag absolut inte redo och jag tappade inte oskulden förens i slutet av ettan på gymnasiet. Inte ens då var jag redo egentligen.

  Vänta hellre än att ta ett förhastat beslut och strunta i vad andra tycker. Dom vet inget om dig och är inte bättre än någon annan även om dom tror det.
  /Storasyrran
 • Jag var inte kär första gången men nu i efterhand önskar jag att jag inte hade stressat fram att jag behövde ha sex. Utan att jag hade väntat men jag skulle säga att man inte behöver vara kär men att man kanske ska tänka över det så man inte ångrar sig efter!
  /18
 • Jag hade sex med någon jag hade intresse för första gången, var inte kär men hade en crush typ. Jag ångrar det inte men hade nog känns bättre för mig då om vi var i en relation.
  /Anonym 19 år
 • Jag förlorade oskulden med min kille. Jag tror inte du behöver känna någon press i det, men samtidigt tror jag det är dumt att stressa med att ha sex med någon bara för ”titeln” eller vad man ska säga. Jag personligen skulle nog inte vilja ha sex med någon som jag inte älskade men det är bara jag. För mig är det mer en kärlekshandling. Hoppas det hjälpte något iallafall :))
  /Tjej
 • Första gången jag låg med en tjej var när jag fyllde 14 och det var med min kompis syrra som var 16. Vi var inte kära , vi var bara kåta 😛
  /Peter 15
 • Va jättefull och på en fest så första gången låg jag med en kille jag känt i 2 timmar på ett fält mitt ute i ingenstans, dagen efter kunde jag inte komma ihåg hans namn. Moral of the story, du behöver inte va kär, men de kanske blir en trevligare upplevelse.
  /.
 • Nej jag var inte kär i den första som jag knullade med. Det hände med min storebrors kompis när han sov över hos oss så det var väldigt spontant. Men det var väldigt skönt så jag blev typ kär i honom efter det haha.
  /tjej
 • Ja det var jag. Min första riktiga kärlek var även den första jag hade sex med. Då var jag 21 år.
  /Adam, 23
 • Nej jag var inte riktigt kär men han va snygg. Grejen är att man ska göra det med någon som man känner sig bekväm med så du inte ångrar dig efter.
  /Sam:)
 • Jag var kär i den första personen jag hade sex med. Jag var 21 år första gången. Jag hade en pojkvän när jag var 16 men jag ville inte ha sex med han för även om jag tyckte om honom då så kände jag mig inte redo liksom och sen var jag singel ett tag innan jag träffade min nuvarande pojkvän.
  /Fortfarande superkär
 • Jag var 15 och hade precis skaffat kille (som jag fortfarande är ihop med) och ingen av oss hade haft sex innan, men jag kände honom inte så bra när vi blev ihop och vi försökte ligga efter kanske bara en vecka, men det gick inte för det gjorde alldeles för ont på mig. det tog några försök innan det gick, så känn dig inte pressad att ha en perfekt första gång :)
  /tjej 16
 • Första gången var med min dåvarande pojkvän. Han var mjuk, försiktig och allt kändes heeelt perfekt. Jag var 20 år. Ingen stress!
  /Elin
 • Jag var jättekär när jag hade sex första gången och jag är frf tsm med den killen, såklart att du inte behöver vara kär i personen du har sex med men jag tror att det hade kännts tryggare och mer säkert då.
  /HJÄLPAREN
 • Ha inte det med folk du tycker om. Tjejer fäster sig väldigt lätt med sex på grund av biologiska anledningar tror jag. Som att de förr inte hade preventivmedel så de betydde att de var en stor risk för graviditet och då är tjejer sårbara.
  /Vet ej
 • Jag hade sex för första gången som femtonåring. Det var med tjejen som jag var tillsammans med och det är jag idag tacksam för. Jag tycker att du är klok som funderar över detta men kom ihåg att det inte finns något rätt eller fel så långe båda vill.

  Just nu går jag i ettan på gymnasiet och jag trodde att det skulle vara mer hets kring att ligga men så är det verkligen inte. En majoritet är oskuld och det är okej! Ens första ligg måste inte vara med någon speciell. Men jag rekommenderar dig inte att ligga med vem som helst bara för att få det gjort! Lycka till!
  /Tova

Aktuella artiklar

Svara varandraHur gör ni med kladdet efter onani?

Brukar alltid onanera i duschen så man bara sköljer av sen, men känns bekvämare att göra det i sängen, men vad gör man med lubrikationen sen?

Svara varandraÄr jag redo att ha sex?

Vi har varit tillsammans i lite mer än fyra månader och han har börjat snacka om att ha sex.

Svara varandraVar hade ni första sexet?

Till er som haft sex, VAR hade ni det först?

Svara varandraOnani och sex första gången - hur gamla var ni?

Vilken ålder var ni i när ni onanerade första gången? Och/eller hur gammal var du när du hade ditt första sex?

Svara varandraBlir ni äcklade av någons underliv?

När ni har sex med samma kön blir ni äcklade av hur ens underliv ser ut? Tex stora blygdläppar som hänger mycket utanför? Eller att man är dålig på att hångla?

Svara varandraHur suger man av någon?

Jag har aldrig sugit av någon men skulle gärna velat testa. Har ni några tips på hur man suger av och vad som är skönast för er när någon suger av?

Svara varandraHur gör jag med glasögonen under sex och kyssar?

Jag är en trettonårig tjej som har glasögon och har haft nästan hela livet. Jag känner mig lite obekväm utan mina glasögon eftersom dem är lika naturliga för mig som att ha kläder på mig.

Svara varandraHon vill ligga men jag är inte redo - vad ska jag göra?

Jag har börjat hålla på med en tjej och jag är sen i puberteten. Jag gillar den här tjejen svinmycket men hon vill ligga.

Svara varandraHur var det första gången ni låg med någon?

Hur var det första gången ni låg med någon, och vart var det? Var ni tillsammans?

Svara varandraHur ska jag göra det så bra som möjligt för tjejen som är oskuld?

Jag håller på med en tjej och hon är oskuld med det är inte jag. Hur man ska ta sig till väga för att undvika smärta för henne. Jag har inte haft samlag med henne än.

Till toppen av sidan