Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Berättar ni när ni är nära orgasm?

Jag är en tonårig tjej och jag misstänker att jag kanske kommer tappa oskulden snart. Jag undrar bara hur man gör vid orgasm. Man har ju sett i porr (oftast på engelska) att personerna brukar säga när de närmar sig. Men ska man göra så  på riktigt? Hur gör ni?

Det känns ju även lite fånigt att säga ”jag kommer” eller ”jag kommer komma”, men jag skulle helst vilja både varna min partner och bli varnad av min partner, så att det bara inte kommer från ingenstans.

/Jordgubbstjejen

 

Svar:

 • Ibland och ibland inte, att komma är inte alltid en stor grej som syns eller märks som det kan göra i porr som du skriver att du sett. Därför är det inte alltid nödvändigt att berätta då den person du har sex med ibland inte ens märker att du kommer komma.
  /19
 • Det är Absolut inte fånigt! Men kommunikation är det viktigaste! Jag brukar säga det, men ibland får jag orgasm utan att säga det innan. Jag säger det nog mest för att då kan man ta det lugnare och retas och senare köra på igen!
  /Alice
 • Ibland men oftast inte. Det kan ju vara lite sexigt ibland liksom.
  /Tjej 16 år
 • Det är inte fånigt! Jag tänker sällan på att jag säger att jag kommer för att det är bara nåt jag säger av ren impuls för att känslan är så skön och jag vill att personen ska fortsätta exakt med vad han håller på med så att jag inte förlorar orgasmen jag håller på att få.
  /Mjem
 • Det finns en fördel med att göra det. När man är nära att komma så betyder ju det att det som stimulerar just då är så skönt och man vill att det ska fortsätta på samma sätt tills man kommer. Då är det ju bra att partnern vet att man är på väg att komma så att hen fortsätter göra det som är så skönt. MEN i porrens värld så är det väldigt överdrivet. Man behöver inte skrika ut att man kommer, det går faktiskt väldigt bra att viska det för att ge en hint ;) Jag vill även säga att det brukar ta tid innan man utforskat fram vad som är mer eller mindre skönt inom sex och därmed ta tid innan man hittar ett sätt som får en att komma. Ge det den tiden :)
  /Crossdresser Bella
 • Säg att du kommer.
  /guzzzz
 • Vill inte få orgasm så nej.
  /Asexuell
 • Nej låt det bara hända. 
  /Peter 15
 • Tjena! Jag tycker det är bäst om båda säger det men kanske helst om killen säger det iallafall, för om man kör utan kondom o inte säger något så kanske partnern inte blir så glad att man inte fick en förvarning. Även om man kör med kondom så kan man ju ändå berätta. Men jag skulle nog säga att det kan ju bara att vara skönt att få veta att den andra eller att båda närmar sig.
  /Kille 22
 • Det lättaste (och minst konstiga) är nog att bara säga ”jag kommer snart”, ”snart får jag orgasm” eller ”nu kommer jag”. Det är nog inte så konstigt som du tror (lite av en killgissning dock, är oskuld hahah). Tror tyvärr inte det finns något bättre sätt, utan var bara rak och säg som det är så löser det nog sig😊.
  //feminist
 • Om du är en tjej som ska ligga med en grabb kan du tyvärr inte förvänta dej orgasm, pojkarna brukar va rätt dåliga på den grenen … men helt ärligt, är man nära så typ säger man d bara av sej själv, man tänker typ inte på vad man säger då utan njuter bara.
  /tjej17
 • Jag tycker det är rimligt som kille att säga till om man inte man har preventivmedel. Men som tjej vet jag inte, se till att det är bekvämt för båda så är det nog okej.
  /Tonårskille
 • När jag onanerar på video med min kompis brukar vi säga att vi är "nära", vi brukar hålla på ganska länge och nästan få orgasm för att dra ut på nöjet, men sedan säga till när vi är på väg att komma så att vi kan få orgasm ungefär samtidigt och för att vi vill vara extra uppmärksamma på varandra. Ansiktsuttrycket är så sexigt när man får orgasm, tycker vi. Att säga "kommer" låter däremot ganska löjligt.
  /kille
 • Asså jag brukar typ säga till eller stöna riktigt högt så han vet, men om du inte vill behöver du inte säga till. Du kan fråga honom.
  /…
 • Det beror lite på stämningen och så där. Brukar ofta på något sätt försöka visa att man är nära men inte som i porr för det kan låta ganska löjligt. Vill oftast att min tjej ska komma först då jag kommer ganska lätt och har svårt att fortsätta med sexet efter att jag har kommit så kommunikation på olika sätt fungerar bra då.
  /Kille 19 bast
 • Porr e ju oftast staged och kan ibland vara lite överdrivet men du kan ju prata med den du kmr ha sex med och bestämma hur ni vill göra, de e ju viktigt att sexet fungerar bra för båda så att ni känner er bekväma. :) /blublublublub jag är en fisk

 

Till toppen av sidan