Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Har ni blivit påkomna när ni runkar eller har sex?

Hej, jag undra en sak.
Jag runkar mycket, så fort jag har tid ungefär. Jag tycker det är skönt att göra, men nu till frågan. Min fråga är: Har ni någon gång blivit påkommen när ni runkat eller haft sex?
/Kåt kille, 13

 

Svar:

 • Jag har blivit påkommen av syrran en gång och det var när jag kom hem från skolan och tog en dusch och la mig naken på sängen. Jag hörde inte att syrran kom hem och när hon gick förbi mitt rum så såg hon när jag låg och runkade och då sa hon "är det skönt?" och skrattade . En gång på en fest hemma hos en klasskompis så blev jag påkommen när jag hade sex med en tjej.
  /Peter 14
 • Inte direkt påkommen, men morsan eller farsan har ju kommit in på kvällen när man onanerat under täcket.
  /Shhhh🤫
 • Jag och min kille låg och (myste) om ni fattar, sedan gick det över till s*x. Senare knackade det på dörren vilket var min killes kompis, men dörren var inte låst så han kom in i rummet och hörde stön 😮‍💨 # sjukt pinsamt men ett riktigt skön s*x🫢
  /🍑🍆💦
 • Nej som tur är.
  /Runkare
 • min storebror hörde mig men jag hör honom jämt inne på toan så de e lungt
  /anonym 15
 • Nej, inte direkt påkommen att någon ser mig eller kommer in i rummet vad jag vet. Däremot fått kommentarer av syrran om man är för länge i duschen eller stänger in mig på rummet ifall man "runkar nu igen". 😂 Men hon gör ju samma sak.😤 Även haft många suspekta näsdukar och toapapper i papperskorgen med sperma på. Så de vet vad man håller på med, men det är normalt. Alla runkar/pullar. Aldrig haft sex.
  /Runkar
 • Jag blev en gång av min bror för några år sedan vid 14-15 åldern, då jag hade glömt att låsa dörren och jag hann inte täcka, så han bara "jasså haha jag såg vad du gjorde" och kände mig generad men tyckte att det var skönare att det ändå var min bror än föräldrar, för det känns värre.
  /Kille
 • Till viss del har det väl hänt. Förutom de gånger då jag medvetet runkat med en kompis. Nångång har väl nån förälder eller syskon kommit in på rummet när jag runkar under täcket men de har nog inte märkt något. Eller när jag runkat i bastun hemma och brorsan eller nån av kusinerna kommer in och ser att jag har stånd. Lite pinsamt, men sällan den bryr sig.
  /Kille 17år
 • Passade på att runka medan min kompis duschade men hörde och såg inte att han var klar och kom in i rummet när jag hade byxorna nere och kuken i handen. Han harklade sig och sa: Är det skönt? Mmm sa jag med ett snabbt uppvaknande och försökte gömma kuken. Gör inget sa han. Vi kan runka ihop. Och vi satt där nakna och runkade. Sedan runkade vi av varandra.
  /Pelle 14
 • Ja
  /Loke 14
 • Hej! Jag har inte blivit det än men min vän har det. Bra att du tycker att det är skönt att göra det.
  /Ida
 • Har blivit på kommen en gång av syrran när jag inte hörde att hon kom hem och hon gick in på mitt rum. Hon gick bara ut på direkten och skrek ”de är lugnt jag såg inget” och lämnade det där. Sen så är de många andra gånger jag nästan blivit påkommen men hunnit täcka.
  /Kille som runkar
 • Jag har blivit påkommen en gång. Det va mamma som kom in i rummet när jag stod upp o runkade i bara kalsongerna.
  /Kille 16
 • Ja... Jag gick på en restaurang toa för att det bara gick att stå ut med, så jag tog en snabb smekning och kom sedan på att jag glömt låsa. Det tog kanske en mili-sekund efter att jag kommit på det och dörren öppnades. Det som var som mest pinsamt var att jag kom stup i kvarten...
  /Skämmig slabbkorv
 • Hej jag har aldrig blivit påkommen när jag pullar men några personer på nån fest har sett mig ha sex.
  /Kåt tjej 14 bast
 • Har blivit påkommen några gånger när man har trott att man är ensam hemma och så kommer någon plötsligt hem och knackar på dörren och kommer in. Sen har jag varit med om att jag blev påkommen av personer som gick förbi när jag o min kompis hade sex i skogen när vi campade.
  /V
 • Pullade på toan en gång när föräldrarna va hemma. Sen ropade mamma att det var middag. När jag var klar gick jag ut för att äta och mamma frågade varför jag va så röd i ansiktet. Klagade på att jag svettades jättemycket (hade pyjamas, morgonrock och sockor). Tror hon visste vad jag precis gjort😳
  /Steeeeeelt
 • Jag försöker göra det när ingen ser alltså på kvällen på mitt rum eller inne i badrummet. Inte för att jag tror att mina föräldrar inte kommer tillåta det men för att känner jag att det är skönt att göra det i fred!
  /Jdhfjsksijebfkfj
 • Nae, har aldrig själv blivit påkommen av att runka själv...förutom en gång av min syster för några år sedan då jag var runt 12. Jag hade en vibrator, du vet, en kroppspryl som man kan massera kroppsdelar med, och när jag tryckte den vibratorn mot snoppen precis när det kändes så skönt så kom min syster in och märkte precis det jag gjorde...och guud...det var så pinsamt, jag rodnade...och hon sa bara "Ooj, jag tycker det är okej att du runkar ensam med vibratorn, heheh" sa hon och stängde dörren. Jag var nästan helt chockad av vad som hände, men jag var så kåt så jag fortsatte o sätta vibratorn på min snopp, jag kunde inte sluta. Det var iallafall min upplevelse när jag var 12 år. Och det var skitnice.
  /Svante, 15
 • Inte påkommen så men mina föräldrar har liksom kommit in i mitt rum när jag gjort det men dom märkte inget som tur är.
  /Anonym
 • Ja, men det var inte så farligt. Det är ju en fullt naturlig grej att göra och inget att skämmas över.
  /Hej
 • Nej själv har jag inte blivit det men jag har en kompis som satt i sitt rum doing the stuff så att säga och så kom hans föräldrar in och sa att han skulle få en lilla-syster, tyckte det var en ganska rolig historia.
  /Kille på 14 år
 • Ja , omg ja. Jag är inte direkt så försiktigt när jag onanerar. Jag stänger in mig i rummet och kör på. Fast mina föräldrar är hemma . Det har hänt flera gånger att dom gått in utan att knacka medans jag onanerat (men jag har varit under täcket och kunna tgömma allt).

  Men en gång KOM MIN PAPPA IN , utan att knacka när jag onanerade ovanpå täcket och han såg allt. Jag han lägga mina ben i kors och hade ju kläder på mig. Han sa typ "vad gör du men ..?", precis när han kom in men sen såg han och ångrade sig direkt och ba "juste spisen" sen gick han. Så fucking pinsamt men han har alltid knackat efter det iallafall lol.
  /14 tjej hehe
 • Som tur inte, men har varit nära, så jag brukar låsa in mig på toan för säkerhets skull ;)
  /Runk
 • Jag är tjej och har blivit påkommen när jag onanerat några gånger av någon av mina föräldrar.
  /Likaunikagirl
 • Kanske? Jag är oftast under ett täcke så jag gömmer mig
  /Alltid
 • Jag har blivit påkommen av min syrra några gånger. En gång så kom jag hem från skolan och inget var hemma. Då gick in på mitt rum glömde stänga dörren. Jag satt på mig air pods. Sen tar jag av alla kläder drar en lång och skön runk. Men i slutet så hör jag inte att syrra kommer hem så jag fortsätter bara sen helt plötsligt så står hon vid dörren och kollar in och ser att jag ligger och runkar. Hon går inte direkt men hon frågar om det är skönt och går iväg. Hon är 17 och jag är 12 så a.
  /Kåt 12åring
 • ja, det var en gång jag satt och gjorde du vet på en sten ute på sjön. så kom en båt med fyra damer åkandes förbi.
 • ja av min bror...
  /slay

Aktuella artiklar

Svara varandraKan man må bättre av att inte runka?

Jag har som mål att inte runka eller kolla porr denna veckan. Vill testa och se om mitt mående påverkas på ett positivt sätt.

Svara varandraJag är tjej och får orgasm för snabbt, har ni tips?

När vi hånglar och är på väg till att ligga så kan det räcka med att han trycker sitt ben mot mig och jag får en orgasm. Vilket jag tycker är extremt jobbigt då jag tappar all lust att ha sex.

Svara varandraJag var otrogen, kan min kille få reda på det?

Killen jag var otrogen med har ingen kontakt med mig eller min kille. Hur ska jag göra och tänka?

ArtikelFrågor och svar: Om nudes/nakenbilder, vad är lagligt?

Om du vill skicka, dela eller ta emot nakenbilder är det bra att du har koll på vad du får och inte får göra.

Svara varandraHur man har sex bakifrån?

Jag har fått en fråga från min tjej att köra bakifrån men då jag är oerfaren tycker jag det är svårt att hitta rätt och ens nå in i henne.

Egna berättelserTankar om könsidentitet gjorde sex omöjligt - men nu funkar det

Jag gav upp helt enkelt och tänkte att jag var dömd att leva ensam resten av mitt liv. Men så lärde jag känna en person som förändrade allt.

Egna berättelserSex första gången - jag var inte tillräckligt kåt

Vi bytte positioner massa gången men inget fungerade. Han började tappa ståndet så jag gick ner på honom, men när han sedan försökte trycka in den igen kändes det nästan som att den böjdes. Efter en stund slutade vi och klädde vi på oss.

Svara varandraHur gör ni med kladdet efter onani?

Brukar alltid onanera i duschen så man bara sköljer av sen, men känns bekvämare att göra det i sängen, men vad gör man med lubrikationen sen?

Svara varandraKillar, vad tycker ni om dominanta tjejer?

I porr är det jättevanligt med mansdominans, dock skulle jag vilja vara dominant när jag har sex med en kille. Är det nåt ni killar skulle tändas till på, eller skulle det vara oattraktivt?

Svara varandraÄr det okej att sexta och onanera?

Gör jag fel? Är det okej/naturligt eller försöker jag bara intala mig det för att rättfärdiga mitt beteende?

Till toppen av sidan